male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
ΑΡΕ στειλε μου με πμ το τ/φ του γραφειου, thanks!!!
εδο ειναι....
ΑΡΕ στειλε μου με πμ το τ/φ του γραφειου, thanks!!!
εννωειται,αφου την εχει εκπαιδευσει ενας μαστερ ;)Θα συμφωνήσω με τους APE & ANATHEMATISMENO στο η Αριαννα δεν παίζεται, δεν υπάρχει καλύτερο στην μικρή μέχρι τώρα "πορεία" μου στον χώρο, για εμένα αποτελεί το μέτρο σύγκρισης από την μέρα που την συνάντησα.
απο τα πιο ..αξιοπιστα κοματια του Μιχαλακη!!!! Κριμα που αυτο το μωρο δεν επεστρεψε , την ειχα παρει 3 φορες και για μενα ηταν κορυφαια!!!!!Η Ιζαμπελα ηταν γερο καυλετο αλλα δεν πατησε ξανα εδω...ελεγε θα κανει πλαστικη στη μυτη και θα ξαναρθει αλλα δε ξαναφανηκε...που να χαθηκε αραγε?
απο τα πιο ..αξιοπιστα κοματια του Μιχαλακη!!!! Κριμα που αυτο το μωρο δεν επεστρεψε , την ειχα παρει 3 φορες και για μενα ηταν κορυφαια!!!!!
μηπως θα σου ηταν ευκολο να το ..μοραστεις??????Πράγματικα! Τουλάχιστον έχω τραβήξει βιντεάκι τη συνέυρεση μας καιτο έχω ενθύμιο!
μηπως θα σου ηταν ευκολο να το ..μοραστεις??????
μωρε σε ..πιστευω!!! εγω αλλο σου ζητησα!!!!"'Έγραψε" στην κάμερα η Izabela!
μωρε σε ..πιστευω!!! εγω αλλο σου ζητησα!!!!
Λοιπον με τις συζητησεις για ντουο εδω μεσα μου ηρθε εμπνευση. Θα κοιταξω να παρω Σιμονα ντουο, αλλα με ποια? Με τη μικρη Τανια ή με το Χριστινακι? Με την Αριανα θεωρω οτι δε θα δουλεψει η κατασταση. Το Χριστινακι εχει ενα αβανταζ το CIM, διοτι απ' οτι βλεπω Σιμουνα και Τανια δεν. Κι ενα ντεσαβανταζ οτι ειλικρινα απο τις φωτο δε μου πολυλεει. Ξερει κανεις αν εχει καποιο τωρινο "αμορε" η Σιμουνα να το προτιμησω?
την πηρα τη Σιμουνα και τη ρωτησα με ποια θελει να ερθει ντουο. Μου ειπε οτι παλια με τη Μανταλινα της εβγαινε καλα και θα ρωτησει την Κριστινα τι λεει. Με την Αριανα κι αυτη δεν το εβλεπε να πηγαινειμε τη Μανταλινα ή με τη Ναταλι ακα Ντελια...
επισης Ναταλι με Αριανα, μακραν το καλυτερο ντουετο...
Σιμονα με Αριανα, δεν θα το τολμουσα...
Κατσε μηπως βρω και υλικο...
Θέλει γερό μοντάζ για να μην φαίνομαι... Διαφορετικά δεν θα είχα πρόβλημα μην το εκθέσω το κορίτσι και το περάσετε για κανένα πουτανάκι
μιλαμε οτι εκτος απο αντιφασεις,βαζεις στην κουβεντα και Το κομοδινο(Μανταλινα)σχετικα μα τη σιμονα και τα ντουο...
την εχω παρει μια φορα οταν πρωτοξεκινησε πριν κανα 1-1,5 χρόνια
ηταν μαζι με την ιζαμπελα
συμφωνω με αρκετους που την χαρακτηριζουν αδιαφορη
κανει τα παντα τυπικα εκτος απο το γλυφομουνι στην παρτενερ.
γλυψαμε μαζι την ιζαμπελα και....δεν ξεχνιεται το σκηνικο
μου ειχε ζητησει η μανταλινα να την παρω μαζι με τη σιμονα και συμπερενω οτι τα μουνακια τη βρισκουν στ αληθεια μεταξυ τους.
συνεπως ντουο με σιμονα συνισταται ανεπιφυλακτα...τουλαχιστον μια φορα στη ζωη μας πρεπει να το κανουμε.
Δε λεω, μιλαμε για ανεμπόδιστη θέα!! Η Ναταλυ ομως πρεπει να εχει να εμφανιστει καιρο, ή μου φαινεται?εδω εισαι...
www.bourdela.com/call-girls/girls/ariana/#jr_review_21065]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/ariana/#jr_review_21065 [/URL]
ο απόηχος παραμένει, παρά το φευγιό της...