Εγω εχω ενα αλλο σου κανει?
Δώσμου τηλ κ πληροφορίες...και αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει θα τηλεφωνήσω
Εγω εχω ενα αλλο σου κανει?
Συμφωνώ 100% εγραψα οτι βρέθηκα με Αλίνα και γέμισε το πμ μου με μυνήματα που μου ζητουν το τηλεφωνο ή έστω το σάιτ του μισέλ. έγραψα το σαϊτ εδω και το έσβησαν. Τι να πω???? εδω γράφουν καθημερινά οτι ή τάδε γκόμενα στο τάδε μασατζίδικο κάνει πίπες ή τον παίρνει απο παντού και δεν το σβήνουν. αμα γράψεις ξένο σάιτ δεν ασχολούνται.... τα σάιτ κυριοι ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ στο ιντερνέτ!!!! Για να δούμ θα το σβήσετε αυτό το σάιτ??? κι αν οχι γιατι ????Το ξανάγραψα πριν μερικές μέρες. Σας παρακαλώ μην ζητάτε με ΡΜ τηλέφωνα και πληροφορίες για Μισελ και άλλα παρόμοια γραφεία. Δε θα πω...δε θα στείλω. Αφού οι admins κόβουν τη ροή πληροφοριών στο site τους ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ το λόγο να εκτίθομαστε προσωπικά. Αν οι υπεύθυνοι φυλάνε τα ρούχα τους εγώ φυλάω λοιπόν τη ντουλάπα μου.
Προσωπικά εκτιμώ και τοποθετούμε ότι για μένα πλέον η ροή πληροφοριών και κριτικών φθίνει και μάλλον προσωπικά με αφήνει αδιάφορο πλέον έστω και αν δεν καταλαβαίνω το λόγο. Νομίζω ότι ίσως θα πρέπει σιγά-σιγά να αποχωρήσουμε αρκετοί...
εγω θα γράφω σαιτ συνέχεια εδω να δς αν και ποιος θα τα σβήσει
δηλαδη τι σε μερηκα γραφεια ολλα φορα παρτηδα και στα αλλα οχι????? με ποια λογικη?????
ενταξει φιλε agnwste2006, απλα μου σπανε τα αρχιδια με την ψευτικη συμπεριφορα τους. το κλεινω εδω γιατι ακρη δεν βγαζουμε!!!
Συμφωνώ 100% εγραψα οτι βρέθηκα με Αλίνα και γέμισε το πμ μου με μυνήματα που μου ζητουν το τηλεφωνο ή έστω το σάιτ του μισέλ. έγραψα το σαϊτ εδω και το έσβησαν. Τι να πω???? εδω γράφουν καθημερινά οτι ή τάδε γκόμενα στο τάδε μασατζίδικο κάνει πίπες ή τον παίρνει απο παντού και δεν το σβήνουν. αμα γράψεις ξένο σάιτ δεν ασχολούνται.... τα σάιτ κυριοι ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ στο ιντερνέτ!!!! Για να δούμ θα το σβήσετε αυτό το σάιτ??? κι αν οχι γιατι ????
απλά έχω την εντύπωση οτι αυτό γίνεται γιατι κάποιο πα΄λιοί προσπαθούν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και να μην μαθαίνουν οι πολλοι τελικά τι παίζει. Το έχω διαπιστώσει αυτό σε πολλά θρεντσ οπωα ασ πουμε στα μασατζιδικα που ενω ορκιζονται οι παλιοι οτι σε αρκετα δεν παιζει τίποτα, και λεω συγκεκριμένα ας πουμε στην Ηπείρου, μου λένε ολοι μπαααααααααα, με τίποτα φίλε, και εκει γινεται κανονικα φραπες τουλάχιστον!!!!!!!!!!!! απορω γιατι το λενε ????? και για άλλα μασατζιδικα που οι έμπειροι λένε φίλε με τίποτα εκεί και αντίθετα γινεται χαμός.... Δεν πειράζει κυριοι, εμείς ψάχνουμε μονοι μας, και οσοι θέλουν πμ εγώ θα τουσ στέλνω κανονικότατα αλλα με μετρο γιατι δεν προλαβαινω να απανταω κιολας!!!!
Σωστότατος.Νομίζω ότι ίσως θα πρέπει σιγά-σιγά να αποχωρήσουμε αρκετοί...