Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχεις παει με "ασιατισες"απο το ουζμπεκισταν και τα γυρω μερη τυπε μαλον
Οτι πεις...σεβαστη η αποψη σου.
εχεις παει με "ασιατισες"απο το ουζμπεκισταν και τα γυρω μερη τυπε μαλον
δεν ειναι 800-900 αν το ψαξεις βρισκεις εισητηρια και με 450 απο αλλες εταιριες.εγω τα πηρα 620 με ται μεχρι το πουκετ.αν ψαξεις βρισκεις πολυ φτηνα χοτελ,εγω δινω 12 ευρω σε αξιοπρεπεστατο,με πισινα.για φαι τρως του σκασμου με 15 ευρω.και μιλαμε για αστακους,γαριδες,καραβιδες.για το θεμα των κοριτσιων εκει,περπατας και στην πεφτουν στα ισια.τις παιρνεις και ουτε σου λενε θελω τοσα για εξτρα,τοσα για εκεινο,τοσο για το αλλο,τις παιρνεις ολονυχτιο,κανεις οτι κανεις,και το πρωι της δινεις 1000 μπατ και κανει και τουμπες.1000 μπατ ειναι κοντα στα 25 ευρω.24,3 για την ακριβεια.Και δεν ειναι μαυρο χαλι,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαλεξεις,ειναι κατι κουκλια που ντρεπεσαι να τα κοιταξεις.
οσο για τις κοπελες μπορεις ακομα και με 5 ευρω(ισως λεω και πολλα)
εεεεεεε και γαμω τα οφ τοπικ μιλαμε ;)
δεν εχεις εμπειρια απο γυναικες μαλον ε.Τσεχες,σλοβακες,ουγγαρεζες,πολωνεζες δοκιμασε και μετα ελα πες μου για τα ψυγεια εσκιμο ρωσσοουκρανια.Βουλγαρες δεν ξερω δεν εχω παει ποτε εκει.Και στην ελλαδα δεν προκειται να δοκιμασω καμια απο αυτες,στελνουν τα κατακαθια τους.Ανατολικό μπλοκ…και ξερό ψωμί
Δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο εδώ είμαι κάθετος
Ρωσίδες-Ουκρανές-Βουλγάρες
το τοπ του ανατολικού μπλοκ στο
δεν εχεις εμπειρια απο γυναικες μαλον ε.Τσεχες,σλοβακες,ουγγαρεζες,πολωνεζες δοκιμασε και μετα ελα πες μου για τα ψυγεια εσκιμο ρωσσοουκρανια.Βουλγαρες δεν ξερω δεν εχω παει ποτε εκει.Και στην ελλαδα δεν προκειται να δοκιμασω καμια απο αυτες,στελνουν τα κατακαθια τους.
Μια χαρα τα ειπαμε για Μανταλινα αλλα μερικοι δεν καταλαβαινω τι ρολο βαρανε!
Μιλαγα χτες με το γραφειο για να κλεισω Μαγδα,τους τα εχωσα λοιπον λιγο για Μανταλινα και η απαντηση που πηρα ηταν οτι εχει φυγει εδω και μερικες μερες λογο κουρασης και οτι θα επιστρεψει μετα κανα μηνα.
Η ημερομηνια συναντησης του φιλου ειναι 10-11-2010
Οτι ειναι κομοδινο συμφονουμε ολοι αλλα δε χρειαζεται να γραφουμε και παραμυθια ;)
[/quote
τελικα η μανταλινα δουλευει η δεν δουλευει.την εχει παρει κανενας μαζι με καποια αλλη
Μετα την τελευταια κριτικη της Μαγδας, εγω συναγω το συμπερασμα οτι καλο ειναι οποιος παραγγελνει, να προσπαθει οσο πιο νωρις γινεται. Γινεται πλεον εμφανες απο τις κριτικες οτι οταν εχει κανει πολλα ραντεβου δεν τραβαει.
Ρε παιδια ρε αγιοι ελληναρες , γιατι δεν αποδεχεστε το εξης απλο ?
Ειναι δυνατον ο ελληνας να ειναι τοσο μαλακας δηλαδη ?
Η μανταλινα εχω γραψει επανελημενως οτι σε ΕΜΕΝΑ προσωπικα ειχε βγαλει τετοια λυσα που πηγαμε να γαμηθουμε χωρις καποτα...
τις τελευταιες φορες μαλιστα με ειχε κουρασει απο το πολυ γλωσσοφιλο. Απο τη στιγμη βεβαια που αφησε το νεαρο και γυσικο της στυλακι και το πηγε στο σκυλε εχει φαει ακυρο απο εμενα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Ειδατε πουθενα να λεω οτι η Μανταλινα ειναι το τοπ πορνιδιο και παρτε το ολοι να περασετε καλα ?
Γιατι δεν καταλαβαινετε οτι η καθε γυναικα φερεται στον καθενα διαφορετικα ? επειδη γαμω πληρωνετε νομιζετε οτι πιασατε τον ταυρο απο τα αρχιδια? "πληρωνω " σου λεει ο αλλος και απαιτω σερβις.. λες και πας στη Bosch το χαλασμενο σου ψυγειο.
Αν ειναι δυνατον, κατσε εσε ρε φιλε να σε γαμανε ολη μερα βρωμιαραιοι πειναλαιοι αγαμητοι και ελα 2 η ωρα να το παιξεις παρτυ ανιμαλ.
Τελικα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν τοσες χιλιαδες ομοεθνεις μας που αδυνατουν να συμπεριφερθουν σωστα και να κατανοησουν τους ανθρωπους γυρω τους.. τελος αφου δεν εκατσε η χ,ψ σε εμενα, ειναι επιπλο ,κομοδινο το ενα το αλλο.
Τελος παντων, γραψετε με σταρχιδια σας μη δινετε σημασια, η καλυτερα οπως ξερετε να κανετε καλυτερα απο καθε λαο,καταλαβετε οτι σας βολευει, απομονωστε καποιο κομματι που νιωθετε οτι σας θιγει και κραξτε... Σιγουρα θα υπαρχουν παρα παρα πολυ λιγοι που θα συμφωνουν μαζι μου και δεν θα χρειαζεται καν να το γραψουν εδω.