Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ηρθε η ωρα να θυσιαστω για παρτη σας.Αφηστε θα κανω πετρα την καρδια μου και θα παω.....
Αν φοβασαι παμε μαζι
Ηρθε η ωρα να θυσιαστω για παρτη σας.Αφηστε θα κανω πετρα την καρδια μου και θα παω.....
τουμπανο δεν ειναι...στητο ναι...παιδες μια ερωτηση....στα τελευταια σχολια που αφορουσαν την εμφανιση της Αριανας γραφτηκε απο συναδελφους οτι πλεον κυκλοφορει με στηθος τουμπανο...στις νεες φωτο ομως δεν διακρινω κατι τετοιο...να υποθεσω οτι οι φωτο ειναι παλιες η τα σχολια υπερβολικα?
...παιδες μια ερωτηση....στα τελευταια σχολια που αφορουσαν την εμφανιση της Αριανας γραφτηκε απο συναδελφους οτι πλεον κυκλοφορει με στηθος τουμπανο...στις νεες φωτο ομως δεν διακρινω κατι τετοιο...να υποθεσω οτι οι φωτο ειναι παλιες η τα σχολια υπερβολικα?
στην φωτο ειναι μικροτερα...τι γινεται με τα βυζια της κοντης, δεν εχω καταλαβει...
αυτη τη φορα μου φανηκανε μικροτερα
Alpula, πες μου σε παρακαλω, εσυ που την ξερεις καλα, πουλακια κανουν τα ματια μου??
στην φωτο ειναι μικροτερα...
α ααυτο δεν το γνωριζα...δεν εχω παρει απο τοτε που ξανα γυρισε...αρα μιλαμε οτι κατι πρεπει να εβγαλε(εμφυτευματα???)και στην πραγματικοτητα ετσι ειναι, πολυ μικροτερα απο την προηγουμενη φορα...
την ρωτησα και μου ειπε οτι αδυνατισε! παπαριες δηλαδη, ποσο να αδυνατισει η συγκεκριμενη για να μικρυνουν τα βυζια της 1.5 νουμερο??...
ουτε καν...Μόνο εκεί που γουστάρει η ίδια...
και ομως ;)ουτε καν...
και ομως ;)
Αν το εδινε να εισαι σιγουρος οτι θα της τα χωνανε πολλοι απο εδω μεσα!!!!!!αν τα χώσεις γιατί να μην το δώσει το γκροβερακι?
Αν το εδινε να εισαι σιγουρος οτι θα της τα χωνανε πολλοι απο εδω μεσα!!!!!!