baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
τι καλε?
δεν της αρεσει η ιδεα :'(Ατακα τζακ ποτ ρε
τι καλε?
δεν της αρεσει η ιδεα :'(Ατακα τζακ ποτ ρε
Oμολογουμενωs ηταν πρωτοποριακητι καλε?
δεν της αρεσει η ιδεα :'(
Ειμαι και το υπερηφανευομαι!Ουτε ψωλες βαζω στον κωλο μου οπως ορισμενοι,ουτε αλληλομαλακιες παιζω με αλλους,ουτε τηλεφωνικο σεξ κανω με αντρες.Μίλησε και ένας ΑΝΤΡΑΣ!!!! που είσαι εσύ ρε καυλιάρη? Νορμαλ αντρα,εσυ!!
:o
δεν το μπορω το πολυ μπλα μπλα.
αν εχω ορεξη για αυτοικανοποιηση προτιμω
ενα αφρολουτρο και την φαντασια μου
ενα γκαμαι.....
Γιατη, ρε φίλε? Πιτσιρικάς δεν τον έπαιξες, παρέα με κανέναν φίλο σου???εισαι μαλακας?τηλεφωνικη μαλακια?με αντρες?
Γιατη, ρε φίλε? Πιτσιρικάς δεν τον έπαιξες, παρέα με κανέναν φίλο σου???
Ρε φίλε! Λάθος κάνω? Έτσι δεν κάναμε, πιτσιρικάδες? Ομαδικά!!!Κέρδιζε τύπε πάντα αυτός που την «πέταγε» πιό μακριά!!!
Φιλαράκο, ξέρω που το πας! Και τώρα, λοιπόν κάνουμε με φίλους ομαδικά. Τσoντούλα! Ποτό, και ΜΑΛΑΚΙΑ! Η!! ΚΑΥΛΑ! Μεγάλη. Δεν κρύβομαι,φιλε!Μόνο πιτσιρικάδες;
Πάντως είχα πολλά μηνύματα. Γουστάρουμε Τηλεφωνική! ΜΑΛΑΚΙΑ!Στηλτε,μηνυματα.Φιλαράκο, ξέρω που το πας! Και τώρα, λοιπόν κάνουμε με φίλους ομαδικά. Τσoντούλα! Ποτό, και ΜΑΛΑΚΙΑ! Η!! ΚΑΥΛΑ! Μεγάλη. Δεν κρύβομαι,φιλε!
Η τσοντα στην οθονη μας εφτιαχνε ομως οχι το πουλι του διπλανου μας σαν εσενα.Ρε φίλε! Λάθος κάνω? Έτσι δεν κάναμε, πιτσιρικάδες? Ομαδικά!!!
Ναι κάπως έτσι!Η τσοντα στην οθονη μας εφτιαχνε ομως οχι το πουλι του διπλανου μας σαν εσενα.
Η τσοντα στην οθονη μας εφτιαχνε ομως οχι το πουλι του διπλανου μας σαν εσενα.
Πηραμε μια τσοντα ολοι μαζι και βρηκαμε εναν που δεν ειναι κανεις σπιτι του και ειδαμε την πρωτη τσοντα μας. Η μαλακια ηταν αναποφευκτη.
είχες τέτοια εμπειρία μαν
Πηραμε μια τσοντα ολοι μαζι και βρηκαμε εναν που δεν ειναι κανεις σπιτι του και ειδαμε την πρωτη τσοντα μας. Η μαλακια ηταν αναποφευκτη.
Αμα δεν ησουν μπουλης και ειχες παρεες θα το ειχες ζησει και εσυ.