gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
παρτε κοσμε.....
την πηρα μια φορα, αλλα δεν θα ηθελα να γραψω κατι θετικο ή αρνητικο ακομα...μπραβο αυτο το μουνι λεω υπαρχει?την εχει παρει κανεις?
ειναι της Στεφανιας... 160€, 1 ωρα...γιατι?καταρχας αυτη ειναι του μισελ η της στεφανιας κ με ποσα την πηρες?
γιατι?καταρχας αυτη ειναι του μισελ η της στεφανιας κ με ποσα την πηρες?
Δοκίμασα σήμερα Σιμόνα
Καταρχην θέλω να ρωτήσω τον χρήστη GIANEVAN
Πού την είδες την μουνάρα που όταν περπατάει στο δρόμο προκαλεί εγκεφαλικά και ζημιές?
Από ποιον γαλαξία κατέβηκες?
Είπαμε να υπάρχουν διαφορετικά γούστα και κριτήρια,αλλά όχι κι έτσι...
Η κοπέλα όπως είπε κάποιος φίλος(και δεν τον πίστεψα δυστυχώς) δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες....πραγματικά καμία
είναι μια χοντρομούρα,με καστανοκόκινα μαλλιά κοντά πλέον(όπως τα τωρινά της Μαστροκώστα) και μοιάζει με την χοντρή ταμία της Εθνικής που ο κώλος της έχει γίνει σαν φακλάνα από το πολύ καθισιό
καμία σχέση με το ξανθό μουνί των φωτογραφιών
το μόνο καλό μια καλή πίπα που κάνει,αλλά είχα ξενερώσει τόσο με την εμφάνισή της που την πλήρωσα και την έδιωξα σε 15 λεπτά...
Δοκίμασα σήμερα Σιμόνα
Καταρχην θέλω να ρωτήσω τον χρήστη GIANEVAN
Πού την είδες την μουνάρα που όταν περπατάει στο δρόμο προκαλεί εγκεφαλικά και ζημιές?
Από ποιον γαλαξία κατέβηκες?
πάλι εκτός τόπου είσαι
η κοπέλα έχει χάλια εμφάνιση,αλλά από σέρβις είναι αρκετά καλή
πάντως με τις φωτογραφίες είναι σα να βλέπεις την Τσιμτσιλή και να σου έρχεται η Ζαρίφη,χωρίς υπερβολή....
δηλαδη ειναι ωραιο τεμαχιο η τσιμτσιλη ???? η γυφτισα μα'ι'μού ??πάντως με τις φωτογραφίες είναι σα να βλέπεις την Τσιμτσιλή και να σου έρχεται η Ζαρίφη,χωρίς υπερβολή....
τσιμτσιληδηλαδη ειναι ωραιο τεμαχιο η τσιμτσιλη ???? η γυφτισα μα'ι'μού ??
εισαι κτηνοβάτης ??τσιμτσιλη
ειμαι ο ατιμοςεισαι κτηνοβάτης ??