hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αρα αφου το site του Μισελ δεν δουλευει πια παμε στο απο'δω και περα?
Ο Μισελ απανταει κανα τηλ?
κι εμενα μου αρεσε η χοντρουλα... αξια αντικαταστατρια της Μανταλινας για οσους γουσταρουν χουφτωμα οπως εγω... ειναι γεγονος οτι θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη για να μην πλαδαρεψει σε λιγα χρονια, αλλα οπως εγραψε και ο γιατρος, αυτο εμας λιγο μας ενδιαφερει...Πολυ καλη λυση για 120€, Νο2 VFM...
Νο1 ειναι η κοντη φυσικα! το 30ρι χαλαλι της γιατι τετοιο deep throat δεν κανουνε ουτε διαφημισμενες πορνοσταρ του κιλου, που ζητανε 300 την ωρα (250+50)... μου ειχε λειψει τελικα...
πρήξε μας τ αρχιδια..Καλημέρα
Ποιες κοπέλες προσφέρουν απο το "rendevousss" κουλούρι και πόσο στοιχίζει ;
μια ειναι η Κοντη... Αριανα!Σορρυ. Για ποια μιλας?
Μαζι σου και γω αυτη περιμενωκανα νεο απο τη μανταλινα ? ξερουμε αν θα ξαναπερασει ? ειμαι οπαδος
"the page is frozen" brbrbrbrbrrrrrrrrrrrrrrrrΑρα αφου το site του Μισελ δεν δουλευει πια παμε στο απο'δω και περα?
Φοβαμαι οτι του την πεσανε του Μιχαλη τον κυνηγανε τελευταια απο οτι ξερω ειδικα το αλλο γραφειο ΕΔΩ....ελπιζω να μην εγινε τιποτα γιατι μετα θα λεμε χασαμε την ΑΡΡΙΑΝΑ στοπ!!!!!!παντως το σαιτ δεν δοθλευει ουτε τα τηλεφωνα απαντουν....το με το γραφειο του Μισελ ειναι το ενα και το αυτο!!
Φοβαμαι οτι του την πεσανε του Μιχαλη τον κυνηγανε τελευταια απο οτι ξερω ειδικα το αλλο γραφειο ΕΔΩ....ελπιζω να μην εγινε τιποτα γιατι μετα θα λεμε χασαμε την ΑΡΡΙΑΝΑ στοπ!!!!!!παντως το σαιτ δεν δοθλευει ουτε τα τηλεφωνα απαντουν....
twra oxiΤηλ. δεν πήρα να σου πω την αλήθεια τελευταία. Το σάιτ, πάντως, την Δευτέρα δούλευε κανονικά
Φοβαμαι οτι του την πεσανε του Μιχαλη τον κυνηγανε τελευταια απο οτι ξερω ειδικα το αλλο γραφειο ΕΔΩ....ελπιζω να μην εγινε τιποτα γιατι μετα θα λεμε χασαμε την ΑΡΡΙΑΝΑ στοπ!!!!!!παντως το σαιτ δεν δοθλευει ουτε τα τηλεφωνα απαντουν....
ποιά είναι η Στεφανία; Δηλαδή μπορούμε να πάρουμε λιντία τηλεφωνώντας στη Στεφανία; για στείλε κάνα τηλ...Εγω παντως πριν λιγο μιλησα με στεφανια για Αριανα και μου ειπε οτι φωτογραφιες υπαρχουν και στο
5 post παραπανω να διαβαζες...ποιά είναι η Στεφανία; Δηλαδή μπορούμε να πάρουμε λιντία τηλεφωνώντας στη Στεφανία; για στείλε κάνα τηλ...