majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ρε μαγκες παιζει μηηπως καμια Σοφια μελαχρινη με φυσικο στητο βυζακι κ κολαρα ρωσιδα??
ρε μαγκες παιζει μηηπως καμια Σοφια μελαχρινη με φυσικο στητο βυζακι κ κολαρα ρωσιδα??
Μια ουκρανή που το παίζει ρωσίδα...
όλες ρωσσίδες το παίζουν...
ακόμα και η δική σου.....
αααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαα
Οι Ρωσσίδες του μαγαζιού είναι :
6.Μια ουκρανή που το παίζει ρωσίδα...Ρουσλάνα την λένε κι ολα τα μωράκια κλαίνε...
Ψιλοασχετο αλλα αν η τζου σου αρχίσει τα κλάμματα και τα "Γκιατί κανω εγκο αυτη τη ντουλια".... σήκω και φύγε, φύγε σου λέω... (για να απαντήσω με άσμα του Notis)Ματια που κλαίνε ...
Tα πα και η απαντηση. Ναι αλα εγκω πρεπει πρωτα μαθει Ελληνικος.Να πας να καθαρίζεις σκάλες να της πεις .
Να πας να φυλάς παιδάκια , παπούδες κ.λπ.
Να πας να δουλέψεις πωλήτρια , σερβιτόρα , κομμώτρια .
Και να μην κλαίει . Οι επιλογές έχουν κόστη .
Σνιφ! Σνιφ! Σνιφ!
:'( :'( :'( :'( :'(
Που πήγαν τα μωράκια??????????????
Περσόνα μου ναι αυτές είναι. Σε απευθείας σύνδεση τις είχαμε με την οθόνη. Όταν δε κατέφθασαν στο μαγαζί... Χαμός... Σφυρίγματα, χειροκροτήματα και τέτοια... Έχει και ένα καλό Ρουμανάκι πάντως! Το μπαζόλες φίλε μου το προσπερνάω καθόσον στην συζήτηση περί κολοκυθόπιτας ειδικά με έναν ισχυρογνώμονα άνθρωπο όπως εσύ δεν θα αναλωθώ. :-* :-* :-* :-* :-*ρε μαλάκες......
αυτές οι μπαζόλες που και καλά χόρευαν αισθησιακά εχθές στην Αννίτα είναι ΟΝΤΩΣ από το μεγάλο ριτόρνι;
ρε μαλάκα πουράκο αυτό είναι σόου; πλάκα μου κάνετε ρε;
Υ.Γ. Τα καλά τα είχε πιάσει ο Μακλέην...
Περσόνα μου ναι αυτές είναι. Σε απευθείας σύνδεση τις είχαμε με την οθόνη. Όταν δε κατέφθασαν στο μαγαζί... Χαμός... Σφυρίγματα, χειροκροτήματα και τέτοια... Έχει και ένα καλό Ρουμανάκι πάντως! Το μπαζόλες φίλε μου το προσπερνάω καθόσον στην συζήτηση περί κολοκυθόπιτας ειδικά με έναν ισχυρογνώμονα άνθρωπο όπως εσύ δεν θα αναλωθώ. :-* :-* :-* :-* :-*
Σε περιμένουν τα κουρίτσα να τις δεις απο κοντά.
Υ.Γ. Τα καλά τα είχε πιάσει ο Μακλέην...
Ο ΜΕΓΑΣ Μακλέην παίζει σε διπλό ταμπλό με μονό κούκομε την βυζαρού με το κοντό ξανθό μαλλί έπαιζε?
α) δεν είναι αυτές που συμετέχουν στα μουνόπρακτα που διαδραματίζονται στο μαγαζί. Γενικά πεσμένα τα πράματα.ντροπή να μιλάτε γι αυτές για STRIP SHOW όταν έχει περάσει από την Ελλάδα εποχή Scirocco και TESSERA.
ντροπή και κατάντια. Τίποτα αλλο.
Για στούντιο κατευθείαν όλες πλην κάνα δυό που κάτι πήγαν να κάνουν...
όλες οι άλλες ούτε να περπατήσουν με τα τόνι σους δεν ξέρουν....
ντροπή και κατάντια.
μόνο ο Βας καβλώνει με αυτά....
Αυτό δεν ήταν στριπ σόου.
Κωμωδία ήταν....