Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.828
- Πόντοι
- 31.348
Η συναδελφική είναι η περιγραφή που έκανε για το κορίτσι που πέρασα Και είπα την γνώμη μου για το ραντεβού που έκαναΕσύ που είδες την συναδελφική.
Η συναδελφική είναι η περιγραφή που έκανε για το κορίτσι που πέρασα Και είπα την γνώμη μου για το ραντεβού που έκαναΕσύ που είδες την συναδελφική.
και εαν ελεγες πως ηταν οι αλλες 3 θα σου επεφτε η μητρα?Η συναδελφική είναι η περιγραφή που έκανε για το κορίτσι που πέρασα Και είπα την γνώμη μου για το ραντεβού που έκανα
Και ο συνάδελφος σε ρώτησε αν μπορείς να περιγράψεις τις άλλες κοπέλες που είδες αν είδες.Η συναδελφική είναι η περιγραφή που έκανε για το κορίτσι που πέρασα Και είπα την γνώμη μου για το ραντεβού που έκανα
Ασε τις "Πιπες" και κεγε οπως σου οι ειπαν οι καλοι συναγονιστες , αλλιως θα θεωρησουμε οτι τα βγαζεις απο την "κεφαλα" σουΚαλημερα Να περάσεις μια βόλτα από κει να τις δεις
Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου απαξιώ να σου απαντήσωκαι εαν ελεγες πως ηταν οι αλλες 3 θα σου επεφτε η μητρα?
Πίστεψε ότι θέλειςΑσε τις "Πιπες" και κεγε οπως σου οι ειπαν οι καλοι συναγονιστες , αλλιως θα θεωρησουμε οτι τα βγαζεις απο την "κεφαλα" σου
Καλησπέρα!Καλημερα Να περάσεις μια βόλτα από κει να τις δεις
Καλησπέρα αγορίνα την Χριστίνα μόνο πρόλαβα να δω Ζένια και Λάνα ήτανε στο δωμάτιο η Χριστίνα είναι λεπτή αδύνατη με κοντό καρέ μαλλί την κάνω Γύρω στα 38 με 39 ετώνΑγαπητέ @Elganador έχουν δίκιο οι προηγούμενοι και στην λένε.
Νομίζω δεν θά σού έκανε κόπο νά γράψεις κάτι παραπάνω από αυτά που είδη έγραψες για τό πώς είναι οι κοπέλες, κοντές, ψηλές, αδύνατες κλπ....
Ό συνάδελφος σέ ρώτησε μια εύλογη απορία, σωστό ήταν νά απαντήσεις, αν δεν γουστάρεις να τού απαντήσεις πες τό αλλά με άλλο τρόπο.
Μήν έχεις απορίες μετά αν ρωτάς εσύ κάτι και σέ έχουν γραμμένο.....
Εκτός καί αν δεν ξέρεις δεν πήγες κάν στο ίδρυμα.
Φιλικά έχεις λάθος.
Καλησπέρα την Χριστίνα μόνο πρόλαβα να δω Ζένια και λανα Ήτανε στο δωμάτιο η Χριστίνα είναι λεπτή την κάνω περίπου 38 με 39 ετών με κοντό καρέ μαλλί μαύρο δεν στο είπα επειδή δεν ήθελα να σου απαντήσω να πας να τις δεις από κοντά άλλο να στης περιγράψω εγώ από δω κι άλλο να την δεις με τα μάτια σουΚαλησπέρα!
Η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένη, επειδή δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Κατά την γνώμη μου είχες 2 επιλογές:
1) Να μην απαντήσεις και
2) Να απαντήσεις.
Άρα η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 2 μόνο κοπέλες. Σίγουρα θα πάω, απλά ήθελα να έχω μια κάποια εικόνα στο περίπου, έστω και υποκειμενική. Και πάλι φίλοι είμαστε!Καλησπέρα την Χριστίνα μόνο πρόλαβα να δω Ζένια και λανα Ήτανε στο δωμάτιο η Χριστίνα είναι λεπτή την κάνω περίπου 38 με 39 ετών με κοντό καρέ μαλλί μαύρο δεν στο είπα επειδή δεν ήθελα να σου απαντήσω να πας να τις δεις από κοντά άλλο να στης περιγράψω εγώ από δω κι άλλο να την δεις με τα μάτια σου
Σου Συνιστώ να πας και να περάσεις με την Βικτώρια θα περάσεις πραγματικά πολύ ωραία Εννοείται πως είμαστε φίλοι κι αν σε πρόσβαλα σου ζητάω ειλικρινά συγνώμη δεν το έκανα για κακόΆρα η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 2 μόνο κοπέλες. Σίγουρα θα πάω, απλά ήθελα να έχω μια κάποια εικόνα στο περίπου, έστω και υποκειμενική. Και πάλι φίλοι είμαστε!
Σ' ευχαριστώ!
Και κάτι άλλο η τιμή Της 1 ωρασ που πήρα εγώ Είναι 80 € με μία εκτόνωση Η κάθε επιπλέον εκτόνωση είναι + 20 €Άρα η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 2 μόνο κοπέλες. Σίγουρα θα πάω, απλά ήθελα να έχω μια κάποια εικόνα στο περίπου, έστω και υποκειμενική. Και πάλι φίλοι είμαστε!
Σ' ευχαριστώ!
Θα λάβω σοβαρά υπόψη αυτή τη σύσταση, καλό σου βράδυ!Σου Συνιστώ να πας και να περάσεις με την Βικτώρια θα περάσεις πραγματικά πολύ ωραία Εννοείται πως είμαστε φίλοι κι αν σε πρόσβαλα σου ζητάω ειλικρινά συγνώμη δεν το έκανα για κακό
Καλό βράδυΘα λάβω σοβαρά υπόψη αυτή τη σύσταση, καλό σου βράδυ!
Καλημερα Πέστα αγορίνα μου γιατί κάποιοι εδώ μέσα δε με πιστεύανε ότι είχα πάει και με γιουχάρανε Όντως η Βικτώρια αξίζει πραγματικάΠερασμα απο το μαγαζι...
Βικτωρια.. έμπαινε στο δωματιο...οντως ωραιο μωρακι... στεγνο.. μικρο... τουμπανακι... την ειχα παρει στο 108... καλες υπηρεσιες...
Μετα χριστινα.. ψιλη αδυνατη μιλφαρα.. μετριο προσωπο..
και Ζενια(νομιζω)... 120 κιλα... για ιδιαίτερα γουστα...!!
αρα για μας που εχουμε επαναληπτικη καραμπινα δεν προτεινεται.Και κάτι άλλο η τιμή Της 1 ωρασ που πήρα εγώ Είναι 80 € με μία εκτόνωση Η κάθε επιπλέον εκτόνωση είναι + 20 €