Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
Τι λες ρε μεγαλε. Το οτι παμε σε λαδομαγαζα δεν σημαινει οτι παμε να δουμε πρωτη φορα νιμου ουτε οτι μας τον πιανει πρωτη φορα γκομενα. Το χαλαρωτικό μασαζ επειδη εισαι αδαής αποτι φαίνεται δεν ειναι χαιδεμα. Πανε σε κανονικο μαγαζι και κανε χαλαρωτικο. Οταν λεμε οτι μια λαδοκοπελα κανει καλο πρωτο μερος σημαινει οτι αγγίζει το χαλαρωτικο σε ενα κανονικο σπα. Τωρα για προσωπικα κτλ που βγαζεις απο το μυαλο σου χαλαρωσε γιατι αναφερομαστε στα ψευτικα ονοματα τους και καταλαβαινει μονο αυτος που εχει παει. Γι αυτο ειναι και το θρεντ εξαλλου. Και οπως λεει και ο συναγωνιστης ας πανε να κανουν αλλη δουλεια να δουν πως βγαινουν τα 50ρικα. Υπηρεσια πληρωνουμε και θελουμε να ναι με καποια στανταρ. Οι περισσότερες ειναι ρουφηχτρες λεφτων και κανουν μασουρι γτ τους αρεσει το ευκολο χρημα. Εχει και κομπλε τυπακια λιγα ομως. Αντε βραδιάτικα με συγχυσες.
Οτι πιο σωστο εχω δει σε σχόλιο

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Έχεις κανένας εμπειρία με μια καινουρια νανσυ;

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
επίσκεψη στο λαδομαγαζο και παρούσες Νεφέλη Βίκυ Νάνσυ και μαγκυ προτημη8ηκε η Νεφέλη με το γνώριμο τυπικά πρόγραμμα η εντύπωση μου ειναι πως εχει βαλτώσει η φάση και αν δεν δουμε νεα πρόσωπα η καλύτερες υπηρεσίες δεν ξερω ποιοι θα πανε εγω πάντως οχι

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
καλησπερα,εγω προτεινω 1 μηνα αποχη,εχω ηδη 40 μερες περιπου να παω,ολοι μας ομως,1 μηνα αποχη,να δουμνε μετα πως θα αλλαξουν χαρακτηρα,συμπεριφορα κ αυτο που μας ενδιαφερει πιο πολυ ,οι υπηρεσιες του.το προηγουμενο σ/κ ημουν αθηνα κ περασα απο ενα,κ με 60 ευρω κανουν τα παντα,κ μιλαω για σεξ,οχι εδω που παρακαλαμε την μαγκυ κ καθε μαγκυ να κατεβασει λιγο την μπλουζα.

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Έχεις κανένας εμπειρία με μια καινουρια νανσυ;
Ναι, την δοκίμασα εγώ. Γλυκούλα είναι, 25 χρονών max, με ωραία μπούτια, ξανθά ράστα μαλλιά και ωραία βυζάκια με ένα piercing στη δεξιά ρώγα.

Είναι εξυπηρετική, έχει γλυκιά φωνή, και απαλό άγγιγμα. Ήταν πολύ φιλική και εμένα με έκανε να αισθανθώ άνετα.

Η Μαγκυ τι εμφάνιση έχει και τι ηλικία?

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
καλησπερα,εγω προτεινω 1 μηνα αποχη,εχω ηδη 40 μερες περιπου να παω,ολοι μας ομως,1 μηνα αποχη,να δουμνε μετα πως θα αλλαξουν χαρακτηρα,συμπεριφορα κ αυτο που μας ενδιαφερει πιο πολυ ,οι υπηρεσιες του.το προηγουμενο σ/κ ημουν αθηνα κ περασα απο ενα,κ με 60 ευρω κανουν τα παντα,κ μιλαω για σεξ,οχι εδω που παρακαλαμε την μαγκυ κ καθε μαγκυ να κατεβασει λιγο την μπλουζα.
Η πρωτη αξιολογη προταση στο νημα !!! αξιος

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.648
Πόντοι
201
Ναι, την δοκίμασα εγώ. Γλυκούλα είναι, 25 χρονών max, με ωραία μπούτια, ξανθά ράστα μαλλιά και ωραία βυζάκια με ένα piercing στη δεξιά ρώγα.

Είναι εξυπηρετική, έχει γλυκιά φωνή, και απαλό άγγιγμα. Ήταν πολύ φιλική και εμένα με έκανε να αισθανθώ άνετα.

Η Μαγκυ τι εμφάνιση έχει και τι ηλικία?
Ποια ειναι αυτη η νανσυ ρε μεγαλε που περιγραφεις; εγω μια κοντουλα χοντρουλα που δε βγαζει τπτ ειδα και που χαιδευει.

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Ποια ειναι αυτη η νανσυ ρε μεγαλε που περιγραφεις; εγω μια κοντουλα χοντρουλα που δε βγαζει τπτ ειδα και που χαιδευει.
Δεν είπα ότι θα σ'αφήσει με το στόμα ανοιχτό... Στο σαλόνι είναι λίγο ντροπαλή και μαζεμένη, και δεν ξέρει πως να παρουσιάσει τον εαυτό της, αλλά μέσα ανοίγεται λίγο περισσότερο και έχει πιο ωραίο σώμα απ'ότι φαίνεται στο καναπέ. Δεν είναι χοντρή.

Αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν και με γούστα. Εμένα μου άρεσε ο χαρακτήρας της, και πέρασα οκ (χωρίς να είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή). Σε εμένα πχ έβγαλε κανονικά τα πάντα και έμεινε με το στρινγκ, οπότε ίσως να είχαμε άλλες εμπειρίες.

Απαντώ για να έχει κίνηση η σελίδα και να μοιραζόμαστε απόψεις... Πάντως για μια κοπέλα σαν τη Μάγκυ που αναφέρεται από τη πρώτη σελίδα σαν στανταρακι το θεωρώ απαράδεκτο ρε παιδιά να μην υπάρχει μια περιγραφή της σε όλο το thread... Δεν υπάρχει κανένας εδώ να μας την περιγράψει? Ευχαριστώ πολύ...

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Δεν είπα ότι θα σ'αφήσει με το στόμα ανοιχτό... Στο σαλόνι είναι λίγο ντροπαλή και μαζεμένη, και δεν ξέρει πως να παρουσιάσει τον εαυτό της, αλλά μέσα ανοίγεται λίγο περισσότερο και έχει πιο ωραίο σώμα απ'ότι φαίνεται στο καναπέ. Δεν είναι χοντρή.

Αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν και με γούστα. Εμένα μου άρεσε ο χαρακτήρας της, και πέρασα οκ (χωρίς να είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή). Σε εμένα πχ έβγαλε κανονικά τα πάντα και έμεινε με το στρινγκ, οπότε ίσως να είχαμε άλλες εμπειρίες.

Απαντώ για να έχει κίνηση η σελίδα και να μοιραζόμαστε απόψεις... Πάντως για μια κοπέλα σαν τη Μάγκυ που αναφέρεται από τη πρώτη σελίδα σαν στανταρακι το θεωρώ απαράδεκτο ρε παιδιά να μην υπάρχει μια περιγραφή της σε όλο το thread... Δεν υπάρχει κανένας εδώ να μας την περιγράψει? Ευχαριστώ πολύ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΜΑΓΚΥ ΛΟΙΠΟΝ.....ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΓΕΝΙΚΑ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΑΥΤΑ) , ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΩΠΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΡΟΥΧΑ , ΜΑΣΑΖ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ......., ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ BODY TO BODY ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ). ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΧΩΡΙΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.) , ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ή ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΕΛΟΣ.....ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
ενα καινουριο που ανοιξε στην ηρωων πολυτεχνειου,εχει περασει κανενας/?

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Δεν εχω ακούσει κατι και λιγο χλωμο να υπάρχει κάποιο άλλο με ένα googlarisma μόνο το calio spa είναι στην πολυτεχνείου αν δεν κανω λάθος και αυτό κατά 99% δεν παίζει να είναι με αισθησιακο μασάζ

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Έχει ξανααναφερθει, το calio spa στην ηρώων Πολυτεχνείου δεν έχει τέτοια πράγματα, μόνο κανονικό μασάζ.

Chopin

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
30
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές να πω την αλήθεια κι εγώ έχω ξενερώσει.
Ειδικά με Μάγκυ που όλο υπόσχεται καινούργια πράγματα και εν τέλει πάντα κάνει ότι θέλει και ανάλογα με τα κέφια της.
Και οι καινούργιες κοπέλες είναι μέτριες οπότε θέλουν σοβαρή ανανέωση.
Ένα 50ρικο δεν είναι και μικρό ποσό στις μέρες μας. Δεν είπα να δώσουν λοκω οι κοπέλες αλλά οκ, μπορούν και καλύτερα.

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
367
Πόντοι
2.272
Παιδιά ό,τι και να γράφετε η αλήθεια είναι ότι έχω προσπαθησει τις τελευταίες 2 εβδομάδες να κλείσω ραντεβού 2 φορές και έφαγα πόρτα...
Ήταν κλεισμένα όλα τα ραντεβού από τις 19:00 έως τις 22:00.
Δεν ξέρω τι λέτε πάντος για να μην έχει κανένα κενο επι 3 ώρες σκεφτητε πόσο κόσμο έχει...
Για αυτό δεν αλλάζει και τα κορίτσια και ούτε αυτες προσφέρουν κάτι παραπάνω.
Είναι γεμάτοι και χορτάτοι απο κόσμο...

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές να πω την αλήθεια κι εγώ έχω ξενερώσει.
Ειδικά με Μάγκυ που όλο υπόσχεται καινούργια πράγματα και εν τέλει πάντα κάνει ότι θέλει και ανάλογα με τα κέφια της.
Και οι καινούργιες κοπέλες είναι μέτριες οπότε θέλουν σοβαρή ανανέωση.
Ένα 50ρικο δεν είναι και μικρό ποσό στις μέρες μας. Δεν είπα να δώσουν λοκω οι κοπέλες αλλά οκ, μπορούν και καλύτερα.
Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση και αλλά από τέτοιες μην περιμένεις κάτι σαν εκλογική περίοδος είναι . Τώρα τι σου υποσχέθηκαν δεν ξέρω αλλά σίγουρα το έκαναν γι το 50αρικο σου. Το θέμα είναι να ξέρεις που πας συνειδητά. Δεν είναι κανονικά κορίτσια όπως αυτές που γνωρίζεις όλες εκεί έχουν την πουτανια και τα μάτια στο πορτοφόλι Οποτε και εσυ φέρεσαι αναλόγως

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
Με Μελίνα έχουμε κανένα νεότερο?

Stories