POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε Νικκο, ριξε μια ματια 2 σελιδες πισω!!!!
Δε νομίζω ότι είναι αυτή.μεγκες καλημέρα! εχω την εντυποση οτι η nataly απο μισελ ειναι ιδια με αυτην εδω
Αδερφέ να χαρώ την κουμπαριά σας...μακάρι να είχα κι εγώ τέτοιο κουμπάρο....χαιρετω το σιτε μιας και πρωτη φορα. Γραφω υστερα απο παροτρυνση του κουμπαρου μου
καλεσα και εγω μια κοπελα απο μισελ σιμονα και ο κουμπαρος ναταλια υστερα απο συνεννοηση με το ραφειο [με το ραφτη μισελ οπως μου ειπε οτι ηταν] θα καθοταν 30 λεπτα η σιμονα με εμενα και μετα θα ερχοταν η ναταλια και η σιμονα θα πηγαινε στον κουμπαρο μου [συγνωμη για την αναλυση αλλα ειμαι νεος στο σιτε] χωρις επιβαρυνση στα χρηματα και οι δυο 300.Αρκετα καλες καιοι δυο η σιμονα βυζαρες και πολυ καλη πιπα με ρουφηγματα στις μπαλες [και τις μπαλες πορνη του ελεους τις φωναζα]η αλλη κωλαρα και μου ειπε οτι δινει κολο ομως δεν πηρα αν και το μετανοιωσα τωρα με λιγα λογια γαμησαμε καλα και απο λεφτα σε λογικα πλαισια
ετσι ετσι...εγω δεν καταλαβα γιατι δεν κανανε μια ωραια παρτουζιτσα ολοι μαζι...ταλαιπωρουν τα κοριτσια ντυσου γδυσου....εκτος και αν δεν ηταν σε διπλανα δωματια οπως καταλαβα αλλα σε κανα σαλονακι all together..Αδερφέ να χαρώ την κουμπαριά σας...μακάρι να είχα κι εγώ τέτοιο κουμπάρο....
6969696969to til toy misel?