Ρε παιδια ρε αγιοι ελληναρες , γιατι δεν αποδεχεστε το εξης απλο ?
Ειναι δυνατον ο ελληνας να ειναι τοσο μαλακας δηλαδη ?
Η μανταλινα εχω γραψει επανελημενως οτι σε ΕΜΕΝΑ προσωπικα ειχε βγαλει τετοια λυσα που πηγαμε να γαμηθουμε χωρις καποτα...
τις τελευταιες φορες μαλιστα με ειχε κουρασει απο το πολυ γλωσσοφιλο. Απο τη στιγμη βεβαια που αφησε το νεαρο και γυσικο της στυλακι και το πηγε στο σκυλε εχει φαει ακυρο απο εμενα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Ειδατε πουθενα να λεω οτι η Μανταλινα ειναι το τοπ πορνιδιο και παρτε το ολοι να περασετε καλα ?
Γιατι δεν καταλαβαινετε οτι η καθε γυναικα φερεται στον καθενα διαφορετικα ? επειδη γαμω πληρωνετε νομιζετε οτι πιασατε τον ταυρο απο τα αρχιδια? "πληρωνω " σου λεει ο αλλος και απαιτω σερβις.. λες και πας στη Bosch το χαλασμενο σου ψυγειο.
Αν ειναι δυνατον, κατσε εσε ρε φιλε να σε γαμανε ολη μερα βρωμιαραιοι πειναλαιοι αγαμητοι και ελα 2 η ωρα να το παιξεις παρτυ ανιμαλ.
Τελικα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν τοσες χιλιαδες ομοεθνεις μας που αδυνατουν να συμπεριφερθουν σωστα και να κατανοησουν τους ανθρωπους γυρω τους.. τελος αφου δεν εκατσε η χ,ψ σε εμενα, ειναι επιπλο ,κομοδινο το ενα το αλλο.
Τελος παντων, γραψετε με σταρχιδια σας μη δινετε σημασια, η καλυτερα οπως ξερετε να κανετε καλυτερα απο καθε λαο,καταλαβετε οτι σας βολευει, απομονωστε καποιο κομματι που νιωθετε οτι σας θιγει και κραξτε... Σιγουρα θα υπαρχουν παρα παρα πολυ λιγοι που θα συμφωνουν μαζι μου και δεν θα χρειαζεται καν να το γραψουν εδω.
ας γινει ανεξαρτητη να ζηταει φωτό απο τους πελάτες της, μαζί με το προφίλ τους..
ας το περιορισει το προγραμμα της σε λιγες συνατνησεις..
δεν συμφωνω μαζί σου..
ειμαι ενας βρωμιαραιος, πειναλαιος, αγαμητος και τοσο μαλακας ελληνας..
κ οταν "αγοραζω" κατι απαιτω να δουλευει..