Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 793K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλε bolde και εσυ τοσο μισογυνης εισαι  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ?

(βλ. απάντηση 19676 από vilma)

Από μία πρόχειρη μακροσκοπική εξέταση, προκύπτει ότι τό εμφανιζόμενο σταγονοειδές υγρό τής παραπάνω φωτογραφίας δέν είναι κολπικά υγρά αλλά δάκρυ τό οποίο προσαρτήθηκε κατόπιν επεξεργασίας.
Aγαπητή vilma σέ ερωτώ ευθέως καί ευθαρσώς, είσθαι ένα ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ;  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
καλημέρα λατρεμένοι μου φίλοι !!!!!

[size=15pt]γγγγγαμημένε βάζελε όλο πίκρα μού δίνης ...............[/size]

djpapas

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Κλημερα και σε σενα Amjik μην πικρενεσαι η ιστορια του ΠΑΟ ειναι μεγαλη και οι πικρες ειναι μικροτερες απο το μεγεθοσ των χαρων!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Kαταλαβαίνω πώς καί γιατί ψήφισες, αλλά η παιδεία έχει καταντήσει χέσε μέσα κι έβγα έξω.
φίλε μου είναι θέμα για μεγάλη συζήτηση αυτό και βρωμάει τόσο όσο βρωμάει και η πολιτική στη χώρα τούτη.
τα βλέπω εκ των έσω τόσα χρόνια, όχι μόνο στη δική μου σχολή, αλλά και σε πολλές άλλες.
να ξέρεις ότι καλά να πάθουν τόσοι άνεργοι πτυχιούχοι και είναι άνεργοι, γιατί τα πτυχία που παίρνουν είναι εξπρές, ενώ εγώ για να πάρω το δικό μου, πρέπει να ξυπνάω σαν συνταξιούχος από τις 5 το πρωί και να είμαι 10 ώρες πάνω από έναν υπολογιστή επί 4 χρόνια, για να πάρω ένα πτυχίο ισάξιο με αυτό του μαθηματικού/τεμίτη/... που έχει και αυτός 4 χρόνια σπουδές και ξύνεται.
θα μου πεις ότι υπερβάλω, αλλά θα σου πω ότι αυτός που ξέρει, καταλαβαίνει ακριβώς τι λέω.
τέλος πάντων, καλή καρδιά πάνω απ' όλα.
καλημέρα σας

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλημεεερα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλημερα καυλονια μου  :rockon: :rockon: :rockon:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
την καλημερα μου σε νικητες και χαμενους,σε αριστερους και δεξιους,σε γυναικες και αντρες,σε μαλακες και εξυπνους,σε φιλους και εχθρους,σε νομιμους και παρανομους,καλημερα σε οσουν πηζουν εξω στην κινηση..........

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Καλημερουδια σε ολους και ολες
καλημερα καυλονια μου  :rockon: :rockon: :rockon:
την καλημερα μου σε νικητες και χαμενους,σε αριστερους και δεξιους,σε γυναικες και αντρες,σε μαλακες και εξυπνους,σε φιλους και εχθρους,σε νομιμους και παρανομους,καλημερα σε οσουν πηζουν εξω στην κινηση..........

... αντε φιλοιιιι ειπαμε καλημερααααα , ας πουμε και τπτ αλλο ....  :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ειπαμε εγω δεν ειμαι φιλος....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μωρη τι πινεις και εισαι μες τη χαζοχαρουμενια παντα? :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Θες να μιλήσουμε για καυλιά φιλενάδα?

φιλεεεεε μην τα λες ετσι ... πες τα πιο γλυκα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: ...
για ολα μιλαω δεν εχω προβλημα ....  :grin: :grin: :grin: :grin:
μωρη τι πινεις και εισαι μες τη χαζοχαρουμενια παντα? :think:
:2funny: ... τιποτα βρε ετσι ειναι το φυσικο μου ... (που να πιω κ ολας  :sunglasses: :rolleyes:)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ελααααα θελω να γινουμε φιλοιιιι  :'( :'( :'( :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
με τιποτα...δεν μπορω να ειμαι φιλος με γυναικα...δεν μπορω να σε κοροιδευω,δεν μπορω να συζηταμε και να κοιταω τα βυζια σου και τον κωλο σου οταν γυρνας να πας στην κουζινα να με φιλεψεις κατι...δεν γινεται σου λεω...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
με τιποτα...δεν μπορω να ειμαι φιλος με γυναικα...δεν μπορω να σε κοροιδευω,δεν μπορω να συζηταμε και να κοιταω τα βυζια σου και τον κωλο σου οταν γυρνας να πας στην κουζινα να με φιλεψεις κατι...δεν γινεται σου λεω...
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: ειπα ειμαστε φιλοι  >:( !
βελβυ τι ζωδιο εισαι ?  :rolleyes: :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom