Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν καυλιάρηδες πήγα, είδα και έπιασα χεράκι, μπουτάκι και έδωσα φιλάκι στο μέτωπο όπως πάντα.....
Καταθέτω την εμπειρία μου από τα μουνόπρακτα που παρακολούθησα στο εν λόγω ίδρυμα.
Με πληροφόρησαν πως το πρώτο ήταν ζευγάρι που επιδιδόταν σε ερωτικές πράξεις επί σκηνής. Δυστυχώς δεν το παρακολούθησα, αφού έφτασα αργά, οπότε και δεν το σχολιάζω.
Το δεύτερο "θεατρικό" με τίτλο "Σπρώξε εσύ και σπρώχνω εγώ" περιελάμβανε δύο βραβευμένες με Όσκαρ κοπέλες εκθαμβωτικής ομορφιάς και καύλας που έπαιζαν με έναν δονητή "διπλής όψεως". Πότε η ξανθιά από πάνω, πότε η μελαχρινή. Το εξαφάνιζαν το παιχνιδάκι τους σε διάφορες στάσεις. Φτάσαμε και στο πολυπόθητο ass to ass γαμήσι οπου πραγματικά χύσαμε δάκρυα. Η πλοκή του έργου αδιάφορη. Δεν μάθαμε τελικά αν τηλεφώνεί η ξανθιά στη μελαχρινή την επόμενη ημέρα... για να ξέρουμε δηλαδή αν είναι να το παρηγορήσουμε το κορίτσι με καμία σαμπανουίτα.
Το τρίτο μουνόπρακτο ήταν όλα τα Ευρώ. "Οι Αμαζόνες". Σαν Ινδιάνος ομολογώ φοβήθηκα και ήμανε έτοιμος να βγάλω το Τομαχώκ όταν ξαφνικά την πίστα κατέλαβαν 4 αφηνιασμένες μουνάρες με κάτι τσαμπουκάδες και άρχισαν να πολεμούν η μία την άλλη και να αυτοτιμωρούνται που υπήρξαν κακές κοπέλες. Πολεμικό έργο με άμεση επαφή με το κοινό. Σαν το "Σεσουάρ για δολοφόνους" ένα πράγμα. Χαρωποί οι θαμώνες στην πλατεία και τους εξώστες βοηθούσαν τις Αμαζόνες στο θεάρεστο έργο τους.
Κατα τα λοιπά πολλές γυναίκες...(περί τις 25)
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρω τις κάτωθι..
-Βαλέρια
-Μίμη
-Βανέσα
-Ρουσλάνα
-Ραλία
-Άντρεα
-Κλεοπάτρα
-Μία Μαυροβούνια
-Τζέσικα
Σε γενικές γραμμές πολύ όμορφες παρουσίες με εξαίρεση 2-3 πατσαβουροΡουμάνες.
Ο εξαερισμός του μαγαζιού πραγματικά δημιουργεί προβλήματα. Τιμές απ'όσο βλέπω αναφέρθηκαν από άλλους συναγωνιστές.
Παρακαλείται ο Θείος της κοπέλας που χορεύει το Oriental να την πληροφορήσει πως έχει παρεξηγήσει τον Ινδιάνο και την επόμενη φορά ας έρθει πιο κοντά... να χάσει δεν έχει τίποτα, ίσα-ίσα.
Εν κατακλειτορίδει, δεν εξηγήται αλλιώς, έχω τον Ρουμανομαγνήτη πάνω μου.... :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το ότι είναι φραγκάτος δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι και μαλάκας.

Καλά  μας  σκότωσες  τώρα !

Δεν πιστεύω φίλτατε να ανήκετε σε αυτή τη συνομοταξία..... :think: Οι περγαμηνές σας, μας προδιαθέτουν ευχάριστα για τα ποιοτικά σας χαρακτηριστικά!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Όταν θα ανοίξει Κωλόμπαρο-Ροκάδικο με τις Ρουμάνες να χορεύουν Motorhead και Metallica και εγώ να ανοίγω τη μία κάσα με μπύρες μετά την άλλη, τότε θα θεωρήσω τον εαυτό μου πάγιο...
Sarutul tau est asa dulce....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πάγιο όπως asset ή opex?

:2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλόοοοοοοοοοοος  ο πιτσιρίκος !

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
όταν χρωστάς και στις πέτρες, δε γαμάς, και δεν έχεις να φάς, και 40Ευρώ η σαμπάνια πάλι πολύ σου φαίνεται....
Ο μαλάκας φραγκάτος που πάει σε αυτό το κωλομάγαζο δεν κολλάει στα 10 20 50 Ευρώ.
Το ότι είναι φραγκάτος δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι και μαλάκας.

Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαστε μια χώρα πεινασμένων και αγάμητων.
Ο μέσος έλληνας για τη διασκέδασή του διαθέτει ένα ποσό χρημάτων, για άλλους πολλά και για άλλους λίγα.
Σε πολλούς (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου), μαλάκες όπως τους λες, αρέσει η διασκέδαση σε στριπτομάγαζα. Το γιατί, είναι θέμα προσωπικό του καθενός.
Αν τα μαγαζιά περίμεναν μόνο από τους φραγκάτους να κάνουν έσοδα, τότε θα ήταν κάθε βράδυ άδεια.
Αν θέλουν τα μαγαζιά να επιβιώσουν, παράλληλα με όλες τις άλλες παραμέτρους, θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη και τις δυνατότητες του μέσου έλληνα.

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν καυλιάρηδες πήγα, είδα και έπιασα χεράκι, μπουτάκι και έδωσα φιλάκι στο μέτωπο όπως πάντα.....
Καταθέτω την εμπειρία μου από τα μουνόπρακτα που παρακολούθησα στο εν λόγω ίδρυμα.
Με πληροφόρησαν πως το πρώτο ήταν ζευγάρι που επιδιδόταν σε ερωτικές πράξεις επί σκηνής. Δυστυχώς δεν το παρακολούθησα, αφού έφτασα αργά, οπότε και δεν το σχολιάζω.
Το δεύτερο "θεατρικό" με τίτλο "Σπρώξε εσύ και σπρώχνω εγώ" περιελάμβανε δύο βραβευμένες με Όσκαρ κοπέλες εκθαμβωτικής ομορφιάς και καύλας που έπαιζαν με έναν δονητή "διπλής όψεως". Πότε η ξανθιά από πάνω, πότε η μελαχρινή. Το εξαφάνιζαν το παιχνιδάκι τους σε διάφορες στάσεις. Φτάσαμε και στο πολυπόθητο ass to ass γαμήσι οπου πραγματικά χύσαμε δάκρυα. Η πλοκή του έργου αδιάφορη. Δεν μάθαμε τελικά αν τηλεφώνεί η ξανθιά στη μελαχρινή την επόμενη ημέρα... για να ξέρουμε δηλαδή αν είναι να το παρηγορήσουμε το κορίτσι με καμία σαμπανουίτα.
Το τρίτο μουνόπρακτο ήταν όλα τα Ευρώ. "Οι Αμαζόνες". Σαν Ινδιάνος ομολογώ φοβήθηκα και ήμανε έτοιμος να βγάλω το Τομαχώκ όταν ξαφνικά την πίστα κατέλαβαν 4 αφηνιασμένες μουνάρες με κάτι τσαμπουκάδες και άρχισαν να πολεμούν η μία την άλλη και να αυτοτιμωρούνται που υπήρξαν κακές κοπέλες. Πολεμικό έργο με άμεση επαφή με το κοινό. Σαν το "Σεσουάρ για δολοφόνους" ένα πράγμα. Χαρωποί οι θαμώνες στην πλατεία και τους εξώστες βοηθούσαν τις Αμαζόνες στο θεάρεστο έργο τους.

Ινδιάνε, έξοχη η μαρτυρία σου!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη και τις δυνατότητες του μέσου έλληνα.

Αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη τους οι κορασίδες, όχι οι μαγαζάτορες, το έπιασες το υπονοούμενο.

Πέρυσι που ασχολήθηκα με το άθλημα, το κόστος ήταν μικρότερο από CT και είχε καλές αποδόσεις.

Με τα σημερινά δεδομένα και για να πιάσουν το μέσο έλληνα, πρέπει να πέσουν στο level των CGs και κάτω, including all subsidies etc.

Επισκέπτης
Αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη τους οι κορασίδες, όχι οι μαγαζάτορες, το έπιασες το υπονοούμενο.

Πέρυσι που ασχολήθηκα με το άθλημα, το κόστος ήταν μικρότερο από CT και είχε καλές αποδόσεις.

Με τα σημερινά δεδομένα και για να πιάσουν το μέσο έλληνα, πρέπει να πέσουν στο level των CGs και κάτω, including all subsidies etc.

Έχεις καταντήσει αηδία...

Το καταλάβαμε οτι δεν χαλάς πάνω απο 25€...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός, θα έλεγα το εξής:

Να υποθέσουμε ότι οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
15€ είσοδος/ποτό ( OK γιατί όντως έχει καλό show)
10€ το κάθε έξτρα ποτάκι του πελάτη
10€ απλό ποτάκι της κυρίας.
20€ διπλό ποτάκι της κυρίας.
30€ τριπλό ποτάκι της κυρίας.
80€ μικρό σαμπανάκι.
200€ μεγαλύτερο σαμπανάκι.

10€ απλός χορός (2-3 λεπτά)
20€ διπλός χορός (5-6 λεπτά)
30€ πριβέ (3 τραγούδια) γιατί δεν έχει πριβέ.

ΜΗΠΩΣ... λέω μήπως τότε οι πελάτες θα έκαναν μεγαλύτερη κατανάλωση και επί πλέον θα είχε δουλειά και τις καθημερινές;

Υπόθεση εργασίας!!!

Το μόνο πρόβλημα στο τιμολόγιο,το ανέφερα...είναι τα 15€ για τους απλούς χορούς...και αυτό γιατί μια στο τοσο που θα καβλωσω κ θα παω για χορους...θελω να πληρωνω 10€/χορο...αφού έτσι κι αλλιως είναι μαλακία οι χοροί στο κατάστημα...και χρειάζεσαι καμιά 10αριά για να είσαι οκ...οπότε...πληρώνοντας 150€ στο G.R...αλλού θα είχες κάνει 15 χορούς...κ ίσως καλύτερους...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το μόνο πρόβλημα στο τιμολόγιο,το ανέφερα...είναι τα 15€ για τους απλούς χορούς...και αυτό γιατί μια στο τοσο που θα καβλωσω κ θα παω για χορους...θελω να πληρωνω 10€/χορο...αφού έτσι κι αλλιως είναι μαλακία οι χοροί στο κατάστημα...και χρειάζεσαι καμιά 10αριά για να είσαι οκ...οπότε...πληρώνοντας 150€ στο G.R...αλλού θα είχες κάνει 15 χορούς...κ ίσως καλύτερους...

καλά...με 150€ + παρελκόμενα μην σου πω γενικά τι κάνεις αλλού

και μετά πας για χορό σαν κύριος και εάν είσαι και party boy έχει και repeat

Επισκέπτης
καλά...με 150€ + παρελκόμενα μην σου πω γενικά τι κάνεις αλλού

και μετά πας για χορό σαν κύριος και εάν είσαι και party boy έχει και repeat

3466950-Allou_Fun_Park-Athens.jpg

Προτιμώ να καταθέτω σε βόλτες με τραινάκια...

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συμφωνώ.
Αν θέλουν να απολαύσουν τη χαρά του μέσου έλληνα πρέπει να κάνουν αυτό που λες.
Διαφορετικά θα κολυμπάνε στο λίπος από τη κοιλιά του κάθε φραγκάτου, όποτε και αν εμφανισθεί. :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συμφωνώ.
Αν θέλουν να απολαύσουν τη χαρά του μέσου έλληνα πρέπει να κάνουν αυτό που λες.
Διαφορετικά θα κολυμπάνε στο λίπος από τη κοιλιά του κάθε φραγκάτου, όποτε και αν εμφανισθεί. :headbang:

δεν έχω καταλάβει γιατί σώνει και καλά οι φραγκάτοι είναι λιπάτοι και μαλάκες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom