θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά με μία διαφορά...Αυτό που θα αναφέρω δεν έχει να κάνει καθόλου με εσένα , και μάλιστα όπως έχω προαναφέρει μου αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής σου στο bou. Ο μόνος λόγος που παραθέτω εσένα , είναι γιατί ακόμα κ στην διαφωνία σου , φρόντισες να τεκμηριώσεις την άποψη σου κ να εξηγήσεις που σε βρίσκει αντίθετο χωρίς να κάνεις ούτε ένα απαξιωτικό σχόλιο..Το ακριβώς αντίθετο από πολλούς εδώ μέσα , με την επιλεκτική ευαισθησία, που φροντίζουν να στάξουν χολή με την πρώτη ευκαιρία κ χρησιμοποιώντας κ άκομψους χαρακτηρισμούς. Πόσες φορές για μια ερώτηση που επαναλαμβάνεται δεν έχει πέσει τρελό κράξιμο από ''βετεράνους'' του bou σε κάποιον ''νέο''? πόσες φορές έχει πέσει κράξιμο κ έχει γίνει ''σύσταση'' σε νέο να πάει να τσεκάρει μόνος του κάποιο μαγαζί, όταν ρωτάει για πληροφορίες, με το αιτιολογικό των πόσων κριτικών έχει κ τι έχει αυτός ''προσφέρει''; εκεί βέβαια πολύ επικροτούν την επίδειξη βαρβατίλας, πίσω από την ανωνυμία ενός πληκτρολόγιου...Είναι εκνευριστικό το πως κάποιοι συγχέουν την ευθύτητα με το να είναι άξεστοι...Το bou υπάρχει για να ανταλλάζουμε μεταξύ μας πληροφορίες κ απόψεις κ να περνάμε όλοι καλά. Γιατί να κρύψω μια πληροφορία όταν την έχω (εκτός αν στην έχει εμπιστευτεί αποκλειστικά κοπέλα ζητώντας να το σεβαστείς), γιατί να με πειράζει αν από μια πληροφορία μου''επωφεληθεί'' κάποιος που δεν έχει γράψει καμία κριτική κ δεν έχει δώσει καμία πληροφορία. Ας χαλαρώσουμε όλοι, να χρησιμοποιούμε το bou για να περνάμε όλοι μας καλά, και ελπίζω να αρχίσουμε περισσότεροι (βάζω κ εμένα μέσα) να εκφραζόμαστε με τον δικό σου τρόπο ακόμα κ όταν διαφωνούμε. Να σαι καλά φίλε μου κ συγγνώμη που σε ''εκμεταλλεύτηκα'' για την αναφορά αυτή
Αγαπητέ ας τα πάρουμε λίγο τα πράγματα με την σειρά.
Εύλογη η τοποθέτηση σου και με μια λογική, αλλά......
Να τοποθετηθώ αρχικά για εμένα μιας και με ανέφερες με τα καλα σου σχολια.
Κοιτά να δεις δεν εχω κανενα λογο να πω απαξίωτικα σχολια για κανεναν μέχρι το σημείο που δεν με προσβάλει. Οι διαφωνείς και οι απόψεις καλο είναι να υπάρχουν για να γένετε διάλογος, αλίμονο αν συμφωνούσαμε ολοι σε όλα και ολοι είχαμε ιδια γούστα και εμπειρίες. θα πω την άποψη μου την εμπειρία μου από συνάντηση η σε οτι διαφωνώ με συνάδελφο η με κάπελα χωρίς να προσβάλω, αντίθετα μάλιστα έχουν βγάλει χολη προς εμένα με αστοχα εως πολύ ηλίθια σχολια γιατί οι κριτικές μου λένε μόνο αληθιες, σε κάποιους δεν αρεσε, ούτε αρέσει αλλα δεν ασχολούμαι καν.....
Εδώ μέσα είμαστε μια μικρή κοινωνία με πολλά με διαφορετικά καλούπια ανθρώπων που όπως είπες πισω από την ανωνυμία ενός πληκτρολογίου που το κανει ακόμα ποιο εύκολο να γραφεί η να το χρησιμοποιηθεί ο καθένας όπως νομίζει με την δικη του λογική, πολλά τα παραδείγματα που θα τα δεις εδω στην πορεία σου, αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη και διαφορετικη κουβέντα.
Σαφώς και υπάρχουν αξιολογά μελη με αξιοπιστία και κυρος που τιμούν τον λογο τους σβένονται τα υπόλοιπα μελη και της κοπέλες.
Οσο αφορά το θέμα ενημέρωσης και πληροφορίες αναμεσά στα μελη σαφως και πρέπει να γένετε αλλά με την προϋπόθεση ότι ολοι θα συνεισφέρουν, κάποιοι εδώ από μας έχουν χαλάσει αρκετο χρόνο, χρήμα, διάθεση, ψάξιμο, με οτι συνεπάγετε αυτό με τα καλα ραντεβού και τις φολες που έχουν φαει και να ενημερώσουν και εδώ, οπότε ναι να πάρει ένα νέο μέλος πληροφορίες αλλά εδώ υπάρχουν μελη από χρόνο και πάνω που μόνο ζητάνε χωρίς να δίνουν κάποια πληροφορία η να ενημερώνουν με κριτική, σε αυτούς δεν θα δώσω ούτε εγώ πληροφορίες. Κάποιος που θέλει να πάει σε συνάντηση με κοπέλα θα ρωτηση θα μάθει και όντως θα πάει σε 1 ,2 ,3 μήνες ? αλλά θα πάει όμως και θα πει και για την δικη του εμπειρία σαν σωστος παίχτης, παρε παράδειγμα εσένα είσαι μέλος από τον Αύγουστο του 22 με 5 κριτικές, οπότε......
Φυσικά υπάρχουν και οι επισκέπτες που αυτοί όντως λαμβάνουν πληροφορείς έτοιμες στο πιάτο αλλά είπαμε αυτοί είναι φιρα για τα μελη.
Αυτά αλλά ας μην σπαμαρουμε άλλο το νήμα του μαγαζιού .