Επισκέπτης
Απαγορευεται να το γραψουμε εδω παιδια το τηλ ?Που κολλατε?
Σιγα ρε παρεξηγηθηκες κιολας..μεγάλε ΄προσπαθώ να κρατήσω κάποιο επίπεδο.Τα ''μωρέ'' και το ''αν θέλω τώρα να γαμήσω'' αλλού.Αν θέλεις κάπου να τα χώσεις να το κάνεις εκεί που πρέπει και όχι σε κάποιον που δεν τον ξέρεις ,δεν ξέρεις τι κάνει κτλ και ζητάει 2 λέξεις...Λοιπόν ,ασχολήσου με κάτι άλλο
Δεν ταπαιξε το PC σου..αυτες εχει προς το παρον....
Η ιδια φαινεται οτι ειναι.....Παιδιά η Cristina δεν είναι αυτή που είχε στο γραφείο πριν κάνα μήνα?
Στις νέες φωτογραφίες φαίνεται πολύ τούμπανο και ψήνομαι. Την είχε πάρει κανείς πιο παλιά?
Όλα αυτά με την προϋπόθεση πως είναι η ίδια κοπέλα και όχι φρέσκο κομμάτι.
Είναι φιξ χρέωση 150€ για μία ώρα και περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις και χύσιμο όπου θέλειςΗ χρισ΄τινα φάιενται πολύ καλή την έχει πάρει κανείς ? πόσο πάει η ταρίφα? ευχαριστώ
Απο που αφαιρουμε τα τρια φιλε και συναγωνιστη?παιδακια μου καλα ιδου ο Αγιος μισελ με λιγη λογικη κ μυαλο θα καταλαβαιτε την λυση.δυο πρωτα ψηφια σταση του σεξ που υπαρχει κ σε νουμερα,δυο πενταρια,αφαιρουμε τρια ,προσθετουμε τεσσερα, αφαιρουμε ενα,μηδενικουρα κ τελος δυο οκταρια κ καλα γαμησια φιλοι μου.Οποιος καλος συναδελφος θελει ας μου στειλει τιποτα.Ευχαριστω!
Είναι φιξ χρέωση 150€ για μία ώρα και περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις και χύσιμο όπου θέλεις