You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 792K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Καλημέρα..
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Καλημέρα παιδάκια!
bourdeliaris184
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
καλημέρες..Και ηδού το ερώτημα..να πάω για ύπνο?ή μήπως να περιμένω λίγο να πάω να ρίξω έναν και μετά ???
καλημέρες..Και ηδού το ερώτημα..να πάω για ύπνο?ή μήπως να περιμένω λίγο να πάω να ρίξω έναν και μετά ???
Εγώ θα σου έλεγα να κοιμηθείς για κανένα δίωρο και μετά με τις πρωινές καυλ... τράβα και ρίξε ένα
Καλημέρα σε όσους ξύπνησαν τώρα. Εγώ μόλις γύρισα και μπήκα να διαβάσω-ενημερωθώ λίγο πριν πάω για
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Εγώ θα σου έλεγα να κοιμηθείς για κανένα δίωρο και μετά με τις πρωινές καυλ... τράβα και ρίξε ένα
Καλημέρα σε όσους ξύπνησαν τώρα. Εγώ μόλις γύρισα και μπήκα να διαβάσω-ενημερωθώ λίγο πριν πάω για
Φιλε καλέ σωστα τα λες αλλά αν πέσω να κοιμηθώ (μετά από 14 ώρες δουλειας μάλλον θα ξυπνησω κατα της 3 και μετά άστα να παν..παλι για δουλεια κατα τις 6 οποτε τι λες να παω το βραδυ μετα τι δουλεια που θα τελειωσω σχετικα νωρις σήμερα?(4 περιπου τα ξημερώματα)
Φιλε καλέ σωστα τα λες αλλά αν πέσω να κοιμηθώ (μετά από 14 ώρες δουλειας μάλλον θα ξυπνησω κατα της 3 και μετά άστα να παν..παλι για δουλεια κατα τις 6 οποτε τι λες να παω το βραδυ μετα τι δουλεια που θα τελειωσω σχετικα νωρις σήμερα?(4 περιπου τα ξημερώματα)
Με τέτοια ωράρια που έχεις, δύσκολες ερωτήσεις βάζεις. Εσύ ξέρεις πότε θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Τώρα ή, μετά τη δουλειά;
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Καλημέρα παιδάκια!
Παρόμοια θέματα