TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
Εγώ; Ε.Σ.Ε.Ι.Σ.Ωραίος παίχτη,ΑΞΙΟΣ!!!Καλα
Εγώ; Ε.Σ.Ε.Ι.Σ.Ωραίος παίχτη,ΑΞΙΟΣ!!!Καλα
Άξιοι όλοι μας!!!Τη valeria εγώ τη πήρα,παω τώρα για cristina με τις ευλογίες σου! ;)Εγώ; Ε.Σ.Ε.Ι.Σ.
Κάτι άσχετο...Ωραίος παίχτη,ΑΞΙΟΣ!!!
Μάλλον όχι... Αν μπεις στο site, κσι σε διαφορα mails, δεν αναφερει ποτέ a-level...Aπο αυτες προσφερει καμια κουλουρι?
μανουλα ειναι παιχτη..παιδακια θα ακουγονται! ;)Κάτι άσχετο...
Δυο - τρεις φορές που έχω τηλεφωνήσει στη Στεφανία {και πριν 5 λεπτά}, όλο κάτι παιδικές φωνές ακούγονται στο βάθος...
Τα παιδάκια της είναι αυτά, ή παράλληλα με τα χρέη γραμματέως κάνει και baby~sitting;
αν ρωτας τον λαο θα σου απαντησει πως καμια δεν δινει...αν ρωτας μερικους ψευτονταβατζακους,γαμικουλες τοτε η απαντηση που θα παρεις θα ειναι θετικη!ρε παιδες δεν εχω δοκιμασει ποτε απο το Μιχαλακι διοτι καμια δεν εδινε κουλουρι και αν θημαμε καλα μια ηταν (sory ααα) η οπια δεν με εκανε εμφανισιακα , μελαχρινο ηταν . Τελικα απο αυτες που εχει τωρα προσφερει καμια κουλουρι????
Επειδη εχω παρει παρα πολλα πμ που μου ζητανε το τηλ του γραφειου, να πω λιγο τη θεση μου σ' αυτο. Το εστειλα σε συναγωνιστες που εχουν καποια ποστ, τα οποια κοιταξα και μου φανηκαν οκ.
Τωρα οταν καποιος εχει μηδεν ποστ κι εχει εγγραφει πριν απο μια μερα, η προσωπικη μου θεση ειναι να μη το δωσω για πολλους και ευνοητους λογους. Επισης βλεπω οτι αυτοι συνηθως ζητανε το τηλ "της κοπελλας" πραγμα που μου λεει οτι δεν εχουν διαβασει το thread.
Δεν πιστευω στα κλειστα κυκλωματα και σιγουρα ολοι ξεκινησαν απο μηδεν ποστ εδω μεσα, αλλα σιγουρα πρεπει να υπαρχει και καποια "διαδικασια", μια που αυτες οι καταστασεις ειναι και καπως ευαισθητες.
Ξαναβαζω εδω το μαιλ του γραφειου carmen2alina@googlemail.com αν κι εχει γραφτει πολλες φορες και ως γνωστον το κοιτανε μια φορα το τοσο
έστειλα μήνυμα στο mail του Μισέλ (σα κομμωτής ακούγεται) αλλα όπως και οι άλλοι συναγωνιστές δεν πήρα απάντηση...
μάλλον το ανοίγει μια φορά στο τόσο και όταν πέφτουν οι δουλειές το τσεκάρει... (μάλλον τωρα είναι σε full season υποθέτω)
αν και το θέλω για την άλλη εβδομάδα που θα πάω Αθήνα- ελπίζω μέχρι τότε να μου έχει κάνει την τιμή να μου απάντήση... (διαφορετικά θα αναζητήσω την βοηθειά σας)
παντως η όλη κατάσταση είναι να παρακαλάς να γίνεις πελάτης του και αυτός να σε αγνοεί λες και θα πάς να στα τσάμπα...
Kαι η Cristina λείπει!Κομπλέ ομάδα κατεβάζει το γραφείο …5 τον αριθμό.. και Κρυσταλ ,μόνο η Βαλέρια λείπει !!
Kαι η Cristina λείπει!
Σε 10-15 μέρες οι αλλαγές θα γίνουν βασικοί παίχτες ;) ;) ;)Είναι στον πάγκο μαζί με τη Βαλέρια….για αλλαγή
Καλή 5δα για μπάσκετ..εεεεε!
εγω σημερα εκλεισα κρυσταλ....για να δουμε.... ;) ;) ;) ;)
Βλέπω παίρνεις ρίσκα !!!……για να δούμε. .για να δούμε
τι να κανω δεν βλεπω τπτ αλλο αξιολογο αυτο το καιρο....μου κατσε σημερα απο μαμπα μια 40 αρα με 100 εθρω αλλα ρε πουστη πολυ μεγαλη και δεν ξερω και πως θα βγει....τουλαχιστον η κρυσταλ απο φοτο φαινετε μουναρος......αν ειναι να τα κλαψεις ας τα κλαψεις με εναν μουναρο παρα με μια μπαζουκα !!!!
Πλάκα κάνω!!! συμφωνώ απόλυτα μαζί σου….εγώ είμαι από τους τυχερούς πέρασα καλά μαζί της στο προηγούμενο τουρ