mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Κααααααλημέρα σας. Και ότι ποθείτε.
καλημέρα σε όλους και όλες!!!Κααααααλημέρα σας. Και ότι ποθείτε.
καλώς την πέρδικα που περπατει λεβέντικα!!!Καλημερα, σε ολους και σε ολες !!!
Λαγε, μου μυριζει στιφαδο !!!καλώς την πέρδικα που περπατει λεβέντικα!!!
πιάσε με άμα μπορείς!!! το ξέρεις το ανέκδοτο για το λιοντάρι??Λαγε, μου μυριζει στιφαδο !!!
Το ξερεις, οτι μπορω !!!πιάσε με άμα μπορείς!!! το ξέρεις το ανέκδοτο για το λιοντάρι??
είναι ένας τύπος στη ζούγκλα με την καραμπίνα του...βλέπει ξαφνικά το λιοντάρι, πάει να του ρίξει, μπλοκάρει το όπλο...ΑΜΑΝ λέει...την γαμήσαμε...πέφτει κάτω ακίνητος, και περιμένει....πλησιάζει το λιοντάρι, μυρίζει, μυρίζει....αρχίζει και τν γλείφει όμως...με το γλείψε γλείψε όμως του ήρθε στύση του αλλουνού που ήταν κ καλά νεκρός... το λιοντάρι βλέπει το <<κοντάρι>>, κοιτάει δεξιά κοιτάει αριστερά....κ λέει...Βασιλιάς της ζούγκλάς και μαλακίες...και κάθεται πάνω του...Το ξερεις, οτι μπορω !!!
Οσο για το ανεκδοτο, ξερω πολλα και δεν ειμαι σιγουρος, πιο εννοεις ???
Για ανεκοτο, καλο !!!είναι ένας τύπος στη ζούγκλα με την καραμπίνα του...βλέπει ξαφνικά το λιοντάρι, πάει να του ρίξει, μπλοκάρει το όπλο...ΑΜΑΝ λέει...την γαμήσαμε...πέφτει κάτω ακίνητος, και περιμένει....πλησιάζει το λιοντάρι, μυρίζει, μυρίζει....αρχίζει και τν γλείφει όμως...με το γλείψε γλείψε όμως του ήρθε στύση του αλλουνού που ήταν κ καλά νεκρός... το λιοντάρι βλέπει το <<κοντάρι>>, κοιτάει δεξιά κοιτάει αριστερά....κ λέει...Βασιλιάς της ζούγκλάς και μαλακίες...και κάθεται πάνω του...
για ανέκδοτο το είπα..Για ανεκοτο, καλο !!!
για ανέκδοτο το είπα..
πες μου που είσαι τώρα κα τι κάνεις...
Σπιτι και πινω !!!πες μου που είσαι τώρα κα τι κάνεις...
Καλημερα, φιλε μου !!!ΔΕΝ σε πιστεύω.....
Καλημέρες.
κάνεις πλάκα ε? εμείς είμαστε που στη δουλειά?? αλλά είπαμε, εσύ είσαι ματσωμένος!!!Σπιτι και πινω !!!
Καλα εισαι , το πρωι σχολασα, νυχτα ημουν !!!κάνεις πλάκα ε? εμείς είμαστε που στη δουλειά?? αλλά είπαμε, εσύ είσαι ματσωμένος!!!
είμαι βαθιά νυχτωμένος...Καλα εισαι , το πρωι σχολασα, νυχτα ημουν !!!
Μαλλον !!!είμαι βαθιά νυχτωμένος...
Μαλλον !!!