Ποιες ξέρεις από εκεί μέγιστε;για τον μπούτσο ίδρυμα!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Golden Touch, Καλλιρρόης 38
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalirois38
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 385
- Εμφανίσεις 88K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Σήμερα Κυριακή πχ , αναφερουν στο site τους 5 κοπελες . Καλά .. αν ισχύει ...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
εγω μια φορα πηρα τηλεφωνο παντως για να κλεισω ραντεβου μιας ωρας με Βικτωρια και μου ειπαν τρεις φορες +20€ για τρεις διαφορετικες περιπτωσεις στο ιδιο προγραμμα.Ακριβό μαγαζί μας προκύπτει. Δλδ η μισή ώρα με owo (το γράψατε είναι έξτρα +20) έρχεται στα 70ευρώ (=50+20). Κι εάν σού προκύπτουν αματούρια, ή μεγάλες ή μη/μα/μου δεν λέει με τπτ
ακυρωσα,χαιρετησα και ολα καλα.
με αυτη την τιμολογιακη πολιτικη ειναι βεβαιο το πως θα καταληξουν.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
εγω μια φορα πηρα τηλεφωνο παντως για να κλεισω ραντεβου μιας ωρας με Βικτωρια και μου ειπαν τρεις φορες +20€ για τρεις διαφορετικες περιπτωσεις στο ιδιο προγραμμα.
Σαν "άρωμα από Στούντιο" ακούγονται αυτά τα επαναλαμβανόμενα +20€ μύστες μου!Ακριβό μαγαζί μας προκύπτει. Δλδ η μισή ώρα με owo (το γράψατε είναι έξτρα +20) έρχεται στα 70ευρώ (=50+20). Κι εάν σού προκύπτουν αματούρια, ή μεγάλες ή μη/μα/μου δεν λέει με τπτ
Η Βικτώρια είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Όμορφη νέα γυναίκα είναι, με γλυκό προσωπάκι, λεπτό σωματάκι, βυζάκι μικρό, ωραίο κωλαράκι. Κάνει μικρής/μέτριας δύναμης μασάζ. Ελκυστική στο 2ο μέρος, δεν προχωράει σε ακρότητες όπως τα μεγάλα ονόματα των μασάζ. Εγώ πάντως ευχαριστήθηκα την εμπειρία μαζί της. Κάνει ελεύθερο στοματικό, αλλά ισχύει αυτό που έγραψες (ΚΑΙ) εσύ, δυστυχώς η πολιτική του ιδρύματος είναι +20.εγω μια φορα πηρα τηλεφωνο παντως για να κλεισω ραντεβου μιας ωρας με Βικτωρια και μου ειπαν τρεις φορες +20€ για τρεις διαφορετικες περιπτωσεις στο ιδιο προγραμμα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
+20 για ακα μπουκι;;;
Νόμιζα για τα λοιπά +20(cim, cif, κ.λ.π. ) , όπως είναι και σε μερικά άλλα μαγαζιά στη γειτονιά.
Αν κατάλαβα λάθος, διόρθωσε με.
Υ.γ.: το 69 είναι μέσα στην τιμή, ή θέλει και αυτό +20;
Νόμιζα για τα λοιπά +20(cim, cif, κ.λ.π. ) , όπως είναι και σε μερικά άλλα μαγαζιά στη γειτονιά.
Υ.γ.: το 69 είναι μέσα στην τιμή, ή θέλει και αυτό +20;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
για ολα αυτα που αναφερεις θελησα να την δω,αλλα δυστυχως στο τηλεφωνο μου ζητησαν αλλο ενα προγραμμα μονο για τα εξτρα.Η Βικτώρια είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Όμορφη νέα γυναίκα είναι, με γλυκό προσωπάκι, λεπτό σωματάκι, βυζάκι μικρό, ωραίο κωλαράκι. Κάνει μικρής/μέτριας δύναμης μασάζ. Ελκυστική στο 2ο μέρος, δεν προχωράει σε ακρότητες όπως τα μεγάλα ονόματα των μασάζ. Εγώ πάντως ευχαριστήθηκα την εμπειρία μαζί της. Κάνει ελεύθερο στοματικό, αλλά ισχύει αυτό που έγραψες (ΚΑΙ) εσύ, δυστυχώς η πολιτική του ιδρύματος είναι +20.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
+20 για ακα,+20 για cim και +20 για δευτερη φορα στο προγραμμα της μιας ωρας μου ζητησαν εμενα. φυσικα τους χαιρετησα.+20 για ακα μπουκι;;;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Ακόμα και σε εκείνον τον ανταγωνισμό που ζητάει περισσότερα, μου φαίνεται υπερβολικό το +20 για ακα μπουκι και +20 για 69, για μασατζιδικο πάντα...+20 για ακα,+20 για cim και +20 για δευτερη φορα στο προγραμμα της μιας ωρας μου ζητησαν εμενα. φυσικα τους χαιρετησα.
Τέλος πάντων. Απλά να ξέρω τι να περιμένω, αν το επισκεφθώ κάποια στιγμή.
Φυσικά και είναι υπερβολικό όταν σε άλλα είναι μέσα στη τιμήΑκόμα και σε εκείνον τον ανταγωνισμό που ζητάει περισσότερα, μου φαίνεται υπερβολικό το +20 για ακα μπουκι και +20 για 69, για μασατζιδικο πάντα...
Τέλος πάντων. Απλά να ξέρω τι να περιμένω, αν το επισκεφθώ κάποια στιγμή.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Έτσι .... και αλλού τά ίδια γίνονται, σέ κοντινό ίδρυμα μου άρχισαν τά+20 στήν είσοδο και για ακα και τα+20 για cim στο δωμάτιο, τά έχω γράψει και σέ κριτική άλλωστε, μισή ώρα έμεινα και γειά σας, ήταν και τά τελευταία €€€ που πήραν προσωπικά από μένα.+20 για ακα,+20 για cim και +20 για δευτερη φορα στο προγραμμα της μιας ωρας μου ζητησαν εμενα. φυσικα τους χαιρετησα.
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Και περιμενουν να δουλεψουν με +20 για ακα τα 30 λεπτα, οταν ολα τα αλλα μαγαζια ειναι 60 τα 30 λεπτα ακα και 69; Ουτε απεξω δεν περναω!Σαν "άρωμα από Στούντιο" ακούγονται αυτά τα επαναλαμβανόμενα +20€ μύστες μου!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
...με ολίγον μασάζ...Σαν "άρωμα από Στούντιο" ακούγονται αυτά τα επαναλαμβανόμενα +20€ μύστες μου!
Καμία σχεση με Σ108; Ομοιάζει.
Δεν το απορρίπτω το μαγαζί, το κάθε ένα έχει την θέση του όταν το χρειαστείς , αλλά να ξέρω τι και πώς.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Η Αγάπη είναι μια νέα εμφανίσιμη ξανθιά κοπέλα, υπάρχει κριτική μου.οκ καταλάβαμε τα υπερχρεώνουν τα προγράμματα...
για τις μουνίτσες έχει να μας πει κανείς τίποτα? Αγάπη Αλίσια Βικτώρια Βαλέρια?
φαίνονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
ok... μόλις την διάβασα... προς αποφυγείν τέτοιες ανούσιες συνεδρίες...Η Αγάπη είναι μια νέα εμφανίσιμη ξανθιά κοπέλα, υπάρχει κριτική μου.
Περασα πολυ ωραια με την βικτωρια εχει φοβερη θετικη ενεργεια και διαθεση στο δωματιο, πολυ ομορφη στο προσωπο με υπεροχο σωμα μικρο σχετικα στηθος με ομορφες ρωγες απιστευτο κολαρακι πεντακαθαρη μοσχομυριζει.
Μασαζ ωραιο οσο ηθελα για να χαλαρωσω.
Πολυ καλη πιπα μονο με προφυλαξη κανει η κοπελα αλλα εχει ματαρες και σου ριχνει κατι ματιες εκεινες τις στιγμες ....
Στο σεξ συμετεχει πολυ,το μουνι της ειναι υπεροχο και στα τεσσερα η θεα του κολου και της πλατης ειναι ολα τα λεφτα.
Μαγκες αφηστε την να σας καβαλησει θα περασετε ωραια!!!
Καθαρο μπανιο και δωματιο
Χαμηλο στο υψος μασαζοκρεβατο που βολευει.
Μασαζ ωραιο οσο ηθελα για να χαλαρωσω.
Πολυ καλη πιπα μονο με προφυλαξη κανει η κοπελα αλλα εχει ματαρες και σου ριχνει κατι ματιες εκεινες τις στιγμες ....
Στο σεξ συμετεχει πολυ,το μουνι της ειναι υπεροχο και στα τεσσερα η θεα του κολου και της πλατης ειναι ολα τα λεφτα.
Μαγκες αφηστε την να σας καβαλησει θα περασετε ωραια!!!
Καθαρο μπανιο και δωματιο
Χαμηλο στο υψος μασαζοκρεβατο που βολευει.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
Next! έφυγε νάρθει άλλη...Πολυ καλη πιπα μονο με προφυλαξη
άκου πίπα με προφύλαξη... ΟΥΣΤ και ΜΑΥΡΟ
σε αυτές τις τιμές... σα δεν ντρέπονται...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Δοκιμαστηκε η Βαλερια...
ωραιο καβλακι.. μικρουλι.. με πετιτ σωματακι... κ ωραιο κωλαρακι...
Βυζακι 2αρι πεσμενο... μασαζ μετριο... στον αγωνα πιπα με... δεν κανει χωρις λεει... και στον αγωνα δεν αντεχει 'δυνατα'.. γιατι ποναει!!!
Για μια φορα.. οκ...
Για 2η.. τσου...
Next....!!
Βυζακι 2αρι πεσμενο... μασαζ μετριο... στον αγωνα πιπα με... δεν κανει χωρις λεει... και στον αγωνα δεν αντεχει 'δυνατα'.. γιατι ποναει!!!
Για μια φορα.. οκ...
Για 2η.. τσου...
Next....!!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Φίλε μου αυτό που περιέγραψες δεν είναι ούτε για μια φορά.Δοκιμαστηκε η Βαλερια...
Για μια φορα.. οκ...
Για 2η.. τσου...
Next....!!