Νέα

Gothic - Darkwave

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που συχναζουμε / συχναζαμε ;

• Dark Sun

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Underworld

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Rebound

• Dada

• Mo Better

• Crow (εχει κλεισει)

• Χοροστασιο

• Alley Cat

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
είδα αφίσα στο Metal Hammer και είπα πως θα είναι κάποια εκδήλωση!!
Βασικά στα παπάρια μου πως το λένε.... κάφροι να έρχονται να βλέπουμε μ' ενδιαφέρει.... ;) ;)

καλά όσο για την πούδρα... κάθε φορά που έβγαινα από κει μετά από συναυλία, έβλεπα κάτι ξέκωλα μωρα... για πολύυυ στοκάρισμα... ;););)

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ έχω να πω πως η εντύπωση που μου άφησε το uw τώρα τελευταία ήταν κάκιστη.
Εντάξει, δεν είμαι του κινήματος καθόλου και δεν εκτιμώ τα ακραία ακούσματα, οπότε δεν είμαι ο γκοθογνώστης ο ψαγμένος για να συμφωνήσουν οι νταρκάδες μαζι μου.
Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τ'οτι ο Φακίνος περιμένει να πάει τουλάχιστον 4 η ώρα για να σκεφτεί να βγει, ούτε την τρελή μονοτονία της μουσικής, ούτε τον κόσμο που είναι σαν τσίρκο απο φρικιά.
Είναι τόσο περίεργο δηλαδή να θες ένα μαγαζί πιο φιλικό προς τη μουσική κι όχι προς την πόζα?
Στο παλιό ντάντα ας πούμε, όσο και όπως το πρόλαβα, πληρούσε αυτές τις προϋποθέσεις νομίζω. Και μάζευε και σχετικά άσχετο κόσμο, όχι μόνο γκοθάκια που φοράνε στολή πριν βγούνε ή ποζέρια.

goliath

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το κακό mpotofilos ειναι πως τελευταία έχει αρχίζει να μετατοπίζεται ο κόσμος και να μπασταρδεύει τον κόσμο του Dark Sun. Αποσύρονται σιγά σιγά και οι παλιότεροι και ο χώρος έχει γεμίσει μεταλλάδες wannabe goths. Για να μην υπάρξει παρεξήγηση δεν έχω κάτι με τους metalheads αλλά είμαστε άτομα τελείως διαφορετικής ψυχοσύνθεσης και μουσικής παιδείας. Βρίσκω πως καλό είναι ο καθένας μας να κάθεται στα αμπέλια του και να μην επιμολύνει χώρους. 

δλδ καποιος που ακουει μεταλ κυριως αλλα σεβεται μουσικες τυπου emb/etc να μην παει στο dark sun ,για να μην το επιμολυνει και χαλασει την οπτικη των <true> gothaδων ......

χμμ βασιζεις την ψυχοσυνθεση του καθενος στην μουσικη που ακουει(αυτη συμβαλει σε ενα πολυ μικρο  ποσοστο μονο ,μαλλον θες να βαζειςταμπελιτσες εδω κι εκει για διαφυλαξεις την ασφαλεια σου...οι ανθρωποι δεν ειναι κοπαδια ...οσο για τον ορο μεταλλαδες wannabe goths,μαλλον θα αναφερεσαι σε τπτ καθυστερημενα μικρα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατι τυποποιστε ρε παιδια?? αυτο αν και της γκοθικ σκηνης ποτε δεν το καταλαβα.....

Επισκέπτης
Μόνο μόστρα; Δηλαδή; Δεν κατέχουν τη μουσική εννοείς ή δεν σου προσφέρουν γκόθικ σεξ;  :P

Να και κάτι που δεν είναι goth, δεν είναι darkwave αλλά μπορείτε να το βάλετε να παίζει και να σας κάνει striptease κι ας μην είναι γκοθού η παρτενέρ σας   :dancing: Έχει τον απόλυτο ρυθμό και ένα απόλυτα διαστροφικό concept. Α ρε Reznor!

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όχι ελεκτρονόιζ ρε παιδιά. Ελεκτροπίπες λέγεται το είδος  :P
Η μουσική που παίζει είναι τόσο νόιζ όσο νόιζ είναι ξερω γω η Άντζελα Δημητρίου.

Συγγνωμη.....ο φακινος υποτιθεται παιζει νοιζ? αυτο πρωτη φορα το ακουω.......εγω γιατι ανεκαθεν νομιζα οτι παιζει Ebm?? μη χειροτερα :P

το πρωτο κομματι που ανεβασες ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
δλδ καποιος που ακουει μεταλ κυριως αλλα σεβεται μουσικες τυπου emb/etc να μην παει στο dark sun ,για να μην το επιμολυνει και χαλασει την οπτικη των <true> gothaδων ......

χμμ βασιζεις την ψυχοσυνθεση του καθενος στην μουσικη που ακουει(αυτη συμβαλει σε ενα πολυ μικρο  ποσοστο μονο ,μαλλον θες να βαζειςταμπελιτσες εδω κι εκει για διαφυλαξεις την ασφαλεια σου...οι ανθρωποι δεν ειναι κοπαδια ...οσο για τον ορο μεταλλαδες wannabe goths,μαλλον θα αναφερεσαι σε τπτ καθυστερημενα μικρα...

Όχι δεν είναι θέμα οπτικής, ούτε θέμα true ή μη. Απλά ΔΕΝ σέβονται τη μουσική γιατί δεν την γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να αλλάζει και το playlist του μαγαζιού προς το χειρότερο (για να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών κτλ κτλ). Η καταστροφή της ebm με την επέλαση των metal heads είναι γνωστή. Άκου old school stuff για να καταλάβεις ποιά είναι η ebm. So καθυστερημένα μικρά ή καθυστερημένα μεγάλα makes no difference to me.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom