Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Σας τις χαρίζω όλες.
Και τη Ρου και τη Του και τη Σου που ήταν πρώην Μου αλλά.... την παράτησα  :jerking:(όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια).

Βρήκα αλλού... άλλη ΜΟΥ που μου τα κάνει όλα :pipa2:, δεν λέει ποτέ όχι :fuck1: (εν πάση περιπτώσει σπάνια) και... συμφ€ρ€ι. :uglystupid:

Πες κ σ'εμάς ρε αγάπη...να καταθέσουμε... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Γνωρίζω μόνο όσα λέγατε με τον Ινδιάνο πριν.
Εκτός αν δεν κατάλαβα οπότε sorry.

Δεν είπα οτι γνωρίζεις περισσότερα...

Αλλά εγώ είπα οτι "αγαπάω" την Σου...η οποία δεν υπάρχει...εκτός κι αν είσαι τόσο μάγκας που κατάλαβες για ποια λεω...;)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά εγώ είπα οτι "αγαπάω" την Σου...η οποία δεν υπάρχει...εκτός κι αν είσαι τόσο μάγκας που κατάλαβες για ποια λεω...;)

Όλη δικιά σου.
Αν και από τις 5 κούκλες που έχει το μαγαζί δεν ξέρω ποιαν εννοείς.

Επισκέπτης
Όλη δικιά σου.
Αν και από τις 5 κούκλες που έχει το μαγαζί δεν ξέρω ποιαν εννοείς.

Δεν είναι στις 5 κούκλες...:cheesy: :grin:

Αλήθεια,υπάρχουν ακόμη οι 5 κούκλες ?

Τις ονομάζεις ? Να μάθουμε αν δουλεύουν ακόμη...αυτές που μας ενδιαφέρουν...

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τις ονομάζεις ? Να μάθουμε αν δουλεύουν ακόμη...αυτές που μας ενδιαφέρουν...

Δεν είμαι καλός στο να θυμάμαι ονόματα αλλά πήγα πίσω και βρήκα αυτά που αναφέρεις εσύ. Μη τα ξαναγράφω τώρα.
Δεν δουλεύουν πλέον εκεί;

Επισκέπτης
Δεν είμαι καλός στο να θυμάμαι ονόματα αλλά πήγα πίσω και βρήκα αυτά που αναφέρεις εσύ. Μη τα ξαναγράφω τώρα.
Δεν δουλεύουν πλέον εκεί;

Σάββατο...νωρις...πολύ νωρις,το πρωι :cheesy:...μόνο η Βερόνικα ήταν εκεί...ούτε Λάουρα...ούτε Λουίζα...ούτε τίποτα...μόνο βλαχογυφτορουμανες...κατι ψιλα απο ρωσσια...2 γκομενες ουκρανες...1 μαυρουλα...κ κατι διασκορπες πρωην σοβιετικες...

βαρετα...ανουσια...κ κλιμα υποτονικο...σε αντιθεση με Λιντο...που το μαγαζι φυσουσε...όπως έγραψε συναγωνιστης που βρεθηκε εκει...κ μπορω να επιβεβαιωσω...

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σάββατο...νωρις...πολύ νωρις,το πρωι :cheesy:...μόνο η Βερόνικα ήταν εκεί...ούτε Λάουρα...ούτε Λουίζα...ούτε τίποτα...μόνο βλαχογυφτορουμανες...κατι ψιλα απο ρωσσια...2 γκομενες ουκρανες...1 μαυρουλα...κ κατι διασκορπες πρωην σοβιετικες...

Μπορεί να μην είχαν δουλειά και να έφυγαν νωρίς.

Εν πάση περιπτώσει για όσες με ενδιαφέρουν και είναι αρκετές από διάφορα μαγαζιά, έχω τηλέφωνα. Όταν θέλω να τις δω ξέρω που θα τις βρω.

Καληνύχτα. Πάω για ύπνο, έχω πρωινό ξύπνημα.

Επισκέπτης
Εν πάση περιπτώσει για όσες με ενδιαφέρουν και είναι αρκετές από διάφορα μαγαζιά, έχω τηλέφωνα. Όταν θέλω να τις δω ξέρω που θα τις βρω.

Τυχερέ...σ'εμένα κ τον Yorgos...οι πουτάνες δεν το σηκώνουν...ούτε κ απαντούν στα sms...

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυχερέ...σ'εμένα κ τον Yorgos...οι πουτάνες δεν το σηκώνουν...ούτε κ απαντούν στα sms...

Αποκλείεται... Δεν σε πιστεύω.
Εσείς οι δύο είσαστε "γατόνια"!!!
Από σας περιμένουμε εμείς οι ερασιτέχνες του σπορ να μας ξεστραβώνετε...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αποκλείεται... Δεν σε πιστεύω.
Εσείς οι δύο είσαστε "γατόνια"!!!
Από σας περιμένουμε εμείς οι ερασιτέχνες του σπορ να μας ξεστραβώνετε...
Αν περιμένεις από εμένα, σώθηκες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απ' όλους μαθαίνω.
Ακόμα κι' από σένα.

Από εμένα κράτα μόνο το μάθημα των 25 στραγαλιών, το οποίο όμως είναι αναμετάδοση του βασικού lecture (κάτι σαν το 101 του στριπάκια) που μου είχε κάνει κάποτε των καπότων ο persona και δεν τον άκουγα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom