Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Pax vobiscum  αδέλφια .
Έχω τους  τσακωμούς  σας  , έχω  και  το  συνάχι .
Το  ότι  πολλούς μας  βολεύει  ένα  μαγαζί , για  διαφόρους  λόγους , δεν  σημαίνει  ότι πρέπει  να  μεροληπτούμε  υπέρ  αυτού  διότι έτσι  θα  πείθουμε  τους  κολλητούς  μας  ότι  δεν  μας  τα  τρώνε  τσάμπα . Πιθανόν  κάποιον  να  τον  βολεύει  ένα  μαγαζί επειδή τον  ξέρουν , επειδή  έχει γνωρίσει κάποια  κουρίτσια  και  κάνει  καλή  παρέα , είτε  διότι  είναι  κοντά  στο σπίτι , ή στην  εργασία  του .
Πλην  όμως , επειδή  τα  διάφορα  κωλόμπαρα  τα  χρυσοπληρώνουμε , και μάλιστα  τα  χρυσοπληρώνουν και  κάποιοι που  μας  διαβάσουν και ίσως  δεν  έχουν  και  τα  ανάλογα φράγκα , αλλά  διαβάζοντάς  μας πηγαίνουν κάπου ,ελπίζοντας  ότι  θα  διασκεδάσουν  και θα  σκορπίσει  το μυαλό  τους  πρέπει  να  τα  γράφουμε  σωστά .
Και  εμένα  μου  αρέσει  το μαγαζί , αλλά  είναι  πλέον  στα  επίπεδα  από  γυναίκες  όπως  προ 6μήνου ? Όχι !
( Σωστές  ωραίες κοπέλες  έχουν  μείνει 2-3 μάξιμουμ , η Ρόξι , η Έφη , άντε η  Ιζαμπέλα , ή  η  Σουσάνα , η  μία ψηλή λεπτή μαυρομάλα Ρουμάνα που δεν συγκρατώ  το όνομά της ) κατά τα  άλλα υπάρχει μπαζοθύελλα , βλέπε  Αντέλα , που  την  έχουν βάλει και στο site ( xaxaxaxa)
Έχουν  γίνει  οι  εργαζόμενες  πιο  επιθετικές  και  απαιτητικές  λόγω  της  γενικής  κρίσης  και  αναδουλειάς , και της  ειδικής  κρίσης  που  αντιμετωπίζει το  κατάστημα ? Ναι !
Έχουν αναβαθμισθεί τα στριπ χαρακτηριστικά ( σόου , χοροί , στριπ σοου ) ? 'Οχι !
Πήρε  το  μαγαζί  την  τεράστια ευκαιρία  που  του  έδωσε  η  προβολή , η εκπληκτική  παρουσία  και  τα  φοβερά  σόου  που  είχε  στο ΕΡΟΤΙΚΑ 2008 ? Όχι !
Τότε  να  μη  γκρινιάζετε , αν  γράφετε  κάποιες  υπερβολές  , πέρα  του θεμιτού  και  βάζει  πάγο  ο personas , ο ΘΕΟΣ , ή ο Leonoro  !
Εγώ  δεν  είμαι  τόσο αυστηρός , ούτε  αντιμετωπίζω  τον  ενθουσιασμό  σας  ντε  και  καλά  σαν συμπεριφορά  παπαγάλου , δεν  το λέω  αν  δεν  έχω  ισχυρές  ενδείξεις , αλλά   αν  θέλετε  να  πάτε  να πιείτε  το  ποτό  σας  κάπου  που  να είναι για  εσάς familiar place  κάντε  το .
Θεωρώ όμως ότι πρέπει και να  σεβαστείτε  και τον  κόσμο  που  γι΄ αυτόν  μια  έξοδο σε  στριπ γίνεται μία  φορά  το μήνα , ή και λιγότερο  και αποτελεί γι΄αυτούς  το  γεγονός  του τριμήνου  τους . Άστε  τους  να  διασκεδάσουν κάπου που να αξίζει περισσότερο , να σκορπίσει το μυαλό  τους και να ξεφύγουν από άγχος και προβλήματα .
Α  και  κάτι  άλλο νωρίς  σε  άδειο  μαγαζί  μην  πηγαίνετε  γιατί κάνει  πολύ  κακό  στην  οποιαδήποτε  τσέπη .
Την  επόμενη  εβδομάδα  επανέρχομαι  με  ανταποκρίσεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α  και  κάτι  άλλο νωρίς  σε  άδειο  μαγαζί  μην  πηγαίνετε  γιατί κάνει  πολύ  κακό  στην  οποιαδήποτε  τσέπη .

είσαι grand!!!!!!!!
έτσι απλά...... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

indi

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Indi, aφού σου αρέσει το G. Ritorno πολύ πιθανό να σου αρέσει κ το diamonds and pearls στις αρχές Συγγρού. Κωλόμπαρέ κατάσταση, με χωρίς κάτι ιδιαίτερο από show αλλά καθαρά ποτά κ καμιά 10ρια καυλαναύτρες. Το πλέον σίγουρο ότι παραπάνω από 3 παρέες δεν πρόκειται να είστε καθημερινή :grin:

thanks neoklis...8a sou pw apo evdomada...pantws euxaristw olous tous sunagwnistes!!! :) :)

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Pax vobiscum  αδέλφια .
Έχω τους  τσακωμούς  σας  , έχω  και  το  συνάχι .
Το  ότι  πολλούς μας  βολεύει  ένα  μαγαζί , για  διαφόρους  λόγους , δεν  σημαίνει  ότι πρέπει  να  μεροληπτούμε  υπέρ  αυτού  διότι έτσι  θα  πείθουμε  τους  κολλητούς  μας  ότι  δεν  μας  τα  τρώνε  τσάμπα . Πιθανόν  κάποιον  να  τον  βολεύει  ένα  μαγαζί επειδή τον  ξέρουν , επειδή  έχει γνωρίσει κάποια  κουρίτσια  και  κάνει  καλή  παρέα , είτε  διότι  είναι  κοντά  στο σπίτι , ή στην  εργασία  του .
Πλην  όμως , επειδή  τα  διάφορα  κωλόμπαρα  τα  χρυσοπληρώνουμε , και μάλιστα  τα  χρυσοπληρώνουν και  κάποιοι που  μας  διαβάσουν και ίσως  δεν  έχουν  και  τα  ανάλογα φράγκα , αλλά  διαβάζοντάς  μας πηγαίνουν κάπου ,ελπίζοντας  ότι  θα  διασκεδάσουν  και θα  σκορπίσει  το μυαλό  τους  πρέπει  να  τα  γράφουμε  σωστά .
Και  εμένα  μου  αρέσει  το μαγαζί , αλλά  είναι  πλέον  στα  επίπεδα  από  γυναίκες  όπως  προ 6μήνου ? Όχι !
( Σωστές  ωραίες κοπέλες  έχουν  μείνει 2-3 μάξιμουμ , η Ρόξι , η Έφη , άντε η  Ιζαμπέλα , ή  η  Σουσάνα , η  μία ψηλή λεπτή μαυρομάλα Ρουμάνα που δεν συγκρατώ  το όνομά της ) κατά τα  άλλα υπάρχει μπαζοθύελλα , βλέπε  Αντέλα , που  την  έχουν βάλει και στο site ( xaxaxaxa)
Έχουν  γίνει  οι  εργαζόμενες  πιο  επιθετικές  και  απαιτητικές  λόγω  της  γενικής  κρίσης  και  αναδουλειάς , και της  ειδικής  κρίσης  που  αντιμετωπίζει το  κατάστημα ? Ναι !
Έχουν αναβαθμισθεί τα στριπ χαρακτηριστικά ( σόου , χοροί , στριπ σοου ) ? 'Οχι !
Πήρε  το  μαγαζί  την  τεράστια ευκαιρία  που  του  έδωσε  η  προβολή , η εκπληκτική  παρουσία  και  τα  φοβερά  σόου  που  είχε  στο ΕΡΟΤΙΚΑ 2008 ? Όχι !
Τότε  να  μη  γκρινιάζετε , αν  γράφετε  κάποιες  υπερβολές  , πέρα  του θεμιτού  και  βάζει  πάγο  ο personas , ο ΘΕΟΣ , ή ο Leonoro  !
Εγώ  δεν  είμαι  τόσο αυστηρός , ούτε  αντιμετωπίζω  τον  ενθουσιασμό  σας  ντε  και  καλά  σαν συμπεριφορά  παπαγάλου , δεν  το λέω  αν  δεν  έχω  ισχυρές  ενδείξεις , αλλά  αν  θέλετε  να  πάτε  να πιείτε  το  ποτό  σας  κάπου  που  να είναι για  εσάς familiar place  κάντε  το .
Θεωρώ όμως ότι πρέπει και να  σεβαστείτε  και τον  κόσμο  που  γι΄ αυτόν  μια  έξοδο σε  στριπ γίνεται μία  φορά  το μήνα , ή και λιγότερο  και αποτελεί γι΄αυτούς  το  γεγονός  του τριμήνου  τους . Άστε  τους  να  διασκεδάσουν κάπου που να αξίζει περισσότερο , να σκορπίσει το μυαλό  τους και να ξεφύγουν από άγχος και προβλήματα .
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα φίλε pouranger, RESPECT!!! Παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό του αρχάριου...
Πρέπει να σκεφτόμαστε τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι συναγωνιστές όταν ποστάρουμε...
Πάντως, η Έφη (καλή κοπέλα, δε λέω) τις προάλλες μου πήρε και τα σώβρακα (έφταιγα κι εγώ), μην πω για τη ζώνη μου που μάλλον έμεινε στο μαγαζί...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αγαπητέ  μου  7of9  έχω  πληροφορηθεί  περί  του  ατόμου  σου  και  όταν  θα  σου  φύγει ο  ενθουσιασμός  του  αρχαρίου ( στο εσωτερικό της Χώρας  διότι στην  Αλλοδαπή  λέγεται ότι έχεις  διαπρέψει ),  επενδύω  ελπίδες  σε  εσένα .
Δεύτερον  , έχω  σεβαστεί  απόλυτα  όποια  στριπτητζού  μου  έχει  πάρει  κατά  καιρούς  τα  σώβρακα , διότι  στη  νύχτα πρέπει  να  σεβόμαστε  όποιον  μας  κάνει  να  βρίσκουμε  το δάσκαλό μας .
Αρκεί  , βεβαίως  , να  έχω  διασκεδάσει  και  να  έχω  περάσει καλά , χωρίς να  μου  έχουν χρεωθεί τα χ ποτά ως 100χ , χωρίς μούτρα γκρίνιες , χωρίς  να  με  έχουν  ποτίσει πετρέλαιο αντί για ουίσκι κ.λπ. .
Ακόμα  θυμάμαι  την πρώτη  που  το  κατώρθωσε  μία φοβερή Τσέχα ονόματι Γιάννα  στο αλήστου μνήμης Billion  εν  έτει 1997 , που  μου  πήρε  τότε  180.000 δρχ. μόνο με  χορούς  σε  ένα  βράδυ .
Ελπίζω να  διασκέδασες , διότι το συγκεκριμένο κορίτσι , πέρα  από  την  σχέση  της  με  τις κάρτες  , η  οποία  έίναι  ανάλογη  του  Σαιξμηρικού Σάυλωκ προς το χρυσό ,  διαθέτει savoir fair , humor , ατελείωτη  κορμάρα , είναι ευειδής (για έγχρωμη )  και όταν  έχει  κέφι και ο οποιοσδήποτε περνά καλά μαζί της .
Βεβαίως , πάντοτε  εγκυμονεί ο κίνδυνος  της πτωχεύσεως , ιδίως  από νωρίς  έως  αργά .
Τέλος εύχομαι και  να  βρεις  τη  ζώνη  σου . Εκεί  είναι τπτ ως στριπ , αλλά  δεν  κλέβουνε ( τσεκαρισμένο ) .
Αμφιβάλλω  , βεβαίως  αν  σου  πήρε  τα  σώβρακα  μόνη  της .
Αν  διασκέδασες  χαλάλι σου .
Άλλη φορά  να  είσαι  πλέον συγκρατημένος .
Βέβαια  η  Έφη  από  την  Black List λόγω  απαραδέκτου ντιβισμού δεν βγαίνει πρό  των  μέσων  Ιουνίου , όποιος  και  να  βάλει  μέσον !
Το  ίδιο  και  το  μαγαζί στο JD εκτός  αν εκτελούνται χορόί , εκδιωχθούν  οι καινούργιες εγγονές  του Τσαουσέσκου , μπούν σόου  ανάλογα  με  εκείνα του ερότικα . Αλλά , διαβάστε  ανωτέρω !
Από εμένα θα τρώει πόρτα !
Είναι  ένα  από  τα  θύματα  της  επιχειρήσεως  ΒΡΑΚΑΚΙ
Εκτός  αν  συναγωνιστές  καταθέσουν  αντίθετα δείγματα  γραφής  της , κάτι  για  το  οποίο αμφιβάλλω .

Περιμένω  τις  ανταποκρίσεις  σου 
P.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για αυτή τη Sasa που φαίνεται στο site του μαγαζιού, πώς δε γράψατε τίποτα οι ειδικοί του Grand Ritorno; Εγώ μια φορά πήγα, κέρασα τα ποτά μου :2funny: και έφυγα

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κατόπιν αρκετών επισκέψεων (χωρίς τις οποίες η όποια γνώμη είναι κατά τη γνώμη μου πολύ πρόχειρη), για μένα τα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά απλά:

1. Τα κορίτσια είναι στατιστικά μέτρια ή και ελαφρώς κάτω του μετρίου σε εμφάνιση.
2. Τα γκαρσόνια είναι ευγενικά και (βασικό) πολύ προσεκτικά.
3. Οι προσωπικοί χοροί δεν λένε σχεδόν τίποτα, πλην εξαιρετικά ελαχίστων εξαιρέσεων.
4. Το show στην πίστα είναι σε γενικές γραμμές μέτριο.

Μετά από αυτά, το συμπέρασμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ότι για να περάσει κανείς λίγη ευχάριστη ώρα χωρίς να ανησυχεί ότι θα τον μαδήσουν είναι ΟΚ, αλλά για πολύ μεγάλα κέφια ενδεχομένως να μην είναι κατάλληλο.

Επισκέπτης
1. Τα κορίτσια είναι μέτριας ομορφιας ή και ελαφρώς κάτω του μετρίου σε εμφάνιση.
3. Οι προσωπικοί χοροί δεν λένε σχεδόν τίποτα, πλην εξαιρετικά ελαχίστων εξαιρέσεων.

Μετά από αυτά, το συμπέρασμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ότι για να περάσει κανείς λίγη ευχάριστη ώρα χωρίς να ανησυχεί ότι θα τον μαδήσουν είναι ΟΚ, αλλά για πολύ μεγάλα κέφια ενδεχομένως να μην είναι κατάλληλο.

Απολυτα σωστος....+7 απο μενα....;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
΅Εντάξει  κουμπάρε .
Δεν  είναι  όλες  μέτριας  ομορφιάς . Υπάρχουν και πολλά  δυνατά κομμάτια . Και επίσης να  ξέρεις , Οι μοναχοφαγικές  τσάρκες  μου  τον  τελευταίο καιρό . Με  έπεισαν ότι  με  τη μπαζοθύελλα που κυκλοφορεί στην αγορά ότι η " μέτρια ομορφιά " είναι πλέον κάτι μη  ανανμενόμενο ως μέσος όρος .

Επισκέπτης
΅Εντάξει  κουμπάρε .
Δεν  είναι  όλες  μέτριας  ομορφιάς . Υπάρχουν και πολλά  δυνατά κομμάτια . Και επίσης να  ξέρεις , Οι μοναχοφαγικές  τσάρκες  μου  τον  τελευταίο καιρό . Με  έπεισαν ότι  με  τη μπαζοθύελλα που κυκλοφορεί στην αγορά ότι η " μέτρια ομορφιά " είναι πλέον κάτι μη  ανανμενόμενο ως μέσος όρος .
Αν εγραψες για μενα....

Ηταν απλα η αποψη μου...κ το γουστο μου....nothing more....αλλωστε δεν εχω προβλημα με το μαγαζι...!!! (Με κανενα μαγαζι...)!!!!

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Για αυτή τη Sasa που φαίνεται στο site του μαγαζιού, πώς δε γράψατε τίποτα οι ειδικοί του Grand Ritorno;
Η Sasha είναι ωραίο τυπάκι. Κατεβαίνει στο μαγαζί από πάνω όποτε γουστάρει, κάνει κανα 2-3 χορους-παίρνει 2-3 ποτά και μετά ξαναανεβαίνει. Έτσι όπως έχει ξεπέσει το μαγαζί είναι από τις καλύτερες που έχουν απομείνει. Και από τις λίγες μη ρουμάνες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ τα  έχω  πει .
Για  δύο  κοριτσάκια  θα  ρωτήσω  είναι  μία  λεπτή  ψηλή  κοπέλα  μαυρομάλα , μάλλον  ρουμάνα , όνομα  δεν  θυμάμαι με  κατσαρά  μαλιά  κάπως  κοντά , δεν  ξέρω  όνομα  αλλά  κάνει καλό table dance . Συνήθως  δουλεύει  μαζί  με  μία  όμορφη  ξανθούλα .
Η Ιζαμπέλα  είναι  καλή .
Yπάρχει και  το  γνωστό  δύσκολο sudoku για  δυνατούς  παίκτες , το πιο τέλειο  μωρό  του  μαγαζιού , αλλά ....
Δεν πειράζει , αφήνω  τις  κακίες .
Όποιος  πάει  από  κει  να  δώσει  την  αγάπη  μου  στις  φίλες  μου  τη  Ροξυ  και  τη  Μέσι , που  είναι  φοβερά  τυπάκια και  πολύ  καλά  παιδιά . 
Θά' θελα  να  τις  ξαναδώ  αλλά  από  εκεί  δεν  ξαναπάω

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
To  site  του  μαγαζιού κατέβηκε  από  το  internet .
Το  να  πουλάς  φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες  είναι  μια  καλή  συνταγή  αποτυχίας . Τώρα  που  την  κάνουν  οι  "καλοί" πελάτες , και  έρχεται  και  καλοκαίρι βλέπω  τα  κορίτσια  να  παίρνουνε  μαζικές  μεταγραφές  σε  άλλα  κλαμπ.
Εκεί  αλλάζουν  και  συμπεριφορά  .
Κρίμα  πάντως  . Κάποτε  ήταν  το  αγαπημένο  μου  στέκι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κατόπιν αρκετών επισκέψεων (χωρίς τις οποίες η όποια γνώμη είναι κατά τη γνώμη μου πολύ πρόχειρη), για μένα τα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά απλά:

1. Τα κορίτσια είναι στατιστικά μέτρια ή και ελαφρώς κάτω του μετρίου σε εμφάνιση.

Για  μεγάλα  κέφια  ιδίως  Πέμπτες  - Παρασκευές  τον  παλιό  καιρό  ήταν  πολύ πολύ κατάλληλο . Αλλά  το  μόνο  σίγουρο  ήταν  ότι  θα  σε  μαδήσουν .
Τώρα  και θα σε  μαδήσουν  και  κέφια  δεν  θα  κάνεις .
Πλέον  συνίσταται  για  ένα δύο ήρεμα  ποτά  για να κανονίσεις που θα φας  μπριζόλα .

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....βλέπω  τα  κορίτσια  να  παίρνουνε  μαζικές  μεταγραφές  σε  άλλα  κλαμπ.
ειναι ενα ερωτηματικο παντως αυτο, καθως πολλα τεμαχια παθαινουν αναφυλαξία τοσο με τους φραπεδες, οσο και με την περαν του ποτου συναναστροφη με τους πελατες..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ειναι ενα ερωτηματικο παντως αυτο, καθως πολλα τεμαχια παθαινουν αναφυλαξία τοσο με τους φραπεδες, οσο και με την περαν του ποτου συναναστροφη με τους πελατες..
ναι τα κοριτσια ειναι του κατηχητικου δεν ξερουν απο φραππεδες  :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ναι τα κοριτσια ειναι του κατηχητικου δεν ξερουν απο φραππεδες  :2funny: :2funny:

Παίζει  και  εκεί  εσχάτως  και  από τις "ντίβες" εξ  όσων πληροφορούμαι . Η  αναδουλειά  και  η  κρίση , οδηγούν  μοιραίως  στον  στρατηγικό  επανασχεδιασμό  των  προσφερομένων  υπηρεσιών , από εργαζομένους  και  εργοδότες .

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom