Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΩ...

Ένα πουλί που λάλησε
στον άνεμο της νιότης,
στ' ολάνθιστο απαλό κλαδί
κάποιας αγάπης πρώτης,
και το τραγούδι του άλλαξε
σε πικρό ξάφνου θρήνο.
Δεν ήτανε να γίνω
ότι έχω ονειρευτεί...

Ρώμος  Φιλύρας 1929

Επισκέπτης
αποστολη εξετελεσθη..παρακαλω αποστειλατε εμβασμα..οβερ..

έμβασμα εστάλη...+10 κάρτες ποτο-χορών...για την άμεση εξυπηρέτηση...:grin:

Αρ γιου τοκιν το μι ?

έχεις καμιά μύγα και μυγιάζεσαι ? μπας κ είσαι ψώνιο,όπως ο ζαχαρούλης,και νομίζεις οτι όλοι μιλάνε για πάρτη σου ?  :2funny:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
έχεις καμιά μύγα και μυγιάζεσαι ? μπας κ είσαι ψώνιο,όπως ο ζαχαρούλης,και νομίζεις οτι όλοι μιλάνε για πάρτη σου ?  :2funny:

Μην με πληγωνεις ρε Μααααααααααααααααακ. :s&m_1:

Εχω τις πουτανες να με μαχαιρωνουν εχω και εσενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ειχα παει περυσι πραγματικα το ποιο αθλιο που εχω δει μαζι με το Αμαζον, καταρχην αν εισαι μονος απαγορευται να κατσεις σε καναπε καρεκλα αρα μπαρα, χοροι πανακριβοι και το κερασμα επισης ακριβο οι σερβιτοροι πραγματικα απαραδεκτοι δεν ξερω αν και φετος ειναι ετσι γιατι δεν εχω παει αλλα επειδη βλεπω αυτες οι κατασταασεις να υπαρχουν και σε αλλα μαγαζια φετος που περυσι ηταν ΟΚ δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος για το τι θα παιχτει φετος στα στριπομαγαζα

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
είναι τραγικό να προσπαθεί να αποδείξει στους άλλους ένας μαλάκας που πληρώνει το μουνι χρυσάφι για να γαμήσει ότι είναι κάποιος, ότι κάτι κάνει. Και όλα χάνονται όταν προσπαθεί να το αποδείξει στον εαυτό του.
Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει προσωπικότητα γι αυτό και το μπέρδεμα.

Σαμπανούλη δεν ξέρω τι προβλήματα έχεις στην προσωπική σου ζωή (μικροψώλης, χοντρός, ανίκανος, λελές, μπούλης, κουασιμόδος, πνευματικά ανάπηρος), αλλά σίγουρα στα κωλόμπαρα το μόνο που κάνεις δεν είναι το γούστο σου. Απλά ξεφτιλίζεσαι.

Υ.Γ.
τραγικό πράγματι στη χώρα της παραμύθας να παραμυθιάζονται "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" ότι κάνουν το κέφι τους κερνώντας νερό σε μουνιά για να κάθονται πλάι τους για μια ώρα.
Κάντο ρε μαλάκα αλλά μην καμαρώνεις κιόλας. Ρώτα και κανέναν άντρα σαν τον πουρ να σου πεί.
Η πρέζα δεν είναι νορμάλ. Την ανεπάρκειά σου καλύπτει.

Δεν προσπαθώ να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Ούτε σε είπα μαλάκα, βλάκα, ηλίθιο, μικροψώλη, χοντρό, ανίκανο, λελέ, μπούλη, κουασιμόδο, πνευματικά ανάπηρο κλπ. (που μπορεί και να είσαι), η βρισιά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Αντίθετα αυτοί που βρίζουν είναι πνευματικά ανάπηροι. Ούτε πληρώνω το μουνί χρυσάφι.
Πολύ απλά μου περισσεύουν 100€ και με διασκεδάζει να τα χαλάω στα στριπτηζάδικα.

Έβγαλες και συμπέρασμα για τη προσωπικότητά μου. Σε πληροφορώ πως δεν μ’ αρέσει η σαμπάνια, μ’ αρέσει η εμφάνισή μου και ναι, μ’ αρέσει να διασκεδάζω όπου θεωρώ  ότι περνάω καλά.

Για να δούμε τη δικιά σου προσωπικότητα.
Δηλώνεις «ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ» και δεν δέχεσαι αντίρρηση σ’ αυτά που λες. Μάλιστα περιμένεις να σε φοβηθούμε γι’ αυτό.
Για πες μας πόσους φίλους έχεις στη προσωπική σου ζωή, γιατί εγώ έχω πάρα πολλούς. Με το μυαλό που κουβαλάς, θα έχεις ελάχιστους ή κανέναν.
Το να συζητάει κανείς μαζί σου είναι σαν να συζητά με ένα Παπά για το αν υπάρχει Θεός.
Ο χαρακτήρας σου είναι ακραίος και απωθητικός. Για σκέψου το λίγο αυτό. Για το καλό σου στο λέω, διότι διακρίνω και κάποιες καλές πλευρές στο χαρακτήρα σου.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλο για την ιδεολογία σου, για ότι θέλεις, αρκεί να γίνεται συζήτηση χωρίς βρισιές. Και βεβαίως όχι εδώ. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτές οι συζητήσεις εδώ.

Εδώ κάνουμε συζήτηση για κωλόμπαρα.
Γιατί έτσι μας αρέσει... για τη πλάκα μας.

ΒΟΟΟΟΘΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Γύρνα πίσω γαμώ το να κάνουμε καμιά σοβαρή συζήτηση για κωλόμπαρα!!!

Υ.Γ. Ούτε εγώ ξεχνάω. Θυμάμαι και πολύ καλά μάλιστα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αμα  έβαλες  και το Βόθρο στο παιχνίδι  έδεσες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πες  τα  ρε  ΝΟΚΙΑ  ποιος  πρωτογάμησε  το σάιτ !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν προσπαθώ να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Ούτε σε είπα μαλάκα, βλάκα, ηλίθιο, μικροψώλη, χοντρό, ανίκανο, λελέ, μπούλη, κουασιμόδο, πνευματικά ανάπηρο κλπ. (που μπορεί και να είσαι), η βρισιά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Αντίθετα αυτοί που βρίζουν είναι πνευματικά ανάπηροι. Ούτε πληρώνω το μουνί χρυσάφι.
Πολύ απλά μου περισσεύουν 100€ και με διασκεδάζει να τα χαλάω στα στριπτηζάδικα.

Έβγαλες και συμπέρασμα για τη προσωπικότητά μου. Σε πληροφορώ πως δεν μ’ αρέσει η σαμπάνια, μ’ αρέσει η εμφάνισή μου και ναι, μ’ αρέσει να διασκεδάζω όπου θεωρώ  ότι περνάω καλά.

Για να δούμε τη δικιά σου προσωπικότητα.
Δηλώνεις «ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ» και δεν δέχεσαι αντίρρηση σ’ αυτά που λες. Μάλιστα περιμένεις να σε φοβηθούμε γι’ αυτό.
Για πες μας πόσους φίλους έχεις στη προσωπική σου ζωή, γιατί εγώ έχω πάρα πολλούς. Με το μυαλό που κουβαλάς, θα έχεις ελάχιστους ή κανέναν.
Το να συζητάει κανείς μαζί σου είναι σαν να συζητά με ένα Παπά για το αν υπάρχει Θεός.
Ο χαρακτήρας σου είναι ακραίος και απωθητικός. Για σκέψου το λίγο αυτό. Για το καλό σου στο λέω, διότι διακρίνω και κάποιες καλές πλευρές στο χαρακτήρα σου.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλο για την ιδεολογία σου, για ότι θέλεις, αρκεί να γίνεται συζήτηση χωρίς βρισιές. Και βεβαίως όχι εδώ. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτές οι συζητήσεις εδώ.

Εδώ κάνουμε συζήτηση για κωλόμπαρα.
Γιατί έτσι μας αρέσει... για τη πλάκα μας.

ΒΟΟΟΟΘΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Γύρνα πίσω γαμώ το να κάνουμε καμιά σοβαρή συζήτηση για κωλόμπαρα!!!

Υ.Γ. Ούτε εγώ ξεχνάω. Θυμάμαι και πολύ καλά μάλιστα.

Μπορείς να θεωρείς ότι γουστάρεις για την εμφάνισή σου στα ριπαπα μου.
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις για πάρτη μου.
Μαγκιά σου. Αλλά και πάλι στα ριπαπά μου.
Στην τελική στ αρχίδια μου.
Ούτε και λύνω τις ανεπάρκειές μου στο νετ ούτε με τους φίλους μου.
Και για να τελειώνει η μαλακία......
Λες:
Τι κακό να χαλάει ένας 400Ευρώ για μια ώρα με το μουνί;
Λέω:
Τίποτα απλά είναι μαλάκας
Λες:
Γιατί είσαι ακραίος
Λέω:
Οταν πας σε έκθεση πολυτελών&σπορ αυτοκινήτων και πληρώνεις εισιτήριο 100 Ευρώ για να δεις, περάσεις την ώρα σου 1 ώρα, εγώ σου λέω ότι υπάρχει αντίστοιχη έκθεση στο εξωτερικό με 50Ε που παίρνεις και για μια μερα τσάρκα όποιο μοντέλο γουστάρεις και του πετάς τα μάτια έξω..
Αρα είμαι εγώ ο ακραίος που λέει ότι ναι μεν μπορείς ελεύθερα να δίνεις 100Ευρώ για μια ώρα περατζάδα αλλά ΕΙΣΑΙ Μαλάκας όταν αλλού σου προσφέρεται το μοντέλο για ξεκάβλωμα με τα μισά λεφτά.

Πα μαλ........
Εγώ είμαι ο παπάς και συζητάμε για το Θεό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς τον πουρούλη μου.

αγάπη μου εσύ είσαι σε άλλη κατηγορία....
δεν αποτελείς μέρος αυτής της τραγικής ομήγυρης.
ο πλέ είναι γαμάτος θα σε στανιάρει σε χρόνο ντε τε.

Για τους λοιπούς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣ 400Ευρώ για νερό σε μουνί για μια ώρα διάλογο και να λές ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Ολοι πάνω κάτω απ τα κωλόμπαρα έχουν περάσει από αυτή την κατάσταση.

Είναι ΚΑΚΟ να ΧΑΛΑΣ 400Ευρώ για νερό σε μουνί για μια ώρα διάλογο και να το θεωρείς αυτό φυσιολογικό. 
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υ.Γ.
Γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.

Επισκέπτης
Eμένα να με βγάλεις απ'την κατηγορία του 400€υρου...είμαι στη φάση του 50€υρου...μη σου πω οτι θα εφαρμόσω του 25€υρου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eμένα να με βγάλεις απ'την κατηγορία του 400€υρου...είμαι στη φάση του 50€υρου...μη σου πω οτι θα εφαρμόσω του 25€υρου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ να εφαρμόσεις την τακτική του πρώκτορ Με τους πολλούς φίλους, τα πολλά φράγκα, τον πολύ αντρισμό και την πολλή μαλακία......

Επισκέπτης
εσύ να εφαρμόσεις την τακτική του πρώκτορ Με τους πολλούς φίλους, τα πολλά φράγκα, τον πολύ αντρισμό και την πολλή μαλακία......

μόνο το τελευταίο διαθέτω...

απο φίλους...0
απο λεφτά...15€
απο ανδρισμό...0

ΑΛΛΑ

απο μαλακία 101%

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom