Επισκέπτης
παληκαρια, καλη αυτη η ναταλι ????
Μουναρα,μη τη χασεις!!
αυτο λες εσυ ????Τι να πω??
Ένας γράφει έτσι , άλλος γράφει γιουβέτσι!!
Μπόρει να είναι διχασμένη προσωπικότητα!!!!
την ωρα που την πηρες εσυ της ειχανε κανει τα βαλβιδια ....ολη μερα γαμιουνται τι περιμενεις?τον σεισμο?Ευχαριστω για την απαντηση ρε!!!
Τι γιδι ειναι αυτο μωρε?Ολο μη και μη η μυξοπαρθενα!!Μη ποναω,οχι σ αυτη τη σταση,οχι πιο βαθεια,τον εχεις μεγαλο,σιγα σιγα μουρο μου και αλλα τετοια συνεχως!Αι σιχτιρ σχολιαροπαιδο!Κατα τ αλλα ωραιο σωμα,το βυζι το περασε για σπυρι μικρη και το ξυνε,προσωπο α ου α ου !
Ψωνισαμε απο σβερκο....
αυτο λες εσυ ????
εδω ο λαλακουκακης, τη μια λεει μπαζο και την αλλη μου λεει να μην την χασω..
κι ολα αυτα μεσα σε 9 ωρες..
τί ειρωνικα ρε συ ????Βρε τρελόπαπα ειρωνικα΄το λέει
τί ειρωνικα ρε συ ????
αυτος δεν ξερει τί του γινεται..
απο τοτε με τον εξορκισμο καίει λαδια. και μου χρωσταει και 100 ευρω..
την ωρα που την πηρες εσυ της ειχανε κανει τα βαλβιδια ....ολη μερα γαμιουνται τι περιμενεις?τον σεισμο?
Τις τιμες 100 και 150 που τις ειδες εσυ???
η μηπως ξερεις κατι καλυτερα απο μεσα????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
(αντε γιατι παρεξηγηθηκε και "καποιος" mod..!!!!).....
την ωρα που την πηρες εσυ της ειχανε κανει τα βαλβιδια ....
και μετα .... ωραιος....παιδια οσεσ φορεσ κι αν ρωτησα κανεισ δεν με βοηθησε ποια να παρω...τελικα τηλεφωνησα στον μισελ κ στην αρχη μου ειπε θα μου στελει την σιμονα...στο καπακι με παιρνει κ μου λεει πωσ επειδη ειμαι νεοσ πελατησ αν θελω να μου στειλει σιμονα κ ναταλη για 200 ευρω για μια ωρα!!!!!φυσικα δεχτηκα....τελικα η ναταλη μου αρεσε πιο πολυ αν και δεν ειναι πολυ προστυχη στο προσωπο αλλα εχει καταπληκτικο κωλο αλλα βυζι μετριο...πρωτη φορα εκανα παρτουζα κ ηταν τελεια κ η σχεση αποδοση τιμησ ηταν πολυ καλη αφου παρτουζα με 2 εκτονωσεισ με ελευθερο στοματικο κ λεσβιακο με 200 ευρω δεν βρισκεισ κ με τετοιεσ κοπελεσ...κ σκεφτιτε κ πωσ εχουν ανεβει σε ολα τα γραφεια οι τιμεσ...ευχαριστω μισελ!!!!
σορρυ αλλα εγω δεν το πιστευω αυτο για την τιμη ..........
Φίλε ilivate αν βρεις χρόνο γράφεις πόσο σου πήγε το ντουέτο (και με πόσες εκτονώσεις); Είμαι κι εγώ εσχάτως "Μισελικός", ευχαριστώ.Πέμπτη απόγευμα τηλ. στον Μιχαλάκη για Cristina & Samona........ !! Οταν τον ρώτησα αν κάνουν καλό duo μου απάντησε ότι δεν υπάρχει καλύτερο. Και δεν ειχε άδικο. Νόμιζα ότι εβλεπα όνειρο. Ηταν το καλύτερο Date ever !!!!
Οι τυπισες απλά δεν μαζευονται. Ορμισανε πάνω μου και με ξεζούμισαν. το λεσβιακό τους, έντονο και με πάθος. απο τις δύο η πιο θερμή ηταν η Cristina, την οποία αφού φύγανε τηλέφωνησα στον Μιχάλη και μου την έστειλε ξανα στο δωμάτιο όπου και έγινε ο Γ παγκόσμιος πόλεμος. Η τύπισα απλά δεν παιζεται. Ειναι παρα, μα παρα πολυ καυλιάρα, και δεν λέει όχι σε τίποτα.
καλησπέρα σε όλους. Πες και σε εμάς πόσο πάει το duo και τι περιλαμβάνει;
[/quoόπως τα λέει ο φίλος DIMP