Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 808K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από την μέση και κάτω σου συστήνω,έτσι θα της αρέσεις  :pipa2:!!! :2funny: :2funny:

πες μου οτι γάμησες τη μπουμπα...να τον κόψω φέτες...

εμένα η καριόλα...όλο στο φτύσιμο μ'έχει...

γι'αυτό πλεύρισα την μαρουλορουφήχτρα...μήπως κι ανεβάσω τις πιθανότητες...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κάνε μου λιγάκι σνιααααααααααααρρρρρρρφφφφφφφφ ρε μην σου ανοίξω κι άλλη κωλοτρυπίδα....

καριολάκι...που θα φέρεις αντίρρηση στον Άντρα...τον Έλληνα...

άντρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρακλα, μου θύμισες το άσμα του οργκάσμο  :rockon:

σνιαρφ δεν κάνω δεν κάνω δεν κάνω, αν θες στολές ντύσου οργκάσμο να γίνω η τίνα ρεξ σου  :-* :-*

Επισκέπτης
δεν πιστεύω...κ δεν ερευνώ...προτιμώ να γαμώ...κ την βρίσκω να με κοιτάνε...οπότε μπορείς να παίρνεις μάτι...
χαχαχαχαχα
υπομονή...μια 5ετία..ορκίζομαι οτι θ'αλλάξω...θα γίνω σαν τον Papazol... :grin: :sunglasses:
Χαίρομαι που τουλάχιστον θα μπανίσω,ότι παίρνει κανείς κέρδος είναι,να το γυρίσω και τσόντα να έχω κάι κέρδος από τις πωλήσεις;! :grin: :think:
Για να γίνεις σαν εμένα εχείς πολλάαα ψωμιάαα να φας!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπόν κλαιν δες και το video με τις ερωτικές μου στιγμές με την boomb για τα μάτια σου μόνο,απιστε Θωμά:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
άντρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρακλα, μου θύμισες το άσμα του οργκάσμο  :rockon:

σνιαρφ δεν κάνω δεν κάνω δεν κάνω, αν θες στολές ντύσου οργκάσμο να γίνω η τίνα ρεξ σου  :-* :-*

τελικά τις μάπες δεν τις γλυτώνεις το βράδυ...

σόρρυ αλλά τώρα έχω κ μάρτυρες...

Χαίρομαι που τουλάχιστον θα μπανίσω,ότι παίρνει κανείς κέρδος είναι,να το γυρίσω και τσόντα να έχω κάι κέρδος από τις πωλήσεις;! :grin: :think:
Για να γίνεις σαν εμένα εχείς πολλάαα ψωμιάαα να φας!! :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ρε,μπορείς να το γυρίσεις κ να το πουλήσεις άφοβα...εμείς μόνο ανώνυμοι θέλουμε να μείνουμε...

σαν κι εσένα τι εννοείς ? τόσο καλός στο μπανιστίρι ? στο γύρισμα ταινιών ? ή κάτι άλλο ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλημερα συναγωνιστες.

(sorry για το...spam)