Ακούστε τωρα κ εμένα τον ταλαίπωρο!! Εχω κανει αρκετές σχέσεις στη ζωή μου κ 3 απο αυτές πήγαν πολυ σοβαρά ( με τελευταία στα 31 μου. Είμαι 39 τωρα και εχω βάλει μυαλό ).. ΚΑΙ οι τρεις με άφησαν για να επιστρέψουν στους πρώην τους, που ήταν αεργοι, κωλοπαιδαράδες κ αχαΐρευτοι.. ΚΑΙ οι τρείς τις "έτρωγαν"τις σγαλιάρες τους, πλας, οι πρωην τους ΔΕ τις έκαναν να χύνουν και συχαίνονταν τα γλυφομούνια!!!!! Εγώ ο μαλάκας τις γαμούσα 3 φορές την ημέρα, τους εκανα το μουνι - λασπη απο το γλυψημο, πλήρωνα ποτα, σινεμά, καφέδες, ξενοδοχεία, χερι ΔΕ σήκωνα ( ΑΝ δε μου αρεσει μια κατασταση ριχνω ροχαλα στη μαπα, τα μαζευω κ γεια σας!! ΔΕ θελω να εχω ΠΑΛΙ ντραβαλα με πολιτζάι ) και μου την έλεγαν γιατι ΔΕΝ έβγαζα παραπάνω $$ τον μήνα ώστε να μη "ζοριζόμαστε" ( η καλύτερη απο τις 3 που λέω εβγαζε 650 ευρώ.. Το 1/3 απο αυτα που εβγαζα τοτε εγω!! ). Οπότε ναι, οι ελλεινιδες γουσταρουν τους αχρησους τεμπέλιδες... Αλλα κ κατι Ουκρανες, Ρουμάνες, Ρωσίδες, Πολωνες κτλ πορνάρες που ξέρω τέτοιους θέλουν!! Αυτές να γκαμνιούται 20 φορές στα στούντιο κ οι "αντρες¨τους σπίτι με μπυρίτσα κ πασατέμπο, τρωνε τα $$ των κοριτσιών τους σε χαρτιά κ στοίχημα!! Μήπως είναι τετοια η εποχή κ ΔΕΝ είναι θέμα εθνικότητας..;
Μπόνους ράουν, μια πρώην που είχα στα 26, χωρις να το ξερω εκεινη τη περιοδο, τα έφτιαξε με ενα τυπάκι ΕΝΩ ήμασταν μαζι 3 μηνες ( ΔΕ μου είπε να τα "χαλάσουμε" γιατί περίμενε πως αν δε δεσει το γλυκό με τον άλλο, θα είχε εμένα να γυρίσει ). Ο τυπος σπουδαζε σπηλαιολόγος ( χαχαχα Ο Ελληνας Ρος τον ελεγα μολις εμαθα τα ρεζιλικια τους ), ΔΕΝ ειχε τελειωσει φανταρικό ( χεζοταν να παει κ κοιταγε να παρει αναβολες ), καπνιζε κ φοβόταν να το πει στους δικούς του, αλλα ο μπαμπας είχε μπαγκαλόους σε νησι!! Τελικα ο φαδερ καταλαβε οτι η μουνου πηγαινε για το κας κ αποκλήρωσε τον σπηλαιολαγνο, με αποτελεμα το ζευγαρι του Πικπα ( γιατι οχι μονο παντρευτηκαν, αλλα εκαναν κ παιδι ) να πουλανε χαντρες σε γνωστο φρανσάιζ για να ζήσουν!! Κρίμα!