alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Με εκρηξη βγαινουν?
Ναι την τρομπαρεις λιγο απο πισω κ φευγουν με πιεση στο στοματακι του dimitrisniva
dimitrisamara εαν εχεις αρχιδακια κ εισαι μαγκας κανε το
Με εκρηξη βγαινουν?
αμα γαματε τετοια μουνια ειστε αρχοντες. επιτρεψτε μου ομως να αμφιβαλω
Τετοια κακοπεραση σαν του alohaaaaaaaa να ταν και αλλη !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/77119106649317884930.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΤΖΙΖΑΣ ΦΑΚΙΝΓΚ ΚΡΑΙΣΤ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΥΤΟΣ είναι κώλος :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
λιλοσυζήτηση πρωί πρωί;
πάτε κάλά ρε;
Εσυ ετσι θα εδιχνες τι μαγκια σου και τα αρχιδια σου ε??? Η μηπως πισω απο κανα υπολογιστηΝαι την τρομπαρεις λιγο απο πισω κ φευγουν με πιεση στο στοματακι του dimitrisniva
dimitrisamara εαν εχεις αρχιδακια κ εισαι μαγκας κανε το
Σωστος που το παει που το φερνει στο λιλα το μυαλο του..απ΄οτι βλεπω σε καποιους λειπει ο λιλας. και μας το παιζουν αντρακλες και γαμιαδες
Γιατηπως μπορουν να απλωνουν πετσετα κατευθειαν στην παραλια αντι για ψαθααααααααααααααα :S
*για την φωτο το λεω*
πως μπορουν να απλωνουν πετσετα κατευθειαν στην παραλια αντι για ψαθααααααααααααααα :S
*για την φωτο το λεω*
την ειδα κι αυτην. ενας ακομα λογος που ποσταραΤη γοπα του φωτογραφου την ειδες και την περασες για καλλιτεχνικη αποψη ή δεν την ειδες?
Ο.κ αλλα εγω το κανω με την λογικη οτι εγω ξαπλονω στην πετσετα,και φυσικα η πετσετα μετα παει για πλυσιμο..ειναι σιχασια
την ειδα κι αυτην. ενας ακομα λογος που ποσταρα
Αντζελινα κλπ κλπ !!!!Λουγκριτσες καντε παιχνιδι με την Λιλα αλλα μεχρι να σας κατσει η κοπελα καβα με την περουκα
βαρεστε μια πηχτη
Αυτη ουτε στα ονειρα σας δεν σας καθεται
Πω ρε πουστη μου τη γεωμετρια μου μεσαΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑXαχαχαχα Προεδρε εισαι μεγαλη κουφαλα
Απο μια γοπα μπορεις να βγαλεις πολλα σμπερασματα.
Το τσιγαρο δεν ειναι τελειωμενο. Για να πουμε τα πραματα σωστα, ειναι αναμενο, τραβηγμενες 3-4 ρουφιξιες και ετσι ηρθε η εμπνευση για τη φωτο. Τα ειπαν με το μοντελο, την εσβησε, (αυτο με μπερδευει γιατι ειναι σβησμενη με χερι και οχι πατημενη. Αλλα με τον τροπο που ειναι πατημενη ειναι για τασακι που δε βλεπω.) Ο φωτογραφος σηκωθηκε ατσαλα, εβαλε τις σαγιοναρες που δε φοραγε για αυτο δε πατησε το τσιγαρο. Σηκωθηκε ατσαλα και γεμισε αμμο τη πετσετα. Λεφτας πρεπει να ειναι γιατι αλλιως θα εσβηνε προσεκτικα το τσιγαρο να το αναψει αργοτερα που θα τελειωνε την καλλιτεχνικη αναζητηση του.
Αυτα, αλλα εχει και αλλα που δε θα αποκαλυψω.
Ξερω ξερω αλλα δεν λεω απο ποιο μερος της Πολωνιας ειναι !!!Xαχαχαχα Προεδρε εισαι μεγαλη κουφαλα