ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΣΤΡΟΥΜΦΟΠΑΡΕΑ
Λοιπόν ήμουν και εγώ στο μαγαζί την ώρα του ντού .
Είχα πάει γύρω στη 1 1/2 . Μετά από δεξίωση . Ούτε όλες τις φορτώσανε , ούτε κανένα πελάτη ελέγξανε . Λίγο απωθητικά ήσαν τα στρουμφάκια , ιδίως ο κοιλαράς με τον ορθογώνιο κώλο που στεκόταν μπροστά μου . Ρε μάγκες , αν θέλετε να το παίζετε μάγκες , ας είστε λιγώτερο βλοσυροί . Το μόνο που δείχνετε έτσι είναι ότι είστε πιο φοβισμένοι από τα κοριτσάκια που ελέγχατε έξω από το μαγαζί!!!... , μέσα στο κρύο , με τα λίγα που φορούσαν , γιατί , ο κ. Ναύαρχος σας είπε να πουλήσετε και τσαμπουκά και να ταπεινώνετε ανθρώπους , που έστω και έτσι βγάζουν το ψωμί τους ?
Εγώ αυτά τα βρίσκω ΑΙΣΧΡΑ .
Λίγες κοπέλες 7-8 φορτώσανε που δεν είχαν χαρτιά .
Μετά το πάρτυ συνεχίστηκε και όσοι έμεινα περάσαμε πολύ ωραία . Ήταν και τα κορίτσια πιο χαλαρά.
Και ακούστε συνάδελφοι .
Το ξέρω ότι το μαγαζί είναι κωλομπαρέ , άφραπο και ακριβό .
Το ξέρετε ότι είναι το στέκι μου . Γι΄αυτό και δεν εκφέρω γνώμη , πλέον , παρ΄όλο που με περιποιούνται και δεν θυμάμαι από πότε έχω να πληρώσω μπουκάλι , σεβόμενος το χρόνο και τα λεφτά σας .
Παρ΄όλο που μετά τη Δευτέρα το μαγαζί είναι σε φουλ σαιζόν , με καινούρια σόου , και πολλές γυναίκες που είναι και μ...ρες και ζουζούνες .
Και όπως διαπίστωσα με αναμμένα τα φώτα , οι πιό πολλές είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο της στριπομάνας Συγγρού ! Το ίδιο και κάποιες από τις κοπέλες που άλλαξαν και έφυγαν με πολιτικά .
Να κλείσει το μαγαζί επειδή ΄δεν το ντέχει η αγορά , ή επειδή οι στριποφιλς το κατατάσσουν στο Πάνθεο των αλήστου ΑΜΑΖΟΝ , ΣΙΕΡΑ , ΠΕΡΛΣ Ο.Κ. !
Εγώ τις φίλες μου θα τις βρίσκω όπου και να δουλεύουν .
Αυτά τα ντού Παρασκευιάτικα στον κόσμο της νύχτας λένε πολλά , και το καταλαβαίνω ότι αυτό ήταν το μαγαζί του ρεπορτάζ της ESPRESSO .
Επίσης κάτι ανησυχητικό είδα κοπέλες από το STAR δεν πιστεύω να υπάρχει JOINT VENTURE , διότι τα πράγματα είναι χειρότερα .
Πάντως να μου το κλείσετε εσείς το στέκι μου με μποϋκοτάζ μαγκιά σας .
Να μου το κλείσουν όμως επειδή ο κ. Ναύαρχος νομίζει ότι έτσι θα γίνει η παρθενορραφή της ΕΛ.ΑΣ , και θα βρεθεί η χαμένη τιμή της πάει πολύ .
Εγώ το δηλώνω ότι θα πηγάινω στο μαγαζί .
Θα ξεχωρίζω τις φίλες μου Έφη ( την οποία είχα παρεξηγήσει , αλλά είναι πολύ ΟΚ), Ραλλία και Γκαμπριέλλα .
Συμπαρίσταμαι στους κατατρεγμένους στριποβιοπαλαιστές
SMURPHS NO PASSARAN ! VENCEREMOS !
P.
Υ.Γ.
Κε Ναύαρχε , πείτε στους κ.κ. όργανους , ότι οι θαμώνες των καταγωίων τούτων δεν είμεθα όλοι δραπέτες και καταζητούμενοι , και ότι αξίζουμε όταν τελειώνει ο έλεγχος να ακούμε και ένα μας συγχωρείτε και καλή δσιασκέδαση , όπως γινόταν ακόμη και επί επταετίας στην Τρούμπα . Α και τα αστυνομικά όργανα , για να μη γίνονται γελοία , να έχουν μία υποτυπωδώς ευπρεπή εμφάνιση , να μη σκαλίζουν τα όπλα τους με νευρικότητα και να τους αδυνατίσετε λίγο , διότι εάν τόσκαγε μια κοπέλα ο πραναφερθείς χονδρός , θα πάθαινε έμφραγμα πάνω στο κηνύγι .
Τα δέοντα
Ρ.