mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Πιάσε 2 θηλιές για το thread του Alcatraz...είναι 2 που ψάχνονται να φύγουν...τουλάχιστον με τον πνιγμό θα γευτούν το τελευταίο χύσιμο...
Αρ γιου τοκιν το μι ?
Πιάσε 2 θηλιές για το thread του Alcatraz...είναι 2 που ψάχνονται να φύγουν...τουλάχιστον με τον πνιγμό θα γευτούν το τελευταίο χύσιμο...
αποστολη εξετελεσθη..παρακαλω αποστειλατε εμβασμα..οβερ..Πιάσε 2 θηλιές για το thread του Alcatraz...είναι 2 που ψάχνονται να φύγουν...τουλάχιστον με τον πνιγμό θα γευτούν το τελευταίο χύσιμο...
αποστολη εξετελεσθη..παρακαλω αποστειλατε εμβασμα..οβερ..
Αρ γιου τοκιν το μι ?
έχεις καμιά μύγα και μυγιάζεσαι ? μπας κ είσαι ψώνιο,όπως ο ζαχαρούλης,και νομίζεις οτι όλοι μιλάνε για πάρτη σου ?
είναι τραγικό να προσπαθεί να αποδείξει στους άλλους ένας μαλάκας που πληρώνει το μουνι χρυσάφι για να γαμήσει ότι είναι κάποιος, ότι κάτι κάνει. Και όλα χάνονται όταν προσπαθεί να το αποδείξει στον εαυτό του.
Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει προσωπικότητα γι αυτό και το μπέρδεμα.
Σαμπανούλη δεν ξέρω τι προβλήματα έχεις στην προσωπική σου ζωή (μικροψώλης, χοντρός, ανίκανος, λελές, μπούλης, κουασιμόδος, πνευματικά ανάπηρος), αλλά σίγουρα στα κωλόμπαρα το μόνο που κάνεις δεν είναι το γούστο σου. Απλά ξεφτιλίζεσαι.
Υ.Γ.
τραγικό πράγματι στη χώρα της παραμύθας να παραμυθιάζονται "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" ότι κάνουν το κέφι τους κερνώντας νερό σε μουνιά για να κάθονται πλάι τους για μια ώρα.
Κάντο ρε μαλάκα αλλά μην καμαρώνεις κιόλας. Ρώτα και κανέναν άντρα σαν τον πουρ να σου πεί.
Η πρέζα δεν είναι νορμάλ. Την ανεπάρκειά σου καλύπτει.
ΒΟΟΟΟΘΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Γύρνα πίσω γαμώ το να κάνουμε καμιά σοβαρή συζήτηση για κωλόμπαρα!!!
Πες τα ρε ΝΟΚΙΑ ποιος πρωτογάμησε το σάιτ !
Δεν προσπαθώ να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Ούτε σε είπα μαλάκα, βλάκα, ηλίθιο, μικροψώλη, χοντρό, ανίκανο, λελέ, μπούλη, κουασιμόδο, πνευματικά ανάπηρο κλπ. (που μπορεί και να είσαι), η βρισιά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Αντίθετα αυτοί που βρίζουν είναι πνευματικά ανάπηροι. Ούτε πληρώνω το μουνί χρυσάφι.
Πολύ απλά μου περισσεύουν 100€ και με διασκεδάζει να τα χαλάω στα στριπτηζάδικα.
Έβγαλες και συμπέρασμα για τη προσωπικότητά μου. Σε πληροφορώ πως δεν μ’ αρέσει η σαμπάνια, μ’ αρέσει η εμφάνισή μου και ναι, μ’ αρέσει να διασκεδάζω όπου θεωρώ ότι περνάω καλά.
Για να δούμε τη δικιά σου προσωπικότητα.
Δηλώνεις «ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ» και δεν δέχεσαι αντίρρηση σ’ αυτά που λες. Μάλιστα περιμένεις να σε φοβηθούμε γι’ αυτό.
Για πες μας πόσους φίλους έχεις στη προσωπική σου ζωή, γιατί εγώ έχω πάρα πολλούς. Με το μυαλό που κουβαλάς, θα έχεις ελάχιστους ή κανέναν.
Το να συζητάει κανείς μαζί σου είναι σαν να συζητά με ένα Παπά για το αν υπάρχει Θεός.
Ο χαρακτήρας σου είναι ακραίος και απωθητικός. Για σκέψου το λίγο αυτό. Για το καλό σου στο λέω, διότι διακρίνω και κάποιες καλές πλευρές στο χαρακτήρα σου.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλο για την ιδεολογία σου, για ότι θέλεις, αρκεί να γίνεται συζήτηση χωρίς βρισιές. Και βεβαίως όχι εδώ. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτές οι συζητήσεις εδώ.
Εδώ κάνουμε συζήτηση για κωλόμπαρα.
Γιατί έτσι μας αρέσει... για τη πλάκα μας.
ΒΟΟΟΟΘΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Γύρνα πίσω γαμώ το να κάνουμε καμιά σοβαρή συζήτηση για κωλόμπαρα!!!
Υ.Γ. Ούτε εγώ ξεχνάω. Θυμάμαι και πολύ καλά μάλιστα.
Eμένα να με βγάλεις απ'την κατηγορία του 400€υρου...είμαι στη φάση του 50€υρου...μη σου πω οτι θα εφαρμόσω του 25€υρου...
εσύ να εφαρμόσεις την τακτική του πρώκτορ Με τους πολλούς φίλους, τα πολλά φράγκα, τον πολύ αντρισμό και την πολλή μαλακία......
Σ' έχω γάτε...ΑΛΛΑ
απο μαλακία 101%
μόνο το τελευταίο διαθέτω...
απο φίλους...0
απο λεφτά...15€
απο ανδρισμό...0
ΑΛΛΑ
απο μαλακία 101%