η αλλη η Σαλυ γλυφοκωλιαζε οπως ελεγε ο φιλος.. δηλαδη τι? ξαφνικα ανακαλυψε οτι δεν της αρεσει το επαγγελμα ??
Αυτη η Σαλλυ πια ειναι ρε μαγκες?
Ποτε την εφερε ο μιχαλης και δεν πηρα χαμπαρι?
η αλλη η Σαλυ γλυφοκωλιαζε οπως ελεγε ο φιλος.. δηλαδη τι? ξαφνικα ανακαλυψε οτι δεν της αρεσει το επαγγελμα ??
Αυτη η Σαλλυ πια ειναι ρε μαγκες?
Ποτε την εφερε ο μιχαλης και δεν πηρα χαμπαρι?
Το δε γεγονός ότι η Τατιάνα είναι fully booked επί 10 μέρες αλλά δεν έχει γραφτεί ούτε μία κριτική (ή έστω μια σοβαρή αναφορά στο thread) είναι τυχαίο; Δε νομίζω...
Αλλά δεν πειράζει, εμείς οι μαλάκες να είμαστε καλά που θα ξαναπάρουμε από το ίδιο γραφείο.
Έχει αποδειχθεί όμως και το αντίθετο: Θυμίζω ότι στην Πόπη έπεσε ένα εμπάργκο και τέλειωσε το μαγαζί. Αν δεν σεβαστείς τον πελάτη λίγα είναι τα ψωμιά σου... όσο μαλάκας και αν είναι ο πελάτης...
Το δε γεγονός ότι η Τατιάνα είναι fully booked επί 10 μέρες αλλά δεν έχει γραφτεί ούτε μία κριτική (ή έστω μια σοβαρή αναφορά στο thread) είναι τυχαίο; Δε νομίζω...
Λοιπον μαγκες το μωρακι το προλαβα την πεμπτη και θα το χαρακτηριζα μπιμπελο με μια μεση βαθμολογια λιγο πιο πανω απο 7.5,την οποια και παιρνει πιο πολυ λογο εμφανισης.
πολύ όμορφη αλλά τελείως κομοδίνο. Αν θες να τραβήξεις μαλακία με θέα ένα θεόμουνο πάρτην. Αν σε ενδιαφέρει έστω και λίγο η συμμετοχή ξέχασέ την.
Nα και μια 2η αναφορά που δεν πρόσεξες κουμπάρε!!!! ;)
Και μάλιστα σχεδόν από την 1η-2η μέρα που το μπιμπελό βγήκε στο κουρμπέτι!!!!
Τέτοιες έχουμε δοκιμάσει.....έχουμε ποτίσει λουλούδιαααααααα!!!!!
Δεν έχεις δίκιο...Δύο μέρες δούλεψε τελικά , και μετά αποσύρθηκε ως συλλεκτικό κομμάτι
Μεγαλε αν διαβαζες 2 σελιδες πιο πισω θα εβλεπες οτι η Τατιανα το πολυ να εκατσε 1-2 μερες στην Ελλαδα !!! εχει φυγει προ πολλου....
Το αν θα ξαναπαρεις απο αυτο το γραφειο ειναι δικο σου θεμα.. διαφοροι παικτες ομως που το τιμησαμε ΠΟΛΛΕΣ φορες και μετα απο το δουλεμα που επαιξε με την Τατιανα δυσκολα να ξαναπαρουμε.
παντως ρε φιλε kranidi ,μου κανει εντυπωση το πως σου φερθηκε ο Michel!!..ειλικρινα το λεω, εχω παρει τις περισσοτερες κοπελες που εχει φερει εδω και 2,5 περιπου χρονια ( επι εποχης αληστου ..Καρμεν!!) και η επικοινωνια μου μαζι του ηταν παντα ευγενεστατη και αψογη..και τις πιο πολλες φορες με SMS!!! αλλαξε τοσο πολυ???
Nα και μια 2η αναφορά που δεν πρόσεξες κουμπάρε!!!! ;)
Και μάλιστα σχεδόν από την 1η-2η μέρα που το μπιμπελό βγήκε στο κουρμπέτι!!!!
Τέτοιες έχουμε δοκιμάσει.....έχουμε ποτίσει λουλούδιαααααααα!!!!!
Λες?O Redy μαλλον εννοουσε την Κρυσταλ σε αυτο το ποστ του..
φυσικά και εννοούσα την Κρυστάλ. δυστυχώς δεν δοκίμασα την Τατιάνα(αν ποτέ υπήρξε)O Redy μαλλον εννοουσε την Κρυσταλ σε αυτο το ποστ του..
φυσικά και εννοούσα την Κρυστάλ. δυστυχώς δεν δοκίμασα την Τατιάνα(αν ποτέ υπήρξε)