mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
και εγω μεσα ειμαι να βαλουμε ενα τζετ (σκι) να παμε για ξεσκι
λες να τον παρουμε?? θα τον αφησουν οι γονεις του?? σκεψου την ευθυνη και την εγνοια που θα εχουμε μην χαθει...Δεν θέλω τα ονόματα και τα τηλέφωνα. Θέλω τώρα την Άνοιξη να κανονίσουμε μια έκδρομή στο Βουκουρέστι και να τις βρούμε!
Θα πάρουμε και τον μικρό, γιατί είναι παραπονιάρης και γκρινιάρης και αν τον πουλήσουμε θα μας ψοφήσει στην γκρίνια!
εσυ γιατι τα θελεις?? θα πατε 5ημερη στο Βουκουρεστι??Τα θέλω εγω!!!! Άμεσα!!!!
εσυ γιατι τα θελεις?? θα πατε 5ημερη στο Βουκουρεστι??
δλδ θες να μου πεις οτι αν παρεις την Αριαννα με 100 ευρω δεν θα σου γαμηθει καλα?
ειναι να το εχει η κοπελα...
Τι εστι ιζαμπελα ρε παιδια?οχι ακομα
η την μεγαλη εβδομαδα η την επομενη
ερχεται και η Ιζαμπελα
αχχχ ερωτας
οχι ακομα
ερχεται και η Ιζαμπελα
αχχχ ερωτας
Φιλε μου ελπιζω να βγεις αληθινος. Αν ειναι να "σουβλισουμε" Αριανα και Ιζαμπελ το Πασχα να μην αγορασω τον πατροπαραδοτο οβελια.οχι ακομα
ερχεται και η Ιζαμπελα
αχχχ ερωτας
οι γονεις μας δυσκολο, το πολυ πολυ να εχουν τιποτα ενστασεις οι κορες μας... μην μας τα τρωνε κι αλλες δηλαδη...Αχαχαχαχα!! Τα θέλω τα θέλω!!!! Όλο και κάτι μπορεί να τις χρειαστώ!!!
Υ.Γ κοιτάξτε μήπως δεν σας αφήσουν οι δικοί σας γονείς να με ακολουθήσετε!!
οταν και εαν ερθει η κοντη, την πρωτη βδομαδα θα εχει 15 ραντεβου ημερησιως... οχι οτι προκειται να κωλωσει δηλαδη...Φιλε μου ελπιζω να βγεις αληθινος. Αν ειναι να "σουβλισουμε" Αριανα και Ιζαμπελ το Πασχα να μην αγορασω τον πατροπαραδοτο οβελια.
καλησπερα!εναν μουναρο που εχει φερει με ονομα κριστινα την εχει ξεσκισει κανεις??Ασε που κατεβασε κ τις τιμες ο μισελ.θεοςςςςςς!!!ο μονος!!
Μια κοντή μελαχρινή είχε φέρει παλιά, γύρω στα 30 με προϋπηρεσία CT στο Παρίσι. Αυτή ήταν η Κριστίνα. Από τις καλύτερες του Μισέλ ever. Την είχα πάρει 2-3 φορές από Μισέλ και ένα ΣΚ την είχα κλείσει ως ανεξάρτητη.
Νόμιζα ότι ο φίλος εννούσε κάποια από τις κοπέλες που έιναι τώρα εδώ και μπέρδεψε τα ονόματα
Ναι,κατάλαβα ποια λες. 30άρα με πολύ καλό service, μια φορά την είχα συναντήσει αρχές 2009 ή τέλη 2008. Αν θυμάμκαλά ο Μισέλ την είχε φέρει 2 φορές. Είναι αυτή στην φωτό πιο κάτω αν δεν κάνω λάθος
ή μηπως εχει??...Για πότε μιλάς?
Τώρα δεν έχει καμμιά με αυτό το όνομα