Ρε θα διαβάσεις να περάσεις κανένα μάθημα;
25 ποστ τη μέρα έχεις και σε ένα μήνα πήρες τέταρτο αστέρι!
Πότε ανοίγεις κανένα βιβλίο;
Θα παρει μαστερ στο μπουρδελα , λιγο ειναι και αν θελει παιρνει και ντοκτορα
Ρε θα διαβάσεις να περάσεις κανένα μάθημα;
25 ποστ τη μέρα έχεις και σε ένα μήνα πήρες τέταρτο αστέρι!
Πότε ανοίγεις κανένα βιβλίο;
Θα παρει μαστερ στο μπουρδελα , λιγο ειναι και αν θελει παιρνει και ντοκτορα
Συναγωνιστες ηθελα να ρωτησω για τη Ναταλι απο το γραφειο του Michel τι λεει απο εμφανιση? Ειναι οπως στις φωτο?
Επισης απο συμπεριφορα και συμετοχη τι παιζει?
Αν μπορει ας βοηθησει καποιος.
Thanks....
ακριβως τα ιδια θα ελεγα κι εγω φιλε, ημουν απο τους πρωτους που την συναντησε, αν δεν κανω λαθος την 2η μερα που ηταν εδω. Δεν εγραψα τιποτα διοτι 1ον ειχαν γραφτει καλες κριτικες απο αλλους συναγωνιστες και φοβομουν οτι απλα δεν ταιριαξαμε και 2ον και σημαντικοτερο, απο αυτα που ειπαμε καταλαβα οτι αντιμετωπιζει μεγαλα οικονομικα προβληματα κι ετσι δεν ηθελα να ειμαι αιτια να χασει πελατες...Ριβιου για Νατασα
Παρολα αυτα σαν γενικη αισθηση μου εβγαλε οτι ειναι ενα μικρο κοριτσακι που εκανε αυτη τη δουλεια σιγουρα απο αναγκη,για να βγαλει υποχρεωσεις και δυσκολιες που εχει, ηταν ετσι κλειστη και απομακρη σαν να την "στενοχωρουσε" καπως αυτο που εκανε.ΔΕν μου βγαλε δλδ μια διψα για πουτσο σπερμα και προστυχια,οπως αλλες κοπελες του επαγγελματος,οπως πχ απο μισελακο η αρριανα ας πουμε.
Μπορει να μου στειλει και μενα καποιος το site του Μισελακου να ριξω ενα βλεφαρο; Αντε μπας και γλυτωσουμε κανα φραγκο γιατι το παρακανα αυτο το καλοκαιρι με τα CT.
Ρε θεούλη τι σάιτ τρελλό του έδωσες?δεν ψάχνει για περμανάντ,να γαμήσει θέλειΜη λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...
Βρες το τηλέφωνο και ζήτα τον Μισέλ να κλείσεις ραντεβού...
Ρε θεούλη τι σάιτ τρελλό του έδωσες?δεν ψάχνει για περμανάντ,να γαμήσει θέλει