hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κατι ακομη. Η Τανια εχει πολυ καλο personality. Χαμογελαστη, προθυμη να μιλησει και να γελασει, πολυ θετικη γενικα.
Θελω να μαθω αν οι τωρινες φωτο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, αν μιλαει αγγλικα της προκοπης και γενικα αν ειναι GFατη η PSατη. Thanks
για την Αριάννα έχω την ίδια αρνητική άποψη....
όταν έγραψα την αρνητική κριτική μου, έλεγα "μα είναι δυνατόν να είμαι ο μόνος που δεν πέρασε καλά;"Και εγώ...
όταν έγραψα την αρνητική κριτική μου, έλεγα "μα είναι δυνατόν να είμαι ο μόνος που δεν πέρασε καλά;"
έπρεπε να την είχα διώξει στα 5 λεπτά!
σε μένα δεν είχε τουπέ, αλλά άρχισε να μου λέει να μην την αγγίζω στη μούρη κτλπ...Εγώ με το που μπήκε και είχε το τουπέ υφάκι, λες και ήταν η πιο γαμάω γκόμενα του κόσμου, έπρεπε να τη στείλω από εκεί που ήρθε...έκανα τη μαλακία και τη κράτησα...ευτυχώς δε τη πλήρωσα...
τι εγινε και δεν τη θελει κανενας πιαμακρυα απο την Αριαννα μαγκες!
διαβασε κριτικες μου...τι εγινε και δεν τη θελει κανενας πια
Η Σιμονα εκανε ντουετακι τοτε που λες με την Μανταλινα που ηταν και η καψουρα τηςΔιαβασα καπου εδω μέσα για DUO ευας και τζουλης και θυμηθηκα δυο φορες που επι Μισελ, μιλαμε 1-2 χρονια πίσω, που μετά από προτροπή του πήρα δίδυμα για 1,5 ωρα και για 300 ευρα, πολύ καλή τιμή δε λέω....
Ηταν μια εμπειρια, ειδικά η δεύτερη φορά, που δεν ξεχνιέται.
Θα αναφερθώ στη δεύτερη, όπου μου έστειλε τη Σιμόνα με μια μελαχροινή, στις φωτό του σιτε φορούσε καπέλο σαν μπατσίνα, αλλά δε θυμάμαι το ονομά της. Δεν έκαναν παπαροσοου τα κοριτσια, ένα επάρκες και ψιλοαληθινο παιχνιδι αναμεσά τους και η αποθέωση η διπλή πίπα και το γλυφομούνι που έκανα μαζί με τη σιμόνα στη μελαχροινή. Η σιμόνα είχε φέρει κι ένα κουτί παγωτίνια και μου τον έγλειφε εναλλάξ με το παγωτο. ήταν πάντα φαγανιάρικο....
περασμένα μεγαλεία....μας εχει γαμήσει το ΔΝΤ!
Η Σιμονα εκανε ντουετακι τοτε που λες με την Μανταλινα που ηταν και η καψουρα της
ειναι δυνατον να αλλαξε τοσο πολυ το Αριανακι???τι εγινε ρε πουστη μου..καβαλησε το καλαμι???
όταν έγραψα την αρνητική κριτική μου, έλεγα "μα είναι δυνατόν να είμαι ο μόνος που δεν πέρασε καλά;"
έπρεπε να την είχα διώξει στα 5 λεπτά!
Την Ιζαμπελα εννοει ο παικτης
Τι να αλλαξει?Αυτη θα μας πεθανει ολους