Επισκέπτης
Aυτή η προσφώνηση από μία οικολόγα-φιλόζωη-χορτοφάγα/παιδί της ζούγκλας,λογικά δεν πρέπει να έχει αρνητική σημασία,σωστά;!τι ζωον που εισαι
Aυτή η προσφώνηση από μία οικολόγα-φιλόζωη-χορτοφάγα/παιδί της ζούγκλας,λογικά δεν πρέπει να έχει αρνητική σημασία,σωστά;!τι ζωον που εισαι
Aυτή η προσφώνηση από μία οικολόγα-φιλόζωη-χορτοφάγα/παιδί της ζούγκλας δεν πρέπει λογικά να έχει αρνητική σημασία,σωστά;!![]()
![]()
ο_____@
περίεργο ξύπνημα είχες πουλάκι μου?
ακομα να απογειωθει?![]()
σνιαααααααααααααααααααααααρφφφ!!
τι ζωον που εισαι!
αυτό το ο____@ -> είναι ένα παπάρι κι ένα μηδενικό ?![]()
![]()
![]()
*Μάλλον ψαρέψω θες να πεις!!!χαχαχα εγω κι ο μογλι! αχαχαχα!
δεν ειμαι οικολογος ρε! απλα η χορτοφαγια εχει και οικολογικες προεκτασεις και τις χρησιμοποιω μηπως ψαρωσω κανεναν! αλλα εγω δεν ειμαι!!![]()
![]()
να θυμάσαι πως υπάρχει καποιός που λιώνει για εσένα
ξημέρωσε ρε, άσε πίσω σου τον τζακ το σουγιά, αυτός είναι της νύχτας, μη με τρομάζεις ναουμ'![]()
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....
σνιαααααααααααααααααααααααααρρρρρρρρρρφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
μαλακία έγραψα...σόρρυ...έχουμε απογειωθεί...απλά θέλουμε να περάσουμε σε άλλο στρώμα...σιγά σιγά...σε μια 5ετία...θα χουμε βγει στο διάστημα...
νιααααααααααααααααααααααααρρρρρρρρρρρρρ......
δεν έπρεπε να του το πω οτι γελούσες ?
...χαρ χαρ...
*Μάλλον ψαρέψω θες να πεις!!!
Σε αφήνω με το αμόρε σου λοιπόν και αν ποτέ το μετανιώσεις να θυμάσαι πως υπάρχει καποιός που λιώνει για εσένα
,ciao!!! :-* :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν τρομάζεις εσύ...είσαι καυλοράπανο...σαν την φίλη σου...την ρουφήχτρα μαρουλιού....![]()
![]()
Τί να κάνω που:
[youtube=200,150]qHfC5-K2nVk[/youtube]
θ ακουσεις κανα καντηλι πρωινιατικα!![]()
![]()
Αυτοί σου αρέσουν και αφήνεις τα καλά παιδία,λούσου τα τώρααα και σκάσε!!!για το μαρουλι τον εβρισα τον καραγκιοζη τον γελοιο, γαμω το κερατο του γαμωωωωωωωω
Αυτοί σου αρέσουν και αφήνεις τα καλά παιδία,λούσου τα τώρααα και σκάσε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βέλβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έλα να βάλουμε στεγνωτήριο και να με μάθεις πώς ρουφάνε το μαρούλιιιιιιι![]()
αι σιχτιρ με το βλαμενο! ελπιζω σε 4 χρονια και 10 μηνες να εχει στρωσει![]()
![]()
ασταδιαλα κι εσυ(ερχομαι
)
Από την μέση και κάτω σου συστήνω,έτσι θα της αρέσειςκι εγώ θα ρθω...θα βαφτώ κ ο μισός μαύρος...![]()
κι εγώ θα ρθω...θα βαφτώ κ ο μισός μαύρος...![]()