... συγνώμη, στην κριτική μου (για Grand Ritorno), ξέχασα τη Μπέρτα (κουκλάρα, αλλά όπως είπα δε μου αρέσουν οι μεγαλόσωμες), πολύ γλυκιά, δεν την έχω κεράσει ποτέ ποτό αλλά πάντα έρχεται για μια αγκαλίτσα, άλλη μια κοπέλα πολύ ευγενική και γλυκιά από Μολδαβία νομίζω (ξανθιά γαλανομάτα μο****ρος, και επίσης είναι και ένα κοριτσάκι 18 ετών από Ρουμανία (δε θυμάμαι το όνομά της, που δίνει και αυτή φιλάκια (τι να κάνω, εμένα αυτό μου αρέσει, δε θα έπαιρνα ποτέ φραπέ, μόνο την κοπέλα σε ξενοδοχείο, αλλά πραγματικά, δεν ξέρω αν γίνεται στ' αλήθεια, με έχουν μπερδέψει και το παράτησα...)...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Grand Ritorno
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Στο διπλα τετραγωνο απο το Holiday INNκαλημέρα σε όλους. Μπορείτε να μου ενημερώσετε πού βρίσκετε το μαγαζί?? σε ποιά περιοχή????
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Γιατί να χάθηκε; www.bourdela.com/content/view/1394/222/#jreview_1266]Νάτη![/url].Ελπίζω να μη χάθηκε η κριτική μου, μισή ώρα έγραφα...
Επισκέπτης
καλη η διαφημιση 7απο9 αλλα δυστυχως εμεις πηγαινουμε κ ξερουμε ολα τα μαγαζια σε αντιθεση μ'εσενα που λες οτι δεν εχεις ιδεα. :-
πολλα απ'οσα λες για το μαγαζι ειναι τραβηγμενα κ σιγουρα δεν εισαι αυστηρος κριτης αφου λες οτι το μαγαζι εχει 30 μουναρες,εκτος κ αν εγω δεν βλεπω καλα. :o :o :o
τελος,απο ποτε καλη κ ακριβη σαμπανια ειναι η μαρτινι???Μην τρελαθουμε.Φιλαρακι θα στο πω οσο ευγενικα γινεται:σου πουλησαν νερο για σαμπανια κ το πληρωσες μια 300αρα,περαστικα.(οχι για τα λεφτα,επειδη σε πιασαν κοροιδο)!
Τελικα πιστευω πως εισαι διαφημιστης,μπορεις να το αμφισβητισεις αλλα δεν αλλαζω αποψη!
*τηλεφωνα παιζουν σε ολα τα μαγαζια ρε παιδια,εχουν χιλιοειπωθει αυτα τα πραγματα στο φορουμ.ολα εξαρτωνται απ'το timing,απ'το ποσα λεφτα χαλας,τι τυπος εισαι κ πολλα ακομη που αν ψαξετε καλυτερα θα τα βρειτε μονοι σας. ;)
πολλα απ'οσα λες για το μαγαζι ειναι τραβηγμενα κ σιγουρα δεν εισαι αυστηρος κριτης αφου λες οτι το μαγαζι εχει 30 μουναρες,εκτος κ αν εγω δεν βλεπω καλα. :o :o :o
τελος,απο ποτε καλη κ ακριβη σαμπανια ειναι η μαρτινι???Μην τρελαθουμε.Φιλαρακι θα στο πω οσο ευγενικα γινεται:σου πουλησαν νερο για σαμπανια κ το πληρωσες μια 300αρα,περαστικα.(οχι για τα λεφτα,επειδη σε πιασαν κοροιδο)!
Τελικα πιστευω πως εισαι διαφημιστης,μπορεις να το αμφισβητισεις αλλα δεν αλλαζω αποψη!
*τηλεφωνα παιζουν σε ολα τα μαγαζια ρε παιδια,εχουν χιλιοειπωθει αυτα τα πραγματα στο φορουμ.ολα εξαρτωνται απ'το timing,απ'το ποσα λεφτα χαλας,τι τυπος εισαι κ πολλα ακομη που αν ψαξετε καλυτερα θα τα βρειτε μονοι σας. ;)
καλη η διαφημιση 7απο9 αλλα δυστυχως εμεις πηγαινουμε κ ξερουμε ολα τα μαγαζια σε αντιθεση μ'εσενα που λες οτι δεν εχεις ιδεα. :-
δεν θα διαφωνησω μαζι σου φιλε σε αυτα που λες. πραγματι μου κανει εντυπωση τοσες καλες κριτικες ξαφνικα για γκραντ ριτορνο αν και ειμαι απο αυτους που εγραψαν κριτικη..και οχι ασχημη.. και συγχρονως τοσο κακη κριτικη για το ερωτικα που για μενα ειναι απλα λιγο καλυτερο απο τα αλλα και σωστα προτεινετε απο το σαιτ..ξαφνικα αισθανεσε οτι το ριτορνο ειναι το καλυτερο μαγαζι ολων των εποχων στην ελλαδα ενας παραδεισος.. ελεος...οχι και ετσι διαβαστε παντως την δικη μου κριτικη και θα καταλαβετε τι ειναι το ριτορνο ...και αν θελετε την γνωμη μου ποιο ειναι το καλυτερο στριπτιτζιδικο η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει.. ολα ειναι ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ...υπηρχε παλια το σιροκο οπως πολυ σωστα πολλοι και σωστοι συναγωνιστες εχουν γραψει.. και το παλιο σεκσι λαντ στο καζινο διπλα στο λουτρακι (καμμια σχεση με το σημερινο)...για μενα ποιο καλο.. αλλα ποιο μακρινο..αυτα τα δυο ειναι μακραν τα καλυτερα απο γυναικες(καλα και ξηγημενα παιδια και αστερια) απο ποτα απο χορους απο ποιοτητα και απο σερβιτορους.. και να διαψευστω εαν εχω αδικο
Επισκέπτης
για να μην παρεξηγηθω,το μαγαζι δεν λεω πως δεν ειναι καλο ή πως ειναι κακο.
απλα δεν ειναι οπως παρουσιαζεται απο πολλους τελευταια,δλδ τελειο.
ειναι ενα τυπικο κωλομπαρο που απευθυνεται κυριως σε μεγαλυτερα (ηλικιακα) ατομα κ ακομη ειδικοτερα σε αυτους που τη βρισκουν να καθονται με μια ή κ περισσοτερες γκομενιτσες αγκαλια ολο το βραδυ κ να κερνανε ποτακια.βεβαια ενα καλο ειναι οτι οι γκομενες δεν σε γδυνουν αλλα υπαρχει σχετικη ηρεμια στο τετ α τετ κ οχι "θα με κερασεις" αλλο ενα καθε 5 λεπτα.
Συμφωνω με το οτι δεν υπαρχει "το καλυτερο" στριπ,γιατι πολυ απλα τα γουστα των ανθρωπων/πελατων διαφερουν.Συμφωνω ακομη περισσοτερο με το γεγονος οτι κανενα στριπ δεν πληρει ολες τις προυποθεσεις για να ειναι τοπ,τουλαχιστον αυτη τη στιγμη!
ειναι ενα τυπικο κωλομπαρο που απευθυνεται κυριως σε μεγαλυτερα (ηλικιακα) ατομα κ ακομη ειδικοτερα σε αυτους που τη βρισκουν να καθονται με μια ή κ περισσοτερες γκομενιτσες αγκαλια ολο το βραδυ κ να κερνανε ποτακια.βεβαια ενα καλο ειναι οτι οι γκομενες δεν σε γδυνουν αλλα υπαρχει σχετικη ηρεμια στο τετ α τετ κ οχι "θα με κερασεις" αλλο ενα καθε 5 λεπτα.
Συμφωνω με το οτι δεν υπαρχει "το καλυτερο" στριπ,γιατι πολυ απλα τα γουστα των ανθρωπων/πελατων διαφερουν.Συμφωνω ακομη περισσοτερο με το γεγονος οτι κανενα στριπ δεν πληρει ολες τις προυποθεσεις για να ειναι τοπ,τουλαχιστον αυτη τη στιγμη!
φιλε ελβις το γδυσιμο στο γκραντ ριτορνο εξαρτατε απο την γυναικα..αλλες δαγκωνουν ασυστολως και με ψεματα αλλες ειναι ποιο ειλικρινεις...αλλα ισχυει γενικα το κοροιδιλικι κερασε με μωρο μου και μονο που δεν γαμας...εκτος και αν εισαι χορηγος μερικων εκατονταδων ευρω..σε ημερησια βαση η εβδομαδιαια οποτε θα βγουν για κανενα καφεδακι...και ισως εαν πεσει κανενα πακετακι να πεσει και κανενα γαμησι αυτη ειναι η πικρη αληθεια ..πανε οι εποχες που μερικες εβγαιναν επειδη σε βλεπαν και σαν φιλο..η σε ψηλοκαπσουρευοντουσαν..σπανιες αυτες οι περιπτωσεις..τρωκτικα των πορτοφολιων μας ειναι και οι γυναικες που δουλευουν εκει και οι υπολοιποι ..ιδιοκτητες..σερβιτοροι κλπ..πως θα μας τα παρουν χοντρα..αν μπορουσαν να μας περναν και το σπιτι θα το καναν..φυσικα και τα αλλα μαγαζια ετσι ειναι αλλα λιγο αλλα περισσοτερο αλλα παντου πεφτουν δαγκωματιες ασυστολως και ανεξαιρετως και ετσι και σε κοψουν για φλορο και σκασεις με κανενα τζιπακι κολωνακιοτικο η κανενα ακριβο αυτοκινητο τοτε ειναι να σε κλενε οι ρεγγες.. ασε που κλειδια δεν πρεπει να δινεις στο πορτιερι ουτε του αυτοκινητου ουτε του σπιτιου διοτι τα αντικλειδια βγενουν σε μια ωρα και θα μπουν στο σπιτακι σου σαν κυριοι..και θα σου παρουν το αυτοκινητο σαν αρχοντες..μην παραξενευεστε ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΡΤΙΕΡΗ πανε οι εποχες που ξεραμε..για να μην παρεξηγηθω,το μαγαζι δεν λεω πως δεν ειναι καλο ή πως ειναι κακο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρε μάγκα, όλα τα αυτοκίνητα άνω των 30-40 χιλιάδων για να αλλάξεις κλειδί πρέπει να αλλάξεις και εγκέφαλο.... Ασε που δε σου έχουν πει ότι 100 αντικλείδια να έχεις χωρίς το σήμα από το κλειδί του εργοστασίου δε θα βάλεις μπρος που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Μην ψαρώνεις τα κόσμο χωρίς λόγο. Και όταν αρχίζουμε τα ραδιαρβυλιάσματα πρώτα να είμαστε σίγουροι.....μην παραξενευεστε ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΡΤΙΕΡΗ πανε οι εποχες που ξεραμε..
Επισκέπτης
φιλε ελβις το γδυσιμο στο γκραντ ριτορνο εξαρτατε απο την γυναικα..αλλες δαγκωνουν ασυστολως και με ψεματα αλλες ειναι ποιο ειλικρινεις...αλλα ισχυει γενικα το κοροιδιλικι κερασε με μωρο μου και μονο που δεν γαμας...εκτος και αν εισαι χορηγος μερικων εκατονταδων ευρω..σε ημερησια βαση η εβδομαδιαια οποτε θα βγουν για κανενα καφεδακι...και ισως εαν πεσει κανενα πακετακι να πεσει και κανενα γαμησι αυτη ειναι η πικρη αληθεια ..πανε οι εποχες που μερικες εβγαιναν επειδη σε βλεπαν και σαν φιλο..η σε ψηλοκαπσουρευοντουσαν..σπανιες αυτες οι περιπτωσεις..τρωκτικα των πορτοφολιων μας ειναι και οι γυναικες που δουλευουν εκει και οι υπολοιποι ..ιδιοκτητες..σερβιτοροι κλπ..πως θα μας τα παρουν χοντρα..αν μπορουσαν να μας περναν και το σπιτι θα το καναν..φυσικα και τα αλλα μαγαζια ετσι ειναι αλλα λιγο αλλα περισσοτερο αλλα παντου πεφτουν δαγκωματιες ασυστολως και ανεξαιρετως και ετσι και σε κοψουν για φλορο και σκασεις με κανενα τζιπακι κολωνακιοτικο η κανενα ακριβο αυτοκινητο τοτε ειναι να σε κλενε οι ρεγγες.. ασε που κλειδια δεν πρεπει να δινεις στο πορτιερι ουτε του αυτοκινητου ουτε του σπιτιου διοτι τα αντικλειδια βγενουν σε μια ωρα και θα μπουν στο σπιτακι σου σαν κυριοι..και θα σου παρουν το αυτοκινητο σαν αρχοντες..μην παραξενευεστε ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΡΤΙΕΡΗ πανε οι εποχες που ξεραμε..
το γδυσιμο,οχι μονο στο ριτορνο,εξαρταται ΠΑΝΤΑ απ'την γκομενα,τον πελατη κ τη συμπεριφορα του. ;)
τα γαμησια,οι πιπες,οι καφεδες κ ολα τα σχετικα που λες,ισχυουν παντου κ παντα αλλα υπαρχουν κ παραμετροι. ;)
ευχαριστω για τη συμβουλη περι αμαξιων,θα παω να παρω ενα λαντα του θειου μου για τσαρκες τα βραδια.
οσο για τα κλειδια γενικα θα συμφωνησω με τον περσονα αλλα ετσι κ αλλιως αν ειναι να φοβομαστε κ τη σκια μας,ας πεσουμε απο τωρα για υπνο.
αυτα κ αν θες να το συνεχισουμε ελα στο γενικο φορουμ για τα στριπ,οχι για ριτορνο.ενταξει,το βγαλαμε κ αυτο απ'την αφανεια. ;) ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το γδυσιμο,οχι μονο στο ριτορνο,εξαρταται ΠΑΝΤΑ απ'την γκομενα,τον πελατη κ τη συμπεριφορα του. ;)
τα γαμησια,οι πιπες,οι καφεδες κ ολα τα σχετικα που λες,ισχυουν παντου κ παντα αλλα υπαρχουν κ παραμετροι. ;)
ευχαριστω για τη συμβουλη περι αμαξιων,θα παω να παρω ενα λαντα του θειου μου για τσαρκες τα βραδια.
οσο για τα κλειδια γενικα θα συμφωνησω με τον περσονα αλλα ετσι κ αλλιως αν ειναι να φοβομαστε κ τη σκια μας,ας πεσουμε απο τωρα για υπνο.
αυτα κ αν θες να το συνεχισουμε ελα στο γενικο φορουμ για τα στριπ,οχι για ριτορνο.ενταξει,το βγαλαμε κ αυτο απ'την αφανεια. ;) ;)
υπαρχουν και ποιο φτηνα αυτοκινητα ρε μαγκα...απο 30.000 και 40.000 για κλεψιμο μην ανησυχεις.. και ασε τα παραμυθια των κατασκευαστων οτι δεν βγαινουν αντικλειδια ...για τα υποχρεωτικα σερβισε που δεν χρειαζοντε,Ρε μάγκα, όλα τα αυτοκίνητα άνω των 30-40 χιλιάδων για να αλλάξεις κλειδί πρέπει να αλλάξεις και εγκέφαλο.... Ασε που δε σου έχουν πει ότι 100 αντικλείδια να έχεις χωρίς το σήμα από το κλειδί του εργοστασίου δε θα βάλεις μπρος που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Μην ψαρώνεις τα κόσμο χωρίς λόγο. Και όταν αρχίζουμε τα ραδιαρβυλιάσματα πρώτα να είμαστε σίγουροι.....
για την αντοχη τν ανταλακτικων... για τα εργοστασιακα λαδια που αλλαζουν ενω δεν χρειαζετε..μην τσιμπας διοτι θα την πατισεις και θα κλαις...οπως την εχουν πατησει πολλοι φιλικα ετσι..
εχεις δικηο μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα αισθανομε οτι πολλα πραματα ειναι διαφορετικα απ οτι ηταν .παντως το γδυσιμο εξαρτατε και απο τα αφεντικα..πεφτει συρμα.. εκτος απο αυτα που εγραψες....θα τα ξαναπουμε..το γδυσιμο,οχι μονο στο ριτορνο,εξαρταται ΠΑΝΤΑ απ'την γκομενα,τον πελατη κ τη συμπεριφορα του. ;)
Επισκέπτης
κ τι να κανουμε ρε φιλε κοπρονι65,μηπως να ζουμε αναπολωντας το παρελθον κ τις δοξες του ?
ημαρτον πια,που λεει κ ο αλλος.ειμαστε καποιας ηλικιας,εχουμε ζησει πραγματα κ εχουμε περασει καλα αλλα μπορουμε να ζησουμε κ αλλα πολυ καλυτερα!Ετσι τουλαχιστον σκεπτομαι εγω.
τωρα οσον αφορα τις φοβιες,να τις περιορισεις,γιατι μονο κακο στον εαυτο σου κανεις,μη σου πω οτι χανεις τα καλυτερα επειδη δεν τα βλεπεις.
οσο για τα αφεντικα,αν καταλαβει καποιος οτι το μωρακι που κερναει εχει "νταβα",τοτε το κοβει νωρις ή πρατει αυτο που πρεπει για να φαει μπριζολιτσα,οπως λενε μερικοι εδω μεσα.
ημαρτον πια,που λεει κ ο αλλος.ειμαστε καποιας ηλικιας,εχουμε ζησει πραγματα κ εχουμε περασει καλα αλλα μπορουμε να ζησουμε κ αλλα πολυ καλυτερα!Ετσι τουλαχιστον σκεπτομαι εγω.
τωρα οσον αφορα τις φοβιες,να τις περιορισεις,γιατι μονο κακο στον εαυτο σου κανεις,μη σου πω οτι χανεις τα καλυτερα επειδη δεν τα βλεπεις.
οσο για τα αφεντικα,αν καταλαβει καποιος οτι το μωρακι που κερναει εχει "νταβα",τοτε το κοβει νωρις ή πρατει αυτο που πρεπει για να φαει μπριζολιτσα,οπως λενε μερικοι εδω μεσα.
εισαι αισιοδοξος και ευχομε ολοψυχα να ζησουμε πολυ καλυτερες καταστασεις..αλλα μακαρι να διαψευστω δεν το βλεπω φιλε..καθε χρονο και χειροτερα..πανε τα πραματα ετσι δεν ειναι??αλλα ασε εχεις δικηο ασ ξεκολησουμε απο το ριτορνο και απο αυτο το ποστκ τι να κανουμε ρε φιλε κοπρονι65,μηπως να ζουμε αναπολωντας το παρελθον κ τις δοξες του ?
Φίλε Elvis7, όχι δε δραστηριοποιούμαι στο χώρο της διαφήμισης (αλήθεια, τι παθαίνουν μερικοί και άμα γράψει κάποιος έναν καλό λόγο, πρέπει να είναι ντε και καλά εκ του πονηρού; )
Ελπίζω βέβαια να μη δραστηριοποιείσαι και συ στο χώρο της διαφήμισης, γιατί αν θεωρείς ότι μια κριτική με τίτλο:
"...προσέξτε μη σας μαδήσουν"
που αναφέρει μέσα:
"...το μαγαζί είναι ακριβό..."
"...αν είσαι άλογο θα σε μαδήσουν..."
"...κάποιες κοπέλες γίνονται φορτικές..."
"...παντρεμένοι προσέξτε...", κλπ...
...είναι επιτυχημένη ως διαφήμιση, ανησυχώ...
(έ, τώρα ότι έχει ωραίες κοπέλες και πολλές, τι να κάνουμε είναι αλήθεια, εξάλλου το λένε και άλλοι, όχι μόνο εγώ)
...ά και το ότι η σαμπάνια κάνει 300 Ευρώ για κακό το έγραψα, είναι δηλαδή φτηνή;;;
...ρε μήπως να γίνω διαφημιστής τώρα στα γεράματα;
Επισκέπτης
oταν γραφει καποιος για ενα τετοιο μαγαζι πολλους καλους λογους επισκεψης οπως εσυ,τοτε παυει να ειναι απλη κριτικη.
δεν ασχολουμαι ουτε με τη διαφημιση ουτε με το μανατζμεντ των στριπ.ειμαι απλος πελατης.
μια κριτικη που ξεκινα "λεει πολλα..." το προσεξτε μη σας μαδησουν ειναι γενικευση,ενω το λεει πολλα αφηνει υποσχεσεις,οποτε καποιος μπορει να παει εστω κ μια φορα.Ξερεις ποσα μαγαζια,οχι μονο στριπ,βασιζονται στον πελατη της μιας φορας ? μπορει να μην σκοπευουν στη μακροχρονια διαρκεια τους αλλα καποια λεφτα τα βγαζουν.
κοιτα ξανα το πως εχεις διατυπωσει τη φραση "...το μαγαζι ειναι ακριβο..."
επισης,γενικευεις παλι περι αλογων αλλα κανεις κ την προωθηση της Ροξυ.
καποιες κοπελες γινονται φορτικες σε ολα τα μαγαζια,αυτο δεν θα προτοτυπουσε εκτος κ αν τις εδιωχνε.Το ιδιο ισχυει κ η προταση για τους παντρεμενους.
"άρχισα να ανοίγω σαμπάνιες (300 Ευρώ αλλά καλής ποιότητας, Martini), καλή φάση άμα θέλεις να κάνεις εντύπωση σε πελάτες" ---> εσυ αυτο,οταν το διαβαζεις,το λαμβανεις για κακο ?? γιατι εγω το λαμβανω ως διαφημιση της κ καλα καλης ποιοτητας της παρεχομενης σαμπανιας που ετσι κ αλλιως παντου ειναι ακριβες.
αυτα τα λιγα,να ξερεις ομως οτι δεν μιλας σε προβατα κ ουτε θα κατσουμε να διαβαζουμε κριτικες για στριπ που θολωνουν τα νερα χωρις ν'απανταμε.
δεν ασχολουμαι ουτε με τη διαφημιση ουτε με το μανατζμεντ των στριπ.ειμαι απλος πελατης.
μια κριτικη που ξεκινα "λεει πολλα..." το προσεξτε μη σας μαδησουν ειναι γενικευση,ενω το λεει πολλα αφηνει υποσχεσεις,οποτε καποιος μπορει να παει εστω κ μια φορα.Ξερεις ποσα μαγαζια,οχι μονο στριπ,βασιζονται στον πελατη της μιας φορας ? μπορει να μην σκοπευουν στη μακροχρονια διαρκεια τους αλλα καποια λεφτα τα βγαζουν.
κοιτα ξανα το πως εχεις διατυπωσει τη φραση "...το μαγαζι ειναι ακριβο..."
επισης,γενικευεις παλι περι αλογων αλλα κανεις κ την προωθηση της Ροξυ.
καποιες κοπελες γινονται φορτικες σε ολα τα μαγαζια,αυτο δεν θα προτοτυπουσε εκτος κ αν τις εδιωχνε.Το ιδιο ισχυει κ η προταση για τους παντρεμενους.
"άρχισα να ανοίγω σαμπάνιες (300 Ευρώ αλλά καλής ποιότητας, Martini), καλή φάση άμα θέλεις να κάνεις εντύπωση σε πελάτες" ---> εσυ αυτο,οταν το διαβαζεις,το λαμβανεις για κακο ?? γιατι εγω το λαμβανω ως διαφημιση της κ καλα καλης ποιοτητας της παρεχομενης σαμπανιας που ετσι κ αλλιως παντου ειναι ακριβες.
αυτα τα λιγα,να ξερεις ομως οτι δεν μιλας σε προβατα κ ουτε θα κατσουμε να διαβαζουμε κριτικες για στριπ που θολωνουν τα νερα χωρις ν'απανταμε.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K