Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Eσυ ρε Αλεκο2 γιατι πεταχτηκες σε σενα το ειπε ο gobr?
οπου γουσταρω θα πεταγομε. τραβας κανα ζορι?
Eσυ ρε Αλεκο2 γιατι πεταχτηκες σε σενα το ειπε ο gobr?
Πωπω τι μαγκας!!!!
Ψιτ ρε ταμτακο κατεβασε λιγο μαγκια μην σου κατεβασω ολο το savoir vivre πρωινιατικα
Πωπω τι μαγκας!!!!
Ψιτ ρε ταμτακο κατεβασε λιγο μαγκια μην σου κατεβασω ολο το savoir vivre πρωινιατικα
Εννοεις θα πατε βιβλιοπωλειο και θα κατεβασεις απο το ραφι το βιβλιο του ζαμπουνη για να του το κανεις δωρο να μαθει καλους τροπους ή θα τον μπινελικωσεις?
δεν παμε καλα εδω μεσα. σε πειραξε και σενα η ζεστη ανθρωπε. γρηγορα στη θαλασα. και αν πνιγεις ακομα καλυτερα, δε νομιζω να στεναχωριθει κανενας![]()
Εαν ειναι να πνιγω θα σε χρειαστω να σε βαλω για ογκολιθο στο λαιμο σε Ταμτακο.Εσυ δεν πας παραλια να δεις κανενα κωλο μπας κ σου ανοιξει το ματι κ ηρεμησεις λιγο?
φευγω για βουνο, ολο παραλια βαρεθηκα. εσυ, σπιτι και μπουρδελα.κομ? καλα ειναι αμα δεν εχεις και λεφτα που να πας
Στα αρχιδια μου τα 1000 ποστ δεν λενε τιποτα,γελαω με κατι τυπακια σαν και την παρτη σου.τωρα θα χρειαστις δυο βιβλια...δυστιχος θα σε βαλουμε σε εξοδαΕσυ γιατι γελας?Θες να φτασεις τα 1000 ποστς?
Τετοια κακοπεραση σαν του alohaaaaaaaa να ταν και αλλη !!!φευγω για βουνο, ολο παραλια βαρεθηκα. εσυ, σπιτι και μπουρδελα.κομ? καλα ειναι αμα δεν εχεις και λεφτα που να πας
Τετοια κακοπεραση σαν του alohaaaaaaaa να ταν και αλλη !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/77119106649317884930.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Χαχαχα προεδρε μην τα βαζεις αυτα γιατι στα βουνα που τρεχει ο Αλεκος2 μονο αυτα μπορουν να του κατσουν
[img]http://career.teikoz.gr/oiko/orinoi_kori/metra.jpg
Μη μασας και εγω μαζι σουπαντού κώλους ποστάρετε...
δηλαδή είμαι ο μόνος που ΔΕΝ γαμάει φέτος το καλοκαίρι...
καλημέρα.
Στα αρχιδια μου τα 1000 ποστ δεν λενε τιποτα,γελαω με κατι τυπακια σαν και την παρτη σου.τωρα θα χρειαστις δυο βιβλια...δυστιχος θα σε βαλουμε σε εξοδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχα προεδρε μην τα βαζεις αυτα γιατι στα βουνα που τρεχει ο Αλεκος2 μονο αυτα μπορουν να του κατσουν
![]()
τι θες ρε κουναβι πρωι πρωι να τα περασω βριζοντας εσενα???Αντε στα 1000 ποστς κερδιζεις σοκολατακια απο τον κρατηρα της Λιλας![]()
Με εκρηξη βγαινουν?Αντε στα 1000 ποστς κερδιζεις σοκολατακια απο τον κρατηρα της Λιλας![]()