gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ερώτηση κρίσεως...........
Γλειφ.μού.ι κάνετε στα κορίτσια του michel?
Εδώ κάνουμε σε άλλα κορίτσια "σιτεμένα"! Στου Μισέλ που είναι "του γάλακτος" δεν θα κάναμε;
Ερώτηση κρίσεως...........
Γλειφ.μού.ι κάνετε στα κορίτσια του michel?
Την προηγούμενη βδομάδα μας έφερες δύο καραμουνάρες που όμως φαίνεται πως δεν το κατείχαν το άθλημα.
Αυτήν εδώ τις αντικαθιστάς με άλλες που όσο και να το κατέχουν, από εμφάνιση είναι άστα να πάνε!
Πάντως Μιχαλάκη η ομάδα χρειάζεται επειγόντως μεταγραφές!
Δεν τραβάει η ομάδα έτσι κόουτς!!
Δε καταλαβενω τιποτα μαγκες.
Για τη μια απο της 2 που ειχε ο μικες 1 βδομαδα πριν διαβασα 2 κριτικες θριαμβευτικες και 1 κακη!Για την αλη τιποτες.ασε που η μια μονο καραμουναρος δεν ηταν!
Το νεο αιμα πραγματι δε φενετε οτι καλυτερο.Παντος απο τη Μαγια τη μουναρα σιγουρα καλυτερς ειναι.
Τι να πω? περιεργα μας τα λεσ!!!
Εγω προτεινω Αφροδιτη δαγκωτο!!
Τι να πω φιλε gianevan πηγαινε μερικες σελιδες πισω και διαβασε κριτικη απο easyrider77 για νατασα!Εμενα πρωσοπικα δε μαρεσε καθολου σαν εμφανιση.
Για τη μαγια καπου ειδα να γραφεις οτι ειναι φοβερη
Η αφροδιτη ειναι αστερι και τη εχω παρει .δεν ειναι καθολου καβαλημενη!εσυ εχεις γνωμη χωρις να εχεις δοκιμασει!Λεσ π.χ. για λιδια οτι δεν ηταν καλη?πως το ξερεις?
τελος παντων δε θα κανω το δικηγορο κανενος απλα τα λες καπως περιεργα και δε καταλαβενω το γιατι.
Αλλα για τα εγχωρια στανταρ CG ειναι αρκετα καλη περιπτωση IMO.
Η Μπιανκα δινει και κωλαρακι, τηρωντας λιγο τα προσχηματα, αφου στην αρχη μου ειπε οτι ειναι πολυ χοντρος ο πουτσος μου... βεβαια μετα απο λιγο εψαχνα να τον βρω!
Η Λουκια ειναι ξαδερφη της, υποσχεθηκα οτι θα τις παρω και μαζι, αλλα με το τρεξιμο που εχω αυτη τη βδομαδα το βλεπω χλωμο... δηλαδη θα τις παρω, αλλα δεν προκειται να το ευχαριστηθω λογω κουρασης.
Κατα τ'αλλα η Μπιανκα ειναι τρομερη μουναρα συμφωνα με τα δικα μου γουστα, πολυ πιο ομορφη στο προσωπο απο τις φωτο, κοριτσι διπλανης πορτας, με καμπυλες που μονο με της Μανταλινας μπορουν να συγκριθουν, αλλα και 10-15 ποντους ψηλοτερη... Δεν με χαλασαν ΚΑΘΟΛΟΥ κατι σημαδια απο εγχειρησεις, ενα στην κοιλια και ενα στην "ουρα", προφανως απο επεμβαση κοκκυγγος... αλλα με τετοιες καμπυλες, τα ματια μου δεν πηγαιναν με τιποτα στα σημαδια...
δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα, αλλα νομιζω οτι εχει πολυ καλες προοπτικες...φιλε αν σου ναι ευκολο απο σερβισ τι λεει?