voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Λοιπόν επειδή ψώνισα προσφάτως, και το ρώτησα το πράγμα, λωκαράκι δεν δίνουν.
Καλά, τόσος ντόρος για το τίποτε!!!
Λοιπόν επειδή ψώνισα προσφάτως, και το ρώτησα το πράγμα, λωκαράκι δεν δίνουν.
Είδες???Καλά, τόσος ντόρος για το τίποτε!!!
Είδες???Καλά, τόσος ντόρος για το τίποτε!!!
μπορεισ να στειλεισ το τηλ. σε pmΜολις εφυγε η Αλίνα από το σπιτι μου!!! το κοριτσι εινια οπως ολοι οι φιλοι το περιγρφαουν παραπανω. Απιστευτη συμμετοχη, το ζει και δειχνει να το ευχαριστιεται πραγματικα!!!! τωρα αν το κανει ψευτικα ξερει και το δειχνει πολυ καλά και εμενα αυτο τουλαχιστον μου φτανει!!! Δεν ειναι καμια φανταστικη γκομενα, αλλά αρκετά γλυκιά και απο τις γυναικες που κανεις δεν θα ντρεποταν να κυκλοφορησει. Δεν ειναι στεγνη, αλλά αφράτη θα έλεγα με σφιχτο νεανικό δερμα. πολυ καλος κωλος για να τον χαστουκισετε ελαφρα που της αρεσει κιολας. Καλό στηθος 2αρι. Εγω ειχα μονο ενα γυρο γιατι πιασαμε την κουβεντα οποτε δεν μπορω να σας πω για συμμετοχη την δευτερη φορα. Αξιζει σε σχεση με κατι αλλες. Θα την ξαναπαρω!!!! Αυτά!!!!
edit giorgospapa: βρε παληκαρια, αφου ειπαμε οτι απαγορευεται η δημοσιευση διευθυνσεων..
Εγω λεω να παιζουμε κρεμαλα!!!
Ξεκιναω με το C.
ή να το κανουμε οπως ενα τηλεπαιχνιδι ανακατα τα γραμματα και να προσπαθουμε να τα βαλουμε με τη σωστη σειρα!!!!
δηλαδή τι απαγορεύεται και γιατί βρε φιλε μου???? το ιντερνετ ειναι δημόσιο και αφού κυκλοφορεί δημοσια η διεύθυνση πως την κόβεται????? αν η ιστοσελίδα τους ηταν απόρητη δεν θα ειχαν πρόσβαση οι ξένοι χρήστες. δηλαδή άμα γράψω τωρα τη δική μου ιστοσελίδα θα την σβήσεις?????? τέλος παντων εδω τελικά μονο για τον σκοπο που δημηιουργηθηκε το σαιτ δεν μπορουμε να μιλαμε. Καταλαβαίνω και τους αντμιν αλλα νομιζω ειναι υπερβολικο να κοβονται οι ιστοσελίδες που ειναι δημοσιες. δεν ειναι τηλέφωνα αλλά δημόσιες διευθύνσεις!!!!!!!
edit giorgospapa: βρε παληκαρια, αφου ειπαμε οτι απαγορευεται η δημοσιευση διευθυνσεων..
δηλαδή τι απαγορεύεται και γιατί βρε φιλε μου???? το ιντερνετ ειναι δημόσιο και αφού κυκλοφορεί δημοσια η διεύθυνση πως την κόβεται????? αν η ιστοσελίδα τους ηταν απόρητη δεν θα ειχαν πρόσβαση οι ξένοι χρήστες. δηλαδή άμα γράψω τωρα τη δική μου ιστοσελίδα θα την σβήσεις?????? τέλος παντων εδω τελικά μονο για τον σκοπο που δημηιουργηθηκε το σαιτ δεν μπορουμε να μιλαμε. Καταλαβαίνω και τους αντμιν αλλα νομιζω ειναι υπερβολικο να κοβονται οι ιστοσελίδες που ειναι δημοσιες. δεν ειναι τηλέφωνα αλλά δημόσιες διευθύνσεις!!!!!!!
Εγω εχω ενα αλλο σου κανει?paidia kalispera as mou steilei kapoios filos to site k to til tou misel, euxaristo