pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Απο σημερα 09/04, ειναι διαθεσιμη .Ελαβα mail απο Μισελ.
Αυτά είναι....η Αριάνα είναι κορυφή!
Απο σημερα 09/04, ειναι διαθεσιμη .Ελαβα mail απο Μισελ.
Ρε συναγωνιστες μπορει καποιος να μου στειλει στο ΠΜ μου τηλ για τη Μισελ
Αντε να δωσω κι εγω review για Ναταly.
Πανεμορφο , 1,73 κουκλι, ωραιο σωμα με καμπυλες εκει που πρεπει, μικρο στηθος, σχεδον εφηβικο, γενικα γαματη εμφανιση που οταν την δεις στο δρομο , γυριζεις για να την προσεξεις.
Τωρα, σε οτι αφορα τις αλλες δραστηριοτητες της...Το κοριτσι ειναι ..αβγαλτο και το εννοω.Συμμετοχη σχεδον παθητικη, πρωτοβουλια καμια, εμφανως τρακαρισμενη, δεν το κατεχει το αθλημα.Πιπα, ας μην σχολιασω καλυτερα, θα σας πω μονο οτι οταν καταφερα να χυσω με μαλακια στο στομα της , κοντεψε να μου ...πνιγει!!! Παιδια τρελλαθηκα!!!
Αρα , οποιος γουσταρει αβγαλτες και εχει και υπομονη για ιδιαιτερα, ολα αυτα ομως μεσα στην 1 ωρα, ας δοκιμασει.Τουλαχιστον θα αισθανθει οτι πηδαγε κοπελλα απο ..μοναστηρι!!!
η αριανα εχει ερθει πηρα και εγω μαιλ !!!πηρα τηλεφωνο τον μισελ και μου ειπε πως θα ειναι για 7 μερες .Παιδια σιγουρα ηρθε Αριανα?Εγω δεν ελαβα μειλ αν κ τα αλλα τα επαιρνα κανονικα.Σιγουρα εστειλε μειλ?Ξερετε ποσο θα κατσει?
ΟΧΙΚουλουρι δινει η Ναταλι??
καποιος συναγωνιστης ρε παιδια να μου στειλει το τηλ η σιτε μπας και δω και εγω μια ασπρη μερα.
Θα το εκτιμουσα πολυ......οτι μπορω να πληροφορηθω η συμβουλη Ευχαριστω προκαταβολικα.
ΕΧΩ ΤΗΛ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥΤο τηλεφωνακι σε Pm αμα γίνεται
Ρε φιλε geopon, μηπως γαμησαμε διαφορετικη γκομενα;;;;review για Ναταλί
18 χρόνων λέει, άλλα φαίνεται πως είναι 18
μελαχρινό με ύψος 1.70 ίσως και λίγο παραπάνω.....
την πήρα γιατί μου είπε ο Μισέλ πως κάνει και πρωκτικό με +30
όντως λίγο άπειρη, άλλα εγώ γουστάρω αυτη την φάση
συμπεριφορά πολύ θετική όπως και αλλαγή στάσεων θα μπορούσα να πω πως είναι gfe cg
πέρασα πολύ καλά και την κράτησα 2 ώρες (αν και στην αρχή την έκλεισα για 1 ώρα πήρα τηλ στο γραφείο και την κράτησα 1 ώρα +)
ήταν ντυμένη με μια πολύ κοντή φουστα πρόστυχη αυτό με έφτιαξε πάρα πολύ !!!!!!
πίπα μέτρια προς το καλό
δυνατό σημείο της είναι ο κωλος της !!!!! δεν είναι δουλεμένος........ σφιχτός κωλος!!!!!
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].Kalhspera, einai eykolo se kapoion na me stilei se pm, thl kai site tou agaphtou michel