Ναι, 30 το ποτό και 15 η είσοδος (10 εκτός ΠΣΚ), αλλά όντως κορυφαία μ**νιά, οι μαύρες και οι γκαρσόνες είναι λίγο φορτικές (ποτά), εκτός από τη Latoya (μαύρη αλλά Γαλλίς) που είναι κυρία!!! (σχεδόν) και τη Roxy βέβαια (επίσης Γαλλίς, λευκή, αλλά μη μου άπτου).
Κατά τα άλλα, όχι σπουδαίο show, (δεν ξέρω βέβαια και πολλά από το άθλημα), αλλά παιρνάς ωραία άμα έχεις λεφτά (αρκετά)!!
Η Latoya είναι υπέροχη!!! (merci mon amour), χοροί συντηρητικοί (χωρίς πριβέ) (12 Ευρώ) αλλά τραγούδι κανονικής διάρκειας, (έχει και καινούργια πρόσωπα πολύ συχνά, κάτι μωρά από Ρουμανία, κλπ., μακριά από μια milf Ρωσίδα).
Στην τελική, έχω πάει τέσσερις!!! φορές τον τελευταίο μήνα (είναι και κοντά στο σπίτι μου) και γενικώς είναι ωραία και κυριλέ...
(Ήταν σήμερα δύο-τρία ζευγαράκια, παίζανε οι stripper με τις κοπέλες, είχε πλάκα. Τέτοια κ**λα στο μάτι των κοριτσιών (των αληθινών) είχα να δω από το Λύκειο!! (αξίζει να πάτε με τη γκόμενά σας, μολονότι χαλάτε την ατμόσφαιρα (γιά εμάς τους μπαρόβιους) έχει φοβερή πλάκα και είναι πολύ κυριλέ (αλήθεια, είναι όλοι πολύ προσεκτικοί, μου έκανε εντύπωση...)
Τελικά, έχει παιχνίδι για όλους... Δεν είναι συνοικιακό, δεν έχει πριβέ (αλλά (μεταξύ μας) έχει τηλέφωνα), (έχει και κάτι (σχεδόν) Ελληνίδες που είναι ψηλομήτες και δεν κάνουν τίποτα (μόνο πρόγραμμα)), αλλά πολύ μου αρέσει το μαγαζί, ακόμα και αν δε με βόλεβε η τοποθεσία θα ξαναπήγενα άνετα...