Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γαυροπρίσλευ..... Ακου πσλλικάρι μου μιας και είσαι κουμπάρος ενός πολύ καλού γνωστού μου. Τα δικά σου και τα δικά μου στάνταρντς μπορεί να είναι διαφορετικά από άλλους. Εγώ σε κανένα μαγαζί που έχω περπατήσει τόσα χρόνια δεν έχω δει 30 μουνάρες. Για μένα πάντα και σε όλα 3-4 το πολύ ήταν κορυφή.. Οταν όμως έχεις να γαμήσεις χρόνια, όταν το καλύτερο που έχεις ακουμπήσει είναι η κυτταρίτιδα της συμμαθήτριάς σου απ το σχολείο, λογικό είναι να θεωρείς τις γκόμενες εκεί μέσα μουνάρες. Ενα απλό παράδειγμα.... Εάν παρακολουθείς διαρκώς ισπανικό πρωτάθλημα, το ντέρμυ Ολυμπιακού Παναθηναικού από πλευράς μπάλλας γίνεται κάθε ΣΚ σε 2-3 γήπεδα. Για τον εκστασιασμένο Βερνίκο που έχει να δει τέτοιο ντέρμπυ χρόνια θεωρείται κορυφαία ποδοσφαιρική πανδαισία..... Σε όλα παίζει ρόλο το σύστημα αναφοράς.. Μπάζα συναστρέφεσαι; Μουνάρα η Καλομοίρα. Με μοντέλα συναναστρέφεσαι; Μέτρια η Λάσπα.

vinil

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολουθω εδω και μερες (πριν κανω και εγω την κριτικη μου) το forum γενικα. Νοιωθω οτι ασχολουνται μονο 2 εως 3 ατομα με τις γνωμες των αλλων και εχουν πληρη αποψη για τα στριπτιζαδικα και το πως πρεπει να ειναι. Δηλαδη αν πεις καλο λογο για καποιο ειναι διαφημηση αν δεν το εγκρινεις εισαι ενταξει. Αυτο μου θυμιζει κατι σαν κυβερνηση. Το ιδιο δεν κανει? Σιγουρα κανενα δεν πληρει τις προυποθεσεις που θελουμε,αλλα να βαλουμε και το θεμα του ποιο μαγαζι ακολουθει τις νομιμες διαταξεις και ποιο οχι? Μηπως αυτο που ψαχνετε ειναι μονο ο φραπες και η μπριζολα που συνεχεια βλεπω να γραφετε? Τοτε νομιζω εισαστε σε λαθος forum,γιατι οι οικοι ανοχης ειναι αλλου. Γιατι δεν φτιαχνετε εσεις ενα stripclub συμφωνα με τα δικα σας δεδομενα που θα ηταν το τελειο? Για να εχεις γνωμη και αποψη εγω νομιζω πρεπει να ξερεις και πολλα αλλα, για το πως λειτουργει ενα μαγαζι. Ειναι νομιμο? Εχει παρανομες γυναικες? Ειναι καθαρο? Τα ποτα τι εχουν μεσα? Μηπως δεν σας απασχολουν αυτα? Εκτος αν δεν ενδιαφερεστε για την υγεια σας.Για καποιους ομως ειναι το παν. Επισεις ποσα μπορει να ξερει ενας 21 ετων απο αυτα? Μηπως ξεκινησε απο τα 12 να πηγαινει στα στριπτιζαδικα και εχει αποψη? Εγω τουλαχιστον εχω ξοδεψει και μια μικρη εστω περιουσια σ'ολα αυτα τα χρονια σε διαφορα μαγαζια,εχω κανει και σχεσεις,εχω φαει και μπριζολα,και συνεχιζω να τρωω,αλλα δεχομαι και τις αποψεις των αλλων,δεν τους απορριπτω.Σας προτεινω να ανοιξετε το δικο σας site που θα γραφετε τις αποψεις σας και κριτικες και που κανενας δεν θα μπορει να διαφωνησει,αλλοιως να δεχεστε και τις αποψεις των αλλων γιατι αυτο λεγετε σεβασμος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρακολουθω εδω και μερες (πριν κανω και εγω την κριτικη μου) το forum γενικα. Νοιωθω οτι ασχολουνται μονο 2 εως 3 ατομα με τις γνωμες των αλλων και εχουν πληρη αποψη για τα στριπτιζαδικα και το πως πρεπει να ειναι. Δηλαδη αν πεις καλο λογο για καποιο ειναι διαφημηση αν δεν το εγκρινεις εισαι ενταξει. Αυτο μου θυμιζει κατι σαν κυβερνηση. Το ιδιο δεν κανει? Σιγουρα κανενα δεν πληρει τις προυποθεσεις που θελουμε,αλλα να βαλουμε και το θεμα του ποιο μαγαζι ακολουθει τις νομιμες διαταξεις και ποιο οχι? Μηπως αυτο που ψαχνετε ειναι μονο ο φραπες και η μπριζολα που συνεχεια βλεπω να γραφετε? Τοτε νομιζω εισαστε σε λαθος forum,γιατι οι οικοι ανοχης ειναι αλλου. Γιατι δεν φτιαχνετε εσεις ενα stripclub συμφωνα με τα δικα σας δεδομενα που θα ηταν το τελειο? Για να εχεις γνωμη και αποψη εγω νομιζω πρεπει να ξερεις και πολλα αλλα, για το πως λειτουργει ενα μαγαζι. Ειναι νομιμο? Εχει παρανομες γυναικες? Ειναι καθαρο? Τα ποτα τι εχουν μεσα? Μηπως δεν σας απασχολουν αυτα? Εκτος αν δεν ενδιαφερεστε για την υγεια σας.Για καποιους ομως ειναι το παν. Επισεις ποσα μπορει να ξερει ενας 21 ετων απο αυτα? Μηπως ξεκινησε απο τα 12 να πηγαινει στα στριπτιζαδικα και εχει αποψη? Εγω τουλαχιστον εχω ξοδεψει και μια μικρη εστω περιουσια σ'ολα αυτα τα χρονια σε διαφορα μαγαζια,εχω κανει και σχεσεις,εχω φαει και μπριζολα,και συνεχιζω να τρωω,αλλα δεχομαι και τις αποψεις των αλλων,δεν τους απορριπτω.Σας προτεινω να ανοιξετε το δικο σας site που θα γραφετε τις αποψεις σας και κριτικες και που κανενας δεν θα μπορει να διαφωνησει,αλλοιως να δεχεστε και τις αποψεις των αλλων γιατι αυτο λεγετε σεβασμος.
Μάγκα με το συμπάθειο... Στο ιντερνετ είσαι, κυβέρνηση δεν είσαι. Οτι σου καβλώνει γράφεις. Εάν δεν σου αρέσουν αυτά που βλέπεις δεν απαντάς. Εάν πάλι έχεις δική σου άποψη παράθεσέ τη. Προσωπικά δε με νοιάζει εάν τρως μπριτζόλα, εάν έχεις κάνει σχέσεις και εάν κοιτάς την υγεία σου. Και κάτι τελευταίο. Μπορεί να έχεις 10 χρόνια σε στρίπ και να είσαι ο ίδιος μαλάκας. Ολα θέμα ανθρώπου είναι και όχι διάρκειας. Δλλ μου λες ότι εάν κάποιος παίζει 10 χρόνια μπάλλα θα γίνει Ροναλντινιο. Το τι θεωρείς π.χ. εσύ περιουσία και τι ο βάσος, ή ο mclein είναι σχετικό. Επίσης μπορεί να γνωρίζεις τσ πάντα για τα μαγαζιά χωρίς απαραίτητα να δίνεις φράγκα, εάν π.χ. σου ανήκει κάποιο από αυτά. Ολα σχετικά είναι. Από τη στιγμή που δημοσιεύεις την άποψή σου λογικό είναι να πει ο καθένας και τη δική του, ή να κριτικάρει τη δική σου. Εάν γουστάρεις σεβασμό, λυπάμαι αλλά δεν είσαι στο εκκλησία ντοτ κόμ αλλά στο μπουρδέλα ντοτ κομ.

Επισκέπτης

παμε να γελασουμε λιγακι και μαζι σου.

η γνωμη μου ειναι αυτη που βγαζεις συμπερασματικα απ'τα λεγομενα μου κ τις κριτικες στις γνωμες των αλλων!
και ναι,εχω αποψη για τα στριπ και ναι θα την λεω ειτε σ'αρεσει ειτε οχι και ναι γνωριζω καλυτερα το χωρο απ'οσο φανταζεσαι.

ποτε δεν ειπα οτι οι καλες κριτικες ειναι μουφα κ διαφημιση κ οι κακες ειναι αληθινες.μην εισαι ισοπεδοτικος.

και οχι,δεν θα βαλουμε ποιο μαγαζι πληρει τις νομιμες προυποθεσεις γιατι αναγκαστικα κανενα δεν τις πληρει,ξεκινωντας απ'το ωραριο,πηγαινοντας προς την υγεια κ καταληγουμε στις υπηρεσιες των κοριτσιων κ αν θες βαζουμε την φορολογια αυτων που πληρωνουμε κ αν θες σου λεω πολλα περισσοτερα σε πμ.

Ψαχνω οτι προσφερεται,μπριζολες,παιδακια,σουβλακια,πιτες κ οτι καλο εχει ενα καταστημα μου χρειαζεται κ το παιρνω.

ειμαστε στο σωστο φορουμ γιατι πολυ απλα πριν γραφτουμε διαβασαμε που μπαινουμε.

δεν ανοιγουμε δικο μας στριπ γιατι ετσι γουσταρουμε,δεν θελουμε να μπλεχτουμε με στριπ επιχειρησεις γι'αυτο δεν ανοιγουμε δικο μας.αν ηταν θ'ανοιγαμε σουπερ μαρκετ,θα χαμε παγκο στη λαικη κ πολλα αλλα χρησιμοτερα.

ποιος ειναι 21 ετων ? αν εννοεις εμενα,μην μου διαβαζεις το προφιλ μου,ξερω τι εχω γραψει αλλα να σημειωσω την ουσιαστικη διαφορα της πραγματικοτητας κ αυτων που διαβαζεις.

καλα εκανες κ χαλασες λεφτα κ εφαγες μπριζολες κ σπανακοπιτες,δεν μας απασχολει το ποιον σου.

επαναλαμβανω ειμαστε στο σωστο σαιτ,αν θες εσυ να διαβαζεις αυτα που θες μπορεις να τα γραφεις σ'ενα word κ να τα διαβαζεις μονος σου κ να μην σ'ενοχλει κανενας κ τελος δεχομαστε ολες τις αποψεις κ τις καταρριπτουμε μ'επιχειρηματα κ οχι μαλακιες κ τελικα δεν θα σου δωσουμε λογαριασμο τι γραφουμε.

οσο για τις νομιμες γυναικες,τα καλα ποτα κ την ασφαλεια που προσφερει ενα μαγαζι σ'ενα πελατη απλα τα αναφερεις κ εγω απλα γελαω.δεν υπαρχουν φιλαρακι αυτα που λες,πουθενα στην ελλαδα.

****και για να δεις οτι ειμαι καλος ανθρωπος,δεν θα τονισω οτι ολα σου τα ποστ μεχρι τωρα,σχετικα κ ασχετα,εχουν γινει στο θρεντ του γκραντ ριτορνο.μη βγει τωρα κανενας εξυπνος κ πει οτι το παιδι κανει διαφημιση στο μαγαζι κ οτι κραταει το θρεντ στην επιφανεια γιατι πολυ απλα θα ειναι κακεντρεχης. :2funny:****

****το βαζω κ εδω το ποστ μου εκτος απ'την ημερησια ενημερωση,γιατι υπαρχει περιπτωση να μη το δεις περα απ'του ριτορνο το θρεντ ;)****

Επισκέπτης
σεριφη βινιλ,ωραια τα κουνιστα βυζακια σου που μου τα παρεθεσες στον καταλογο με τα προσωπικα μου μηνυματα αλλα δεν καταλαβα τον λογο.αν θελεις γραψε μας την αποψη σου σ'αυτα που ειπα εγω κ ο περσονα κ μετα στειλε μου πμ με το μουνακι σου,ωστε να εχει ολοκληρωθει η διαφημιση των κοριτσιων του μαγαζιου! ;)

πελατακο,οσο πονηριδης κ να το παιζεις εισαι πολυ πισω για να νομιζεις οτι μας εφτασες.
αντε γεια.

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Επειτα απο αρκετο καιρο απουσιας πηγα εχθες στο Ritorno.
Eπίσκεψη γυρω στις 2.30. Τιγκα κόσμος και παρα πολλές μα πάρα πολλές γκομενες. Πρωτη φορα ειδα τόσο νουνι μαζεμενο σε αυτο το μαγαζι.
Εχουν φερει καινουργιες αφιξεις, απο Πολωνια, Ρουμανια Ρωσια, και νομιζω Ελλαδα.
Στα show τωρα βγαζουν και ενα λεσβιακο με 2 καινουργιες τυπισσες η μια ειναι νομιζω Ελληνιδα η Δημητρα, που ανεβαζουν αρκετα το θερμομετρο.
Νομιζω οτι ειναι και το μονο show που αξιζει.

Ειδα οτι εχει ξαναρθει και η Σουζανα το γνωστο τρελλο αλητοπορνιδιο που ξερει να σου ανεβαζει το ηθικο ψηλά άλλα παραλληλα ξερει να σου κατεβαζει και το λογαριασμο στη τραπεζα χαμηλα.
Και νομιζω (άλλα δεν ειμαι σιγουρος) οτι πηρε το ματι μου και την Τζασμιν την Πολωνεζα που ητανε το καλοκαιρακι εκει (Πολυ καλή).

Για χορο εγω πηρα Σονια (μετρια), Ολγα (μετρια), Ιζαμπελλα (πολυ καλη), μια ρουμανα καινουργια που δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα πολυ καλη και παιχνιδιαρα, την πολωνεζα την Εντιτα με την οποια εαν εχεις κεφι μπορει να κανει πολλα.
Η παρεα μου πηρε Ηλεκτρα, Αλεξανδρα, Λολιτα, Λατογια.

Κερασα πουτακι μονό 10 ευρω την Λενα μια καινουργια απο πολωνια με οχι και τοσο ωραιο προσωπο αλλα ενα καταπληκτικο κορμι και πολυ ευχαριστη παρεα, την Ηλεκτρα 2 μονά 20 ευρω μια λευκορωσιδα πολυ φιλικη και καλη, και τη Ερρικα μια καραβλαμμενη οπως αποδειχθηκε ρουμανα.

Το service αυτη τη φορα δεν ητανε και τοσο γρηγορο όσο ειχα συνηθισει από άλλες φορές, άλλα τα δικαιολογω τα παιδια γιατι γινοτανε της κακομοιρας απο κοσμο. Η φαση ειναι οτι εχουν ενα θωρηκτο 200+ κιλα για σερβιτορο και δεν μπορουσε να κουνηθει αναμεσα στο κοσμο.
Απο οπου περναγε τους επερνε μαζι του  χαααα χα 

Η Μουσικη σας το εχω ξαναπει με τον νεο DJ δεν με τρελλαινει, άλλα απο την αλλη πεταει κατι καλες ατακες και ειναι πολυ πιο καλος απο τεχνικη αποψη σε συγκριση με τον προηγουμενο.
Εαν κανει μια προσπαθεια να αλλαξει λιγο το ειδος της μουσικης που παιζει θα ειναι αψογος.

Α και η ατμοσφαιρα μετα απο καποια ωρα ειχε γινει αποπνικτικη απο τους καπνους. Μηπως πρεπει καποιος να τους μιλησει για τον εξαερισμο???  :huh:

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Και μια που ειμαστε στο θρεντ του Ριτορνο να κανω και μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις συμφουριτης?
Οταν ξεκινησε το μαγαζι αυτο εβγαζε ενα σοου με την Αρινα που δουλευε μονιμα εκει και τη βικτωρια που ερχοτανε guest star και κανανε λεσβιακο.
Αυτες απο οτι ειχα μαθει ητανε κανονικο ζευγαρι και εξω
Το show που κανανε ητανε απο τα καλυτερα λεσβιακα που εχω δει, θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα βραδυ καθομασταν πλαι σε μια παρεα απο γαλλους και μας λενε οι τυποι οτι τετοιο show ουτε στη Γαλλια δεν το ειχανε δει.

Ξερει κανεις που δουλευουνε τωρα? Εχω κανει περατζαδα σε 3-4 μαγαζια άλλα δεν τις εχω συναντησει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και μια που ειμαστε στο θρεντ του Ριτορνο να κανω και μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις συμφουριτης?
Οταν ξεκινησε το μαγαζι αυτο εβγαζε ενα σοου με την Αρινα που δουλευε μονιμα εκει και τη βικτωρια που ερχοτανε guest star και κανανε λεσβιακο.
Αυτες απο οτι ειχα μαθει ητανε κανονικο ζευγαρι και εξω
Το show που κανανε ητανε απο τα καλυτερα λεσβιακα που εχω δει, θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα βραδυ καθομασταν πλαι σε μια παρεα απο γαλλους και μας λενε οι τυποι οτι τετοιο show ουτε στη Γαλλια δεν το ειχανε δει.

Ξερει κανεις που δουλευουνε τωρα? Εχω κανει περατζαδα σε 3-4 μαγαζια άλλα δεν τις εχω συναντησει.
δεν ξερω ονοματα, αλλα πριν κατι βραδυα, ενα λεσβιακο σοου που ειδα ηταν απαιχτο..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
επισκεφθηκα το μαγαζι χθες βραδυ .ειχε καμμια 20ρια γυναικες οι περισσοτερες απο μετριες και πανω.μου εκανε εντυπωση οτι αν και κατσαμε μεχρι τις 0430 οτι δεν ειχε κοσμο σχεδον αδειο.οι χοροι στη πιστα με απαγοητευσαν...καμμια δεν εβγαζε το στριγκακι,ενα λεσβιακο ψηλομαπα και ενας σοου με γαμησι υποτιθετε στην πιστα ψηλομαπα...οι χοροι των κοριτσιων ικανοποιητικοι  για 12 ευρω..πολλες σε αφηνουν και τους πιανεις και το νιμου..αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οι τιμες των ποτων 20 ευρω για ενα κερασμα ελεος..προτεινω οσοι πηγενετε στο γκραντ ριτορνο και σε αλλα μαγαζια που ζητανε 20  να μην κερνατε και να δευκρινιζετε τον λογο..απεργια στα ποτα...δεν γινετε αλλιως..βαθμολογια που θα εβαζα περιπου η ιδια που εχω βαλει ποιο παλια γυρω στο 8 επιεικως...λογω τιμων στα κερασματα και λογω χορων στην πιστα...αλλα γενικα θα επρεπε ολα τα στριπτιτζιδικα εδω στην αθηνα να ξεκιναμε απο 8 το αριστα...διοτι δεν προσφερουν οτι προσφερουν σε αλλες χωρες οπως κυπρο ,βουλγαρια τσεχοσλοβακια ρωσσια κλπ να παιρνεις την γυναικα και να φευγεις για μαμησι ...οταν κλινει το μαγαζι η μεσα σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο...

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν ναι ειναι θετικο ? γιατι μοιαζει λιγο σε ζακι  :huh:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Παρακαλούμε πείτε στην είσοδο "Έρχομαι από το site" και θα έχετε το 2ο ποτό δωρεάν.

φιλε αλεχ καλο το δευτερο ποτο καλη και η διαφημιση που κανεις.. αλλα εγω προσωπικα δεν θα πηγενα ποτε σε αυτο το μαγαζι σημερα  σαββατο και μετα αυτη την διαφημιση διοτι θα γινετε πατει σε πατω ...διοτι ο χωρος ειναι σχετικα μικρος...συν το οτι στα περνουν χοντρα στα κερασματα ..20 ευρω το γυναικειο ποτο..γενικα το βρισκω ακριβο σαν μαγαζι..οχι ομως κακο ..νομιζω ειναι στα 10 απο τα καλυτερα ..προς θεου οχι σημερα ..και γενικα  συνιστω στους φιλους να μην πηγενουν σαββατο ακομη και παρασκευη σε στριπτιτζιδικα.. διοτι πεφτει πολυ δουλεια και δεν σε περιποιουντε ετσι δεν ειναι??παντα καθημερινες και αν ειναι δυνατο αργουτσικα..διοτι στην αναδουλια γινοντε και μερικα επιπλεον πραματα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε αλεχ καλο το δευτερο ποτο καλη και η διαφημιση που κανεις.. αλλα εγω προσωπικα δεν θα πηγενα ποτε σε αυτο το μαγαζι σημερα  σαββατο και μετα αυτη την διαφημιση διοτι θα γινετε πατει σε πατω ...διοτι ο χωρος ειναι σχετικα μικρος...συν το οτι στα περνουν χοντρα στα κερασματα ..20 ευρω το γυναικειο ποτο..γενικα το βρισκω ακριβο σαν μαγαζι..οχι ομως κακο ..νομιζω ειναι στα 10 απο τα καλυτερα ..προς θεου οχι σημερα ..και γενικα  συνιστω στους φιλους να μην πηγενουν σαββατο ακομη και παρασκευη σε στριπτιτζιδικα.. διοτι πεφτει πολυ δουλεια και δεν σε περιποιουντε ετσι δεν ειναι??παντα καθημερινες και αν ειναι δυνατο αργουτσικα..διοτι στην αναδουλια γινοντε και μερικα επιπλεον πραματα...

πολυ σωστη η θεση σου,αν και τελευταια στις τσαρκες μου βλεπω αναδουλειες ακομη και παρασκευες-σαββατο πλεον!πανε οι καλες εποχες για τα στριπ "βιομηχανιες-παραγωγη-εκτελεση-αμοιβη",πρεπει να αλλαξουν λουκ,προσεγγιση στον πελατη και βελτιωση υπηρεσιων προς αυτον απο τον οποιον τρωνε ψωμακι τοσες οικογενειες.Σε οτι αφορα το ριτορνο παντως ετσι που ειναι διαμορφωμενος ο χωρος(μακροστενος) δεν μπορεις να κατσεις ανετα...εχει πολλα και ωραια κοριτσια,αλλα δεν το βοηθαει ο χωρος...ειναι ομως πολυ θετικη η σκεψη του επιχειρηματια και αυτο ισως αντιπαρερχεται ολα τα υπολοιπα μειον του χωρου!

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εγω πηγα τελικα Ειχα πολυ καιρο να παω στο συγκεκριμενο και ειδα πολλες αλλαγες Δεν ξερω εαν ητανε λογω του παρτυ (που ειναι πολυ πιθανον) αλλα ειχε παρα πολλα show πολυ χαβαλε και γενικα περασα δυομιση ωρες ομορφα.
Το δευτερο ποτο δωρεαν επαιξε κανονικα.
Ναι ειχε κοσμο οπως λεει ο vasos αλλα τετοιες μερε οπου κια αν πας νομιζω οτι τα ιδια θα ειναι.
Εχει φερει και δυο τρεις καινουργιες κοπελλες. Εγω καθισα με Εβελιν και Ανελα δυο ρουμανες πολυ καλες παρουσιες και με πολυ καλη συμπεριφορα στο πελατη και οι δυο.

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
dogigr, αυτή η Έβελυν τι λέει?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ποιό μάπα μαγαζί δεν έχω ξαναδεί.
Οι κοπέλες νορμάλ, τα γκαρσόνια απαράδεκτα και ο χώρος να καθήσεις σε σκαμπό λες και πας για καφέ στο Πολυτεχνείο.
Δεν πάνε καλά...

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
πέστα, μια φορά πέρασα και αν είχε δυο καλές γκόμενες είναι ζήτημα. Για εσπρέσσο είναι τα σκαμπό και σάντουιτς.

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
dogigr, αυτή η Έβελυν τι λέει?

Ρουμανακια καινουργια και τα δυο. Συμπαθητικες φατσουλες πολυ καλες στη παρεα άλλα πρεπει να ξερεις λιγο αγγλικά. Στο χορο απλά καλες, άλλα ειναι σε φάση που μπορεις με το τρόπο σου να τις φερεις εκει που θέλεις. Το σημαντικο ειναι οτι δεν εχουν αποκτησει το γνωστο υφακι των παλιών και αυτο μου αρεσει.

Τωρα οσο αφορα τα σκαμπο που γραψανε οι δυο φιλοι εχει και καναπεδες και τραπεζια το μαγαζι εαν δεν το προσεξατε. Εαν θελεις να περασεις ολη τη βραδυα με ενα ποτο παιρνοντας ματι, ε μην εχετε και απαιτησεις για καναπε ρε παιδια.. Αγραφοι κανονες ειναι αυτοι και ισχυουν σε ολα ανεξαιρετως τα μαγαζια. Οι παλιοι τουλαχιστον το γνωριζουν πως παιζει το παιχνιδι. Και για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ποιος ειπε οτι οι καναπεδες ειναι καλυτεροι απο το σκαμπο? Εχεις κατσει σε σκαμπο στη πιστα να πιεις το ποτο σου? Προσωπικα για μενα ειναι η καλυτερη θεση , ακριβως διπλα απο τα νουνια που κουνιουνται γυμνα διπλα σου, χωρια που καποιες φορες οι γκομενες που χορευουν κανουν και κανα παιχνιδι με τους πελατες που καθονται γυρω στη πιστα. Ε να γαμησω τους καναπεδες. Του αφηνω για τιποτα ταλαιπωρα γεροντακια που εχουν φρικαρει απ τη ζωη τους και ερχονται να ξεγελασουν το χαρο.
Αλλα ολα αυτα ειναι προσωπικα γουστα νομιζω. Κι εγω φρικαρω στο BabyO άλλα δεν λεει τιποτε αυτο. Δεν σημαινει οτι το μαγαζι δεν ειναι καταξιωμενο στο χωρο του.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom