Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΕΧΩ  ΠΑΕΙ  ΑΡΚΕΤΕΣ  ΦΟΡΕΣ  ΣΤΟ  GRAND RITORNO. Το  μαγαζί  είναι  καλό σαν  χώρος , ποτά  μουσική . Το  show δεν είναι  ότι  καλύτερο . Έχει  όμως  κορυφαίες  γυναίκες , οι  οποίες  δεν σερβίρουν φραπέ  και  πάει προς  το  κωλόμπαρο . Πάντως  οι γυναίκες  του  δεν  παίζονται , εκτός  από  την  μαύρη  που  παλιά  δούλευε στο Ρασπούτιν που  βρωμάει . Η  Έφη  η  ψηλή  είναι  το  κάτι  άλλο . Καλή και  η  ρωσομογγολοκινέζα . Υπάρχει  και  άφθονο ξανθό για  όλα  τα  γούστα . Έχει  κανείς  άλλος  άποψη ?

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ακομα 30 εχει το ποτο ή βαλανε μυαλο ? :idiot:

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, 30 το ποτό και 15 η είσοδος (10 εκτός ΠΣΚ), αλλά όντως κορυφαία μ**νιά, οι μαύρες και οι γκαρσόνες είναι λίγο φορτικές (ποτά), εκτός από τη Latoya (μαύρη αλλά Γαλλίς) που είναι κυρία!!! (σχεδόν) και τη Roxy βέβαια (επίσης Γαλλίς, λευκή, αλλά μη μου άπτου).
Κατά τα άλλα, όχι σπουδαίο show, (δεν ξέρω βέβαια και πολλά από το άθλημα), αλλά παιρνάς ωραία άμα έχεις λεφτά (αρκετά)!!
Η Latoya είναι υπέροχη!!! (merci mon amour), χοροί συντηρητικοί (χωρίς πριβέ) (12 Ευρώ) αλλά τραγούδι κανονικής διάρκειας, (έχει και καινούργια πρόσωπα πολύ συχνά, κάτι μωρά από Ρουμανία, κλπ., μακριά από μια milf Ρωσίδα).
Στην τελική, έχω πάει τέσσερις!!! φορές τον τελευταίο μήνα (είναι και κοντά στο σπίτι μου) και γενικώς είναι ωραία και κυριλέ...
(Ήταν σήμερα δύο-τρία ζευγαράκια, παίζανε οι stripper με τις κοπέλες, είχε πλάκα. Τέτοια  κ**λα στο μάτι των κοριτσιών (των αληθινών) είχα να δω από το Λύκειο!! (αξίζει να πάτε με τη γκόμενά σας, μολονότι χαλάτε την ατμόσφαιρα (γιά εμάς τους μπαρόβιους) έχει φοβερή πλάκα και είναι πολύ κυριλέ (αλήθεια, είναι όλοι πολύ προσεκτικοί, μου έκανε εντύπωση...)
Τελικά, έχει παιχνίδι για όλους... Δεν είναι συνοικιακό, δεν έχει πριβέ (αλλά (μεταξύ μας) έχει τηλέφωνα), (έχει και κάτι (σχεδόν) Ελληνίδες που είναι ψηλομήτες και δεν κάνουν τίποτα (μόνο πρόγραμμα)), αλλά πολύ μου αρέσει το μαγαζί, ακόμα και αν δε με βόλεβε η τοποθεσία θα ξαναπήγενα άνετα...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άκόμα  σύντροφοι 15 ( είσοδος ) , 20 σφηνάκι , 30 ποτό . και  χοροί πριβέ 12 .
Άν ο σύντροφος vasos ξέρει περισσότερα για το θέμα  ας στείλει στοιχεία , διότι εγώ έω πάει αρκετές φορές , και πριβέ , ή καφεϊνούχα  δεν έχω  αντιληφθεί .
Θα άξιζε πραγματικά , γιατί εδώ  που  μας  τα  παίρνουν οι μπουρούχες  σε άλλα χειρότερα ιδρύματα , ας  μας  τα  έπαιρναν οι μ...ρες του μαγαζιού αυτού .
Όντως  είναι  κυριλέ . Συστήνω Ρόξυ (γαλλικός αέρας )και  την Έφη ( μαύρη ψηλή ) .
΄Εχει έρθει και  ένα  κορίτσι ξανθογάλανο από Ρωσία Μπέρτα . Για τους λάτρεις του παλαιου σοβιετικού στιβαρού ιδεώδους , ή  της ανατολικογερμανίδας σφαιροβόλου άστριντ Κούμπερνους .
Η μίλφ η ρωσίδα αν ήταν μελαχρινή ήταν η Λουντμίλα που σταμάτησε .
Για  τους  ειδήμονες  παίζουν και φοβερές  ρωσίδες  και ρουμάνες .
Στα  μείον η  αποχώρηση της Λουσιάνα ( Βραζιλία ) , που  έκανε  και φουλ σόου ( πρώην στρατιωτίνα του Ρασπούτιν ) και  φοβερό  χορό ( εγώ απλό δοκίμασα )
Σόου προς φτωχό . Φούλ ελάχιστες .
Αλλά  πολύ  κυριλέ  χώρος με  κορυφαία  μωρά . Και φανταστικά  ποτά ( καθαρά και καλές μερίδες ) . Παίζει και για κυριλέ  έξοδο με  πελάτες  και για ήρεμο μπάτσελορ . 
Αν δεν είναι στρίπ κλαμπ , ίσως  είναι  το  κορυφαίο τόπλες κλαμπ στην Αθήνα .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άκόμα  σύντροφοι 15 ( είσοδος ) , 20 σφηνάκι , 30 ποτό . και  χοροί πριβέ 12 .
Άν ο σύντροφος vasos ξέρει περισσότερα για το θέμα  ας στείλει στοιχεία , διότι εγώ έω πάει αρκετές φορές , και πριβέ , ή καφεϊνούχα  δεν έχω  αντιληφθεί .
Θα άξιζε πραγματικά , γιατί εδώ  που  μας  τα  παίρνουν οι μπουρούχες  σε άλλα χειρότερα ιδρύματα , ας  μας  τα  έπαιρναν οι μ...ρες του μαγαζιού αυτού .
Όντως  είναι  κυριλέ . Συστήνω Ρόξυ (γαλλικός αέρας )και  την Έφη ( μαύρη ψηλή ) .
΄Εχει έρθει και  ένα  κορίτσι ξανθογάλανο από Ρωσία Μπέρτα . Για τους λάτρεις του παλαιου σοβιετικού στιβαρού ιδεώδους , ή  της ανατολικογερμανίδας σφαιροβόλου άστριντ Κούμπερνους .
Η μίλφ η ρωσίδα αν ήταν μελαχρινή ήταν η Λουντμίλα που σταμάτησε .
Για  τους  ειδήμονες  παίζουν και φοβερές  ρωσίδες  και ρουμάνες .
Στα  μείον η  αποχώρηση της Λουσιάνα ( Βραζιλία ) , που  έκανε  και φουλ σόου ( πρώην στρατιωτίνα του Ρασπούτιν ) και  φοβερό  χορό ( εγώ απλό δοκίμασα )
Σόου προς φτωχό . Φούλ ελάχιστες .
Αλλά  πολύ  κυριλέ  χώρος με  κορυφαία  μωρά . Και φανταστικά  ποτά ( καθαρά και καλές μερίδες ) . Παίζει και για κυριλέ  έξοδο με  πελάτες  και για ήρεμο μπάτσελορ . 
Αν δεν είναι στρίπ κλαμπ , ίσως  είναι  το  κορυφαίο τόπλες κλαμπ στην Αθήνα .

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
καλα που σαι?μεταξυ μας μην βαζεις και το χερι στο ευαγγελιο..... :grin:

Aρχηγέ μην τρελλαθώ τωρα.  :idiot:
Πηγαίνω 9-10 μηνες εκει και τηλέφωνο (πραγματικο ε) εχω πάρει (και το εχω χρησιμοποιησει κιολας), χουφτώματα εχω δει, άλλα φραπέ  :jerking: ουτε πήρα ούτε και ειδα να κανουν.
Εαν ξέρεις κατι πες το εδω και τωρα..

Τωρα για την εισοδο ειναι 10 τις καθημερινες και 15 ΠαρασκευοΣαββατο
Ποτό γυναικειο ξεκιναει με 10 το απλό 20 το διπλο και 30 το τριπλο
Εννοειτε ότι οι γκόμενες κυνηγανε το 30αρι.
Εμεις καλό ειναι να το ξεκιναμε με απλό και βλέποντας τι ρόλλο βαράει το συνεχιζουμε όπως θελει ο καθένας.

Λοιπον μετα την προτροπη του 7of9 πηρα τη Λατογια τη μαυρη για χορο και κερασα και 2 ποτακια Καλο μωράκι και κουβαλαει και μια τρελλα ευχαριστη που σε σηκώνει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Aρχηγέ μην τρελλαθώ τωρα.  :idiot:
Πηγαίνω 9-10 μηνες εκει και τηλέφωνο (πραγματικο ε) εχω πάρει (και το εχω χρησιμοποιησει κιολας), χουφτώματα εχω δει, άλλα φραπέ  :jerking: ουτε πήρα ούτε και ειδα να κανουν.
Εαν ξέρεις κατι πες το εδω και τωρα..

Τωρα για την εισοδο ειναι 10 τις καθημερινες και 15 ΠαρασκευοΣαββατο
Ποτό γυναικειο ξεκιναει με 10 το απλό 20 το διπλο και 30 το τριπλο
Εννοειτε ότι οι γκόμενες κυνηγανε το 30αρι.
Εμεις καλό ειναι να το ξεκιναμε με απλό και βλέποντας τι ρόλλο βαράει το συνεχιζουμε όπως θελει ο καθένας.

Λοιπον μετα την προτροπη του 7of9 πηρα τη Λατογια τη μαυρη για χορο και κερασα και 2 ποτακια Καλο μωράκι και κουβαλαει και μια τρελλα ευχαριστη που σε σηκώνει.

καλα πας ρε ανθρωπε τοσο καιρο και εισαι αφραπος?ελεος...ελεος..

vinil

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι Συντροφοι.Ειμαι fun των στριπ κλαμπς εδω και χρονια (17). Εχω γυρισει σχεδων ολα τα μαγαζια και ολα λιγο πολυ τα ιδια προσφερουν.Καθε φορα που αλλαζουν γυναικες,Dj,και γενικα προσωπικο,ειτε γινεται χειροτερο ειτε καλυτερο.Θελω να επισημανω οτι εδω και δεκα μερες και συγκεκριμενα τωρα στις γιορτες,εχω κολλησει στο Grand Ritorno για πολλους λογους. Εχει καθαρο περιβαλλον,καθαρα ποτα,οι γυναικες θα περασουν ολες απο το τραπεζι με χαρουμενο υφος,εχει ομορφες παρουσιες (οι περισσοτερες σε αναλογια),αλλαξαν Dj,οποτε αλλαξε η μουσικη (πιο ανεβασμενη),ασε που μιλαει κιολας κανοντας πλακα με τους πελατες πχ bachelor.Επισεις βαλανε και Shows που δεν ειχανε,οπως λεσβιακα,νοσοκομες,δονητες,και υπαρχει παιχνιδι με τους πελατες στη πιστα.Πραγματα πρωτογνωρα για το Ritorno. Καλα λεει ο Dj οτι...ο βηχας,το χρημα και η κ***α δεν κρυβονται. :rockon: Ευχομαι σε ολους καλη χρονια (με τη Μαστροκωστα). :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλοι Συντροφοι.Ειμαι fun των στριπ κλαμπς εδω και χρονια (17). Εχω γυρισει σχεδων ολα τα μαγαζια και ολα λιγο πολυ τα ιδια προσφερουν.Καθε φορα που αλλαζουν γυναικες,Dj,και γενικα προσωπικο,ειτε γινεται χειροτερο ειτε καλυτερο.Θελω να επισημανω οτι εδω και δεκα μερες και συγκεκριμενα τωρα στις γιορτες,εχω κολλησει στο Grand Ritorno για πολλους λογους. Εχει καθαρο περιβαλλον,καθαρα ποτα,οι γυναικες θα περασουν ολες απο το τραπεζι με χαρουμενο υφος,εχει ομορφες παρουσιες (οι περισσοτερες σε αναλογια),αλλαξαν Dj,οποτε αλλαξε η μουσικη (πιο ανεβασμενη),ασε που μιλαει κιολας κανοντας πλακα με τους πελατες πχ bachelor.Επισεις βαλανε και Shows που δεν ειχανε,οπως λεσβιακα,νοσοκομες,δονητες,και υπαρχει παιχνιδι με τους πελατες στη πιστα.Πραγματα πρωτογνωρα για το Ritorno. Καλα λεει ο Dj οτι...ο βηχας,το χρημα και η κ***α δεν κρυβονται. :rockon: Ευχομαι σε ολους καλη χρονια (με τη Μαστροκωστα). :think:
Νέος χρήστης. Με ένα ποστ και μάλιστα από όλα τα στριπς της Αθήνας μετά από 17 χρόνια εμπειρίας ποστάρει στο Grand Ritorno στο οποίο και έχει κολλήσει.... Η περιγραφή μου θυμίζει περιγραφή διαφήμισης και όχι ενημέρωσης. Ρε βασούλη....... Εσύ όταν ξεκίνησες να ποστάρεις στο σάιτ ξεκίνησες από το Εροτικα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Νέος χρήστης. Με ένα ποστ και μάλιστα από όλα τα στριπς της Αθήνας μετά από 17 χρόνια εμπειρίας ποστάρει στο Grand Ritorno στο οποίο και έχει κολλήσει.... Η περιγραφή μου θυμίζει περιγραφή διαφήμισης και όχι ενημέρωσης. Ρε βασούλη....... Εσύ όταν ξεκίνησες να ποστάρεις στο σάιτ ξεκίνησες από το Εροτικα?

που να θυμαμαι μπρε τσυ?το πρωτο μαγαζι παντως που ξεκινησα ηταν το athens queens στο χαιδαρι λογω κοντινης αποστασεως...μετα συνεχισα στο dolls της βαρης-κορωπιου και μετα στο σιροκο της συγγρου και μετα....δεν θυμαμαι...

vinil

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν και προχωρημενος πολυ μικρος μου φαινεσαι.Εγω ξεκινησα απο Tutti Frutti εποχες με επαγγελματιες,που γινοταν το παταμε.Τωρα ειναι πολυ απλα τα strip.Εγω απλα προτεινω καλη διασκεδαση σε ψαγμενους και ηλικιες λιγο ...αντα. Ετσι κι αλλιως γι'αυτο δεν ειμαστε εδω? Εχεις αλλη αποψη? :bottom:Απλα διαβαζω το site πολυ καιρο,και αποφασισα να βαλω και εγω τις ιδεες μου,μιας και εχω παει πολλες φορες,σε πολλα. Δεν κανω διαφημιση,αλλα μου αρεσει η καλη διασκεδαση και τα λευτα που πληρωνω να μη τα κλαιω. :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν και προχωρημενος πολυ μικρος μου φαινεσαι.Εγω ξεκινησα απο Tutti Frutti εποχες με επαγγελματιες,που γινοταν το παταμε.Τωρα ειναι πολυ απλα τα strip.Εγω απλα προτεινω καλη διασκεδαση σε ψαγμενους και ηλικιες λιγο ...αντα. Ετσι κι αλλιως γι'αυτο δεν ειμαστε εδω? Εχεις αλλη αποψη? :bottom:Απλα διαβαζω το site πολυ καιρο,και αποφασισα να βαλω και εγω τις ιδεες μου,μιας και εχω παει πολλες φορες,σε πολλα. Δεν κανω διαφημιση,αλλα μου αρεσει η καλη διασκεδαση και τα λευτα που πληρωνω να μη τα κλαιω. :dancing:
Φιλαράκο όταν θα κάνεις και συ σχέση με γυναίκα από κει μέσα θα έχεις το δικαίωμα να μου λες ότι είμαι μικρός. (εκτός εάν έχεις ήδη αυτό το θλιβερό προνόμιο :booty:) Είμαι πολύ πατημένα άντα και δε μου χρειάστηκε 17 χρόνια για να έχω άποψη για τα εν λόγω μαγαζιά. Για όλα τα άλλα εφόσον είσαι ειλικρινής συμφωνώ απόλυτα.....

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μονο εγω κολησα στο οτι αλλαξαν μουσικη στο μαγαζι ε :grin:
κριμα  >:(
παει η ωραια αισθηση να ακους τον axl καθως μπαινεις και συγχρονως να πιανεις τον κωλο της πιο κοντινης ρωσιδας  :headbang:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
εχω παει και εγω αρκετες φορες ,,ο χωρος ειναι καλος  λιγο μικρος  αν εχει κοσμο αισθανεσε στιμωγμενος..τα ποτα καθαρα..απο γυναικες εχει κατι καλα κοματια,οι χοροι ειναι αναλογως την γυναικα..απο μαπα μεχρι αριστα..το πριτιμω απο μουσες ,λιδο παλασε,αλκατραζ και μερικα αλλα. το ερωτικα αχαρνων για μενα το καλυτερο

vinil

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο όταν θα κάνεις και συ σχέση με γυναίκα από κει μέσα θα έχεις το δικαίωμα να μου λες ότι είμαι μικρός. (εκτός εάν έχεις ήδη αυτό το θλιβερό προνόμιο ) Είμαι πολύ πατημένα άντα και δε μου χρειάστηκε 17 χρόνια για να έχω άποψη για τα εν λόγω μαγαζιά. Για όλα τα άλλα εφόσον είσαι ειλικρινής συμφωνώ απόλυτα
Μη πεις τιποτα.Ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον.Με καταλαβες απ'τη φωνη? Ναι.Την εχω πατησει κι εγω και συγκεκριμενα ειμαι πατρεμενος με Ρ21 (Ρωσιδα 21 ετων).Εχω και κουλουρακια και μελομακαρονα. Παρολλα αυτα συνεχιζω και πηγαινω διοτι ειναι αυτο που με δισκεδαζει. Αν το κοψουμε κι αυτο.... :headbang: Εξαλλου δεν εχω αποψη επειδη εχω πειρα 17 χρονων,αλλα γιατι παω μονο σ'αυτου του ειδους μαγαζια. Επειτα τη γνωμη μου ειπα ρε παιδια. Ο καθενας μπορει να λεει οτι του αρεσει και οτι δεν του αρεσει. Δημοκρατια δεν εχουμε? Που ξερεις,μπορει καποια στιγμη να σας δωσω τα φωτα μου κι εγω (μιας και ξερω πολλα) για διαφορες πληροφοριες,που πολλες φορες βλεπω και αναζητατε στο site. Καλη χρονια σε ολους. :dancing: :dancing: :dancing: :blowup: :thefinge: :bounce-glasses: :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μη πεις τιποτα.Ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον.Με καταλαβες απ'τη φωνη? Ναι.Την εχω πατησει κι εγω και συγκεκριμενα ειμαι πατρεμενος με Ρ21 (Ρωσιδα 21 ετων).Εχω και κουλουρακια και μελομακαρονα. Παρολλα αυτα συνεχιζω και πηγαινω διοτι ειναι αυτο που με δισκεδαζει. Αν το κοψουμε κι αυτο.... :headbang: Εξαλλου δεν εχω αποψη επειδη εχω πειρα 17 χρονων,αλλα γιατι παω μονο σ'αυτου του ειδους μαγαζια. Επειτα τη γνωμη μου ειπα ρε παιδια. Ο καθενας μπορει να λεει οτι του αρεσει και οτι δεν του αρεσει. Δημοκρατια δεν εχουμε? Που ξερεις,μπορει καποια στιγμη να σας δωσω τα φωτα μου κι εγω (μιας και ξερω πολλα) για διαφορες πληροφοριες,που πολλες φορες βλεπω και αναζητατε στο site. Καλη χρονια σε ολους. :dancing: :dancing: :dancing: :blowup: :thefinge: :bounce-glasses: :thumbsup:
Αγαπητέ συμπάσχοντα  :uglystupid:, ο μόνος λόγος για τον οποίο στην είπα είναι ο εξής:
1. καινούργιος χρήστης παραμονή πρωτοχρονιάς με πρώτο μήνυμα σε μαγαζί προσφάτως ανακαινισμένο.
2. ποστάρει με τα καλύτερα λόγια για μαγαζί λες και είναι δικό του.
Εάν είσαι "απλός χρήστης"  :dancing: συγχώρεσέ με για την καχυποψία μου.
Εάν είσαι ο έμπορας, θεωρώ πιο ειλικρινές να μου πεις μάγκες το μαγαζί καινούργιο, γαμάει, ελάτε να πάρετε μάτι....

Υ.Γ. Οπως και νά χει, εψές την έκανα τη βολτίτσα μου να δω τι παίζει..... Ο Dj είναι όντως καινούργιος στο μαγαζί αλλά παλιός στην πιάτσα ;). Η γνώμη μου για το μαγαζί είναι σχετική με το τι ζητάει ο καθένας. Πάντως ο χώρος είναι καθαρός, μικρός αλλά προσεγμένος και οι τουαλέτες οι καθαρότερες κωλόμπαρου που έχω συναντήσει.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ξέρει  κανένας συναγωνιστής αν΄σερβίρεται φραπέ και από ποιές . Ή αν υπάρχουν αποτελεσματικά τηλέφωνα από το συγκεκριμένο ίδρυμα , γιατί έχει φοβερά μωρά. Παρακαλώ pm

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom