hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τωρα που το δεν δουλευει, που παμε να δουμε τι υπαρχει στο μενου? PM me εαν δεν γινετε να ποσταρουμε. Θενκς.
carmen2alina.slide.comΤωρα που το δεν δουλευει, που παμε να δουμε τι υπαρχει στο μενου? PM me εαν δεν γινετε να ποσταρουμε. Θενκς.
καλα μην τα παραλετε...εκτος αν δεν εχετε δει κορμαρεςπριν κανα μηνα την πηρα,απο συμπεριφορα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα εχει κορμαρα η αληθεια να λεγετε
carmen2alina.slide.com
Μαγκες εγω πηρα Μανταλινα πριν ενα μηνα περιπου και θα καταθεσω τα εξης:πριν κανα μηνα την πηρα,απο συμπεριφορα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα εχει κορμαρα η αληθεια να λεγετε
Εγω στα 120 τη πηρα δε ξερω αν αλαξε τωρα κατι.Η Μανταλίνα είναι στα 150 ευρουδάκια ή στα 120 ευρουδάκια?
Εγω στα 120 τη πηρα δε ξερω αν αλαξε τωρα κατι.
Σωστος ο παιχτης ετσι και στη Μανταλινα βρεις το κουμπιτης θα περασεις παρα πολυ καλα.Επιβεβαιωνω κι εγω για Μανταλινα αν και οχι απολυτα αντικειμενικος γιατι ειμαι μεγαλος φαν. Απο τις φωτογραφιες βγαλε 4-5 χρονια. Το προσωπο της το θεωρω καταπληκτικο. Αλλα γουστα ειναι αυτα..Φερσου της ευγενικα και θα περασεις πολυ καλα
Η Arriana ξέρουμε πότε επιστρέφει?
πρωτον: εισαι μαλακας που τις πας σπιτι σου.Kατα αρχας εχω να κανω κριτικη 2 χρονια τωρα και ειχα αποφασισει να μην εκανα ξανα αν και εχω δει απο τοτε τουλαχιστον 70-80 κοριτσια τα περισσοτερα City-tour kai ola ta call-girl ντοπια η ξενα απο το συγκεκριμενο γραφειο του Μισελ εχω δει την Αρριανα και την Λυδια και ειχα μεινει αρκετα ικανοποιημενος!!!Επι του θεματος χθες εκλεισα την Μανταλενα για 2ωρες και ο μονος λογος που γραφω ειναι για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ της νεαρης Ρουμανας....Ειναι η πρωτη φορα μετα απο τοσα ραντεβου πολυημερα,ημερησια,δωδεκαωρα,τριωρα που καποια ητανε τοσο Απαραδεκτη!!!! Με το που εφτασε σπιτι μου το πρωτο που ειπε οτι ηταν πολυ κουρασμενη απο το κλαμπινγκ της προηγουμενης νυχτας δεν με αφηνε ουτε να την αγγιξω μου ζητησε να κανουμε sex χωρις καν να την αγγιξω!! Μου αρνηθηκε ακομα και να φιλησω το στηθος της!!!! Επειδη πρωτη φορα μου συμβαινει κατι αναλογο την πρωτη μιση ωρα της ειπα να ντυθει και να αποχορισει μου επεστρεψε τα 120 ευρω της 2ης ωρας και κρατησε τα χρηματα της 1ης ωρας 120 ευρω.. Πραγματικα τα χρηματα δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ οσο η συμπεριφορα της μου ειπε βεβαια οτι ηταν κουρασμενη και ηταν δικος της λαθος αλλα εγω γιατι ημουνα υποχρεωμενος να περασω απο αυτην την διαδικασια απο ενα Ρουμανικο τσολι με μαλλι πλατινε φουστανακι Berska των 10 ευρω το οποιο ακομα ειχε το θρασσος να μου πει οτι το Rolex σου ειναι ψευτικο... Αισθανθηκα τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ και δευτερος απο καθε τσολι που βαζουμε στο σπιτι μας το πληρωνουμε και μας φερεται μ αυτον τον τροπο!!!!Ειχε το θρασσος να μου πει στο τελος να την ξαναπαρω για να κανει λεσβιακο με την φιλη της την Σιμονα ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ!!!!! Κριμα για τον Μιχαλη για τον οποιον ειχα διαφορετικη γνωμη αλλα πιθανον να μην μπορει να ελεγχει το προιον του.....