You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Grand Ritorno
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Πεφτει προμοταρισμα κανονικο,ακριβο,αφραπο,χωρις χορους(πριν 10 μερες τουλαχιστον),
για ποταδικο καλυτερα στον Καβο εχει και πιο ωραιες γυναικες,
και κοσμο δεν εχει,βαραει μυγες....
Αυτα τσαμπα η διαφημιση στο σαιτ.
για ποταδικο καλυτερα στον Καβο εχει και πιο ωραιες γυναικες,
και κοσμο δεν εχει,βαραει μυγες....
Αυτα τσαμπα η διαφημιση στο σαιτ.
Ρε παιδιά, έλεος, πώς μας πετάτε έτσι στο πυρ το εξώτερο εμάς τους υπόλοιπους; :'( Μπορεί να μη δίνουμε ανταποκρίσεις από όλο το λεκανοπέδιο (προσεχώς θα δώσω ανταπόκριση από Η.Π.Α.), αλλά ότι βλέπουμε λέμε. Εγώ για να ξεκαθαρίσω, ο λόγος που πάω είναι γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και δε χρειάζεται να οδηγώ μετά... (το πίνω κιόλας το ρημάδι...). Αλήθεια, ο Κάβος έχει όντως ωραία κορίτσια, γιατί εγώ για κονσόμα πάω, ανάθεμα και αν έχω δει ποτέ το σόου... (στα κλεφτά). Το ποτό πόσο έχει; Και μια και το αναφέρατε, τις καθημερινές που πήγαινα εγώ δεν είχε κόσμο καθόλου...
αν θες να προμοτάρεις, τουλ γράψε ''είμαι του μαγαζιού'' κλπ, μη μας περνάς για μαλάκες. Πάντως, μιλώντας για προμοτάρισμα, τι να πούμε για τον @@ρα που έγραφε πόσο γαμάτα είναι στο ερότικα.. έλεος..
Άσε τον κάβο, είναι για γερά πορτοφόλια..
Άσε τον κάβο, είναι για γερά πορτοφόλια..
Επισκέπτης
only for my grandpa...Άσε τον κάβο, είναι για γερά πορτοφόλια..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
prwta apo ola...
kalhspera...pros apanthsh ston persona....8a pw mono oti leei oti tou katevei....den 3erw ti wra paei sta magazia....alla prin treis k tesseris paraskeues...to magazi htan tigka...prwta apo ola...gia osous 3eroun k lene oti einai psagmenoi...pernas kalutera otan den exei polu kosmo...k exeis perisoteres sthn gura....alliws ti paparia...na tis koitas me tous allous pou phgan pio nwris h' ta xwnoun pio xontra...
anyway...egw papagalaki den eimai kanenos...apla diavasa stis prwtes selides ena sxolio peri nootropias potadikou k thn upostiri3a...k an kapoios diavasei prosektika...8a katalavei oti lew oti to magazi einai zhmiariko an den prose3ei kapoios...
an auto to vlepei ws diafhmhsh...as alla3ei kanali
oso gia ton persona pou 8elei na katevasei kuvernhsh k goustarei ta kaloupia...perastika tou...
emeis 8a phgainoume gia thn parti mas k 8a grafoume auta pou vlepoume...
me filikous xairetismous...
ρε μαγκάκο. Οταν πήγαινα σε κωλάδικα έπαιζες μάλλον προ......
Ενα κωλόμπαρο 5 τετραγωνικά με 30 άτομα φαίνεται γεμάτο... Το 4 με 30 άτομα είναι για κλείσιμο.... Κάνε μας τη χάρη που κάνεις και χιούμορ.......
Αιντε έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μάγκα γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί θα σε κάνουν mute.oti peis arxhge...alla tosh wra den lew kati diaforetiko...eipa oti einai tigka k kalo einai na mhn pas P-S giti mas vlepw sto or8io...
sou eipa...diavase kalutera...an hmoun tou magaziou den 8a elega sta filarakia na mhn pane P-S.
k den h3era oti den dexesai thn plaka...ok...
k gia to pou exw paei egw...den mporeis na to krineis...opws oute k egw gia esena...
alla pistepse...me logw douleias...kati exoume dei k emeis...
e3allou to poso empeiros eisai...krata to gia esena...giati esu exeis perasei kala...etsi?
an se peirazei kapoio sxolio...diavase to prwta...skepsou k meta pes...
na'sai kala k as mas eipes k papagalakia....
me filikous xaretismous
Συγχώρεσε το επιθετικό ύφος αλλά έχουμε γιομίσει παπαγάλους και κλωνάρια σ αυτό το σάιτ.....
να πα να γαμηθεί ο Κάβος! με τον μαλάκα τον μούσια που σου λέει που να κάτσεις.για ποταδικο καλυτερα στον Καβο εχει και πιο ωραιες γυναικες,
έγινε μια, έγινε δύο, μαύρο στον πούστη δεν ξαναπατάω
σορρυ δεν ηξερα για τα ελληνικα...
λοιπον σοβαρα τωρα...δεν εκανα διαφημηση κ καταλαβαινω αδερφε την καχυποψια σου...παω σε στρπτιτζαδικα απο 15 κ ειμαι 27 κ σεβομαι παντα τουσ αρχαιοτερους γιατι αυτους ακολουθουσα στα παζαρια που δουλευα απο πιτσιρικας.
δεν ηθελα να σε προσβαλω ουτε τους παλαιοτερους στο σαιτ...απλα παπαγαλακι δεν ειμαι...ειπα μονο αυτο που ειδα.
κ δεν ηταν προσ τιμη του μαγαζιου...αυτο προσπαθουσα να πω απλα.
ελπιζω να μην παραξηγηθηκα.κ τωρα που εβαλα ιντερνετ σπιτι 8α τα λεμε πιο συχνα με την ελπιδα να καταληξουμε σε κανενα μαγαζι της προκοπης
λοιπον σοβαρα τωρα...δεν εκανα διαφημηση κ καταλαβαινω αδερφε την καχυποψια σου...παω σε στρπτιτζαδικα απο 15 κ ειμαι 27 κ σεβομαι παντα τουσ αρχαιοτερους γιατι αυτους ακολουθουσα στα παζαρια που δουλευα απο πιτσιρικας.
δεν ηθελα να σε προσβαλω ουτε τους παλαιοτερους στο σαιτ...απλα παπαγαλακι δεν ειμαι...ειπα μονο αυτο που ειδα.
ελπιζω να μην παραξηγηθηκα.κ τωρα που εβαλα ιντερνετ σπιτι 8α τα λεμε πιο συχνα με την ελπιδα να καταληξουμε σε κανενα μαγαζι της προκοπης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σορρυ δεν ηξερα για τα ελληνικα...
wel-cum mate....... ;) ;) ;)
thanks!!!
καμμια προταση για κα8ημερινες;
για ΠΣ 3ερω οτι γινεται παντου χαμος...
την παρασκευη που εστειλα εκεινο το μνμ...ειχα παει σταρ....τρελη χοροκατασταση...κατι ενδιαμεσο απο ποταδικο κ χορο δεν παιζει;
κ για να μην ενοχλω κ σου τα πρηζω απαντα οποτε μπορεις.
χαιρετω αδερφια.
την παρασκευη που εστειλα εκεινο το μνμ...ειχα παει σταρ....τρελη χοροκατασταση...κατι ενδιαμεσο απο ποταδικο κ χορο δεν παιζει;
χαιρετω αδερφια.
Alcatraz, BG
το αλκατραζ οντως καλο...αλλα BG (αν καταλαβα καλα baby gold) ειναι λιγο στημενο;
ευχαριστω leonoro.
με φιλικους χαιρετισμους
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δοκίμασε και DD...., ή ρασπούτιν.... ετσι όμως οπως έχουν γίνει όλα γάματα με μεγάλα γράμματα....thanks!!!
χαιρετω αδερφια.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.296
- Πόντοι
- 8.645
Tωρα τελευταια που βλεπω κριτικες σε πολλα στριπομαγαζα,βλεπω αρκετη διακριτικοτητα στους φραπεδες.Μηπως φταιει η αναφορα που γινεται στα thread για τις κοπελες που σερβιρουν φραπε?Μπορει να λεω και μαλακιες αλλα δε ξερω..
δοκίμασε και DD...., ή ρασπούτιν.... ετσι όμως οπως έχουν γίνει όλα γάματα με μεγάλα γράμματα....
ευχαριστω persona.
θα σου πω εντυπωσεις...
καλη συνεχεια.χαιρετω.
Indi, aφού σου αρέσει το G. Ritorno πολύ πιθανό να σου αρέσει κ το diamonds and pearls στις αρχές Συγγρού. Κωλόμπαρέ κατάσταση, με χωρίς κάτι ιδιαίτερο από show αλλά καθαρά ποτά κ καμιά 10ρια καυλαναύτρες. Το πλέον σίγουρο ότι παραπάνω από 3 παρέες δεν πρόκειται να είστε καθημερινή
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K