daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
+ τα 3 μου
+ τα 3 μου
δε το εχουν τιμολογησει ακομα φαινεται
Καλημέρα.... οτι βλέπετε στο site υπάρχει κάθε μέρα ..... κουκλάρες με 100% γνήσιες φώτο και να βλέπετε τις πληροφορίες στις κοπέλες έχει 5 κοπέλες που δέν χρεώνουν extra το ελεύθερο στοματικό!Καλό είναι να μας πείτε και ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες αυτήν την στιγμή.
Καλημέρα.... οτι βλέπετε στο site υπάρχει κάθε μέρα ..... κουκλάρες με 100% γνήσιες φώτο και να βλέπετε τις πληροφορίες στις κοπέλες έχει 5 κοπέλες που δέν χρεώνουν extra το ελεύθερο στοματικό!
Τοσο γνησιες που η Sande
ειναι η διασημη πορνσταρ Demi Scott
και οταν το λεμε στο γραφειο επιμενει κιολας.. και παρολο που κραταμε την κοπελα παρολαυτα για 5' ακριβως (ξεφόρτωμα μπουκι) και λεμε στο γραφειο κρατα τουλαχιστον τα μισα (50€), και επεστρεψε μου τα αλλα 50, λεει δεν γινονται αυτα και η συμφωνια ειναι 100 κλπ κλπ. ΜΑΥΡΟ και ΑΚΥΡΟ απο μενα.
Κυριοι μαθετε να δουλευετε σωστα και καθαρα η ΑΛΑΞΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Αυτα απο μενα.
EDIT: τις φωτο τις εψαξα μετα που εφυγε η κοπελα.
εσυ ρε easy γιατι την κρατησες?απο 50% λαθος και εσυ και το γραφειοΤοσο γνησιες που η Sande
ειναι η διασημη πορνσταρ Demi Scott
και οταν το λεμε στο γραφειο επιμενει κιολας.. και παρολο που κραταμε την κοπελα παρολαυτα για 5' ακριβως (ξεφόρτωμα μπουκι) και λεμε στο γραφειο κρατα τουλαχιστον τα μισα (50€), και επεστρεψε μου τα αλλα 50, λεει δεν γινονται αυτα και η συμφωνια ειναι 100 κλπ κλπ. ΜΑΥΡΟ και ΑΚΥΡΟ απο μενα.
Κυριοι μαθετε να δουλευετε σωστα και καθαρα η ΑΛΑΞΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Αυτα απο μενα.
EDIT: τις φωτο τις εψαξα μετα που εφυγε η κοπελα.
σωστος ο φιλος.
μονο που θα επρεπε να τη στειλεις με τις κλωτσιες
Μουφα?