Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kara7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Κοιτά δεν ξέρω αν εμπιστεύεσαι τον φίλο σου. Αλλά γενικά από τις καινούργιες που έχουν έρθει λόγο δύσκολο παλιότερα με παλιεσ φουρνιές που δεν είναι πλέον στο μαγαζί ίσως και πάλι εξαρτάται από το ποσο αξία δίνεις εσυ στα χρήματα σου για συγκεκριμένα πράγματα.
Αυτός έχει κάνει με νεφέλη και βικυ και συγκεκριμένα νεφέλη πιπα και γαμησει και η βικυ μόνο πιπα και μάλιστα τα κατάπιε

Xouxoula

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Νανσυ δοκίμασε κανεις;

Gio_Paketos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
22
Πόντοι
0
κ ανεβαινω Λαρισα στις γιορτες....για να δουμε τι θα βγει...οποιος εχει ινφο ας μου στειλει ενα μηνυμα. Ευχαριστώ

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
21
Αυτός έχει κάνει με νεφέλη και βικυ και συγκεκριμένα νεφέλη πιπα και γαμησει και η βικυ μόνο πιπα και μάλιστα τα κατάπιε
Αν ισχύει κάτι από αυτά πιστεύω ότι καις τις κοπέλες αυτή τη στιγμή

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

Kara7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Ναι το κόστος δεν μας είπες φίλε μου
80€ πιπα και 130 πιπα και γαμηση
Αν ισχύει κάτι από αυτά πιστεύω ότι καις τις κοπέλες αυτή τη στιγμή
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά έτσι μου είπε έτσι σας λέω

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει τίποτα από αυτά παιδία. Προσέχετε τη γράφετε

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
21
Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει τίποτα από αυτά παιδία. Προσέχετε τη γράφετε
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Τώρα στην ανωνυμία ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.648
Πόντοι
201
80€ πιπα και 130 πιπα και γαμηση
Φιλε να σε ρωτησω κατι. Εκανες τη Δευτέρα λογαριασμο για να μας πεις οτι με παραπανω λεφτα γαμας κι ολας; και βγαζεις κ φορα τα ονοματα; οχι οτι το θεωρώ προσωπικά αδυνατο και για μενα νυχτωμένος οποιος νομιζει οτι γκομενα που πιανει 10 πουτσες τη μερα δε θα γλυψει και μια μερα μια που της αρέσει. Αλλα γιατι να το κανεις με αυτον τον τροπο;

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Με Μελίνα χθες για τρίτη φορά....το ίδιο αποστειρωμενο πρόγραμμα , χωρίς αγγίγματα και απαγορευτικό για αφαίρεση μπλουζας. Νομίζω ότι όταν προσφέρεις αισθησιακό πρόγραμμα με εκτόνωση αυτά είναι αυτονόητα.
Πάμε για άλλα.....με την ευχή για ανανέωση των κοριτσιών επειγόντως!

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
ερχομαι 2 φορεσ λαρισα το χρονο και επισκεπτομαι καθε φορα το golden spa... απο τισ καλυτερες εμπειριες σε εκτονωση.. αν ειστε ευγενικοι με τροπους και συχνοι πελατες και σας εμπιστευτει η κοπελεα τοτε σιγουρα καποια στιγμη μπορει να αφησει και για κατι παραπανο...αλλαρε παιδια μην εκθετετε ετσι κατστασεις και ονοματα γιατι αυτα τα βλεπουν και τα κοριτσια...ειναι κριμα

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
ερχομαι 2 φορεσ λαρισα το χρονο και επισκεπτομαι καθε φορα το golden spa... απο τισ καλυτερες εμπειριες σε εκτονωση.. αν ειστε ευγενικοι με τροπους και συχνοι πελατες και σας εμπιστευτει η κοπελεα τοτε σιγουρα καποια στιγμη μπορει να αφησει και για κατι παραπανο...αλλαρε παιδια μην εκθετετε ετσι κατστασεις και ονοματα γιατι αυτα τα βλεπουν και τα κοριτσια...ειναι κριμα
Συναγωνιστή για να καταλάβω εσυ τώρα λες πως με δυο φορές το χρόνο που πας στο λαδομαγαζο οι κοπέλες σε ξέρουν και σου φέρονται με σεβασμό όπως και εσυ και κανείς με όλες όσοι εμείς αναφέρουμε αυτά που θα έπρεπε μέσα στο δωμάτιο ; Εεεε εντάξει προεκλογική περίοδος είναι πολλά φουσκωμένα πράγματα θα ακούσουμε . Όσο για να μην εκθέτουμε καταστάσεις συμφωνώ αλλά επίσης όταν οι καταστάσεις αυτές είναι σαν το ανέκδοτο με τον κυνηγό δεν νομίζω να τις πάρει κανείς σοβαρά υπόψιν.

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
Συναγωνιστή για να καταλάβω εσυ τώρα λες πως με δυο φορές το χρόνο που πας στο λαδομαγαζο οι κοπέλες σε ξέρουν και σου φέρονται με σεβασμό όπως και εσυ και κανείς με όλες όσοι εμείς αναφέρουμε αυτά που θα έπρεπε μέσα στο δωμάτιο ; Εεεε εντάξει προεκλογική περίοδος είναι πολλά φουσκωμένα πράγματα θα ακούσουμε . Όσο για να μην εκθέτουμε καταστάσεις συμφωνώ αλλά επίσης όταν οι καταστάσεις αυτές είναι σαν το ανέκδοτο με τον κυνηγό δεν νομίζω να τις πάρει κανείς σοβαρά υπόψιν.
Αδερφέ παίζουν πολλα ρόλο όπως η χημεία ακόμη και εδώ... Εννοείτε οτι όποια το παίζει ντίβα και μιλαει άσχημα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά... Και ναι σε πληροφορώ οτι πηγαίνω σε αντίστοιχα στην Πατρα και στη Θεσσαλονίκη και μου φαίρονται άψογα... Μόνο μια σε ενα που δε θέλω να αναφέρω μου μιλούσε λες και της σκότωσα τον πατέρα και σα να μου ελεγε τι θες τωρα χαρη σου κάνω και αυτή φυσικά πήρε τα αρ... Και δεν ξαναπατησα... Για μένα η καλύτερη τιμωρία ειναι να μην την ξαναπροτιμησεις αν σου φερθεί οποιαδήποτε κοπελα άσχημα... Γιαυτό άλλωστε είμαστε και εδω για να μαθαίνουμε... Εγω θα πάρω στα σοβαρά την εμπειρία σου αν σου φερθεί κάποια άσχημα και θα το σκεφτώ 2 φορές για το αν θα την ξαναπροτιμησω

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Αδερφέ παίζουν πολλα ρόλο όπως η χημεία ακόμη και εδώ... Εννοείτε οτι όποια το παίζει ντίβα και μιλαει άσχημα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά... Και ναι σε πληροφορώ οτι πηγαίνω σε αντίστοιχα στην Πατρα και στη Θεσσαλονίκη και μου φαίρονται άψογα... Μόνο μια σε ενα που δε θέλω να αναφέρω μου μιλούσε λες και της σκότωσα τον πατέρα και σα να μου ελεγε τι θες τωρα χαρη σου κάνω και αυτή φυσικά πήρε τα αρ... Και δεν ξαναπατησα... Για μένα η καλύτερη τιμωρία ειναι να μην την ξαναπροτιμησεις αν σου φερθεί οποιαδήποτε κοπελα άσχημα... Γιαυτό άλλωστε είμαστε και εδω για να μαθαίνουμε... Εγω θα πάρω στα σοβαρά την εμπειρία σου αν σου φερθεί κάποια άσχημα και θα το σκεφτώ 2 φορές για το αν θα την ξαναπροτιμησω
Άμα το έχεις πετύχει αυτό στο δίνω. Αλλά ίσως να μιλάμε σε διαφορετική βάση. Για να γίνω πιο σαφής εγώ όταν μπαίνω με Οποιαδήποτε κοπέλα και παίρνω χαλαρωτικό μασάζ σε μαγαζιά που δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω θεωρώ αυτονόητο πως η κοπέλα θα μείνει τουλάχιστον τόπλες άμα θέλει με το βρακάκι κι εσύ θα πιάνεις εννοείται για να έχεις ένα ωραίο happy ending. Στο συγκεκριμένο μαγαζί μερικές κοπέλες όσο και να την σεβαστείς δεν σέβονται αυτές εσένα και τα λεφτά σου. Εγώ παίρνω υπόψιν τις εμπειρίες και τις αξιολογήσεις από κάποια άτομα εδώ πέρα που φαίνονται τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια έμπειροι και σοβαροί Σε αυτό τον τομέα. Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερα απόθεμα μαγαζιών και μασάζ και προσφέρουν και πολύ παραπάνω πράγματα. Απλά γενικά στην επαρχία έχουν την τάση να θέλουν να Αρμέγουν χωρίς να δίνουν Καλές υπηρεσίες. Η χημεία παίζει πολύ ρόλο αλλά έως ένα βαθμό. Η αγενής συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με την χημεία

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
Άμα το έχεις πετύχει αυτό στο δίνω. Αλλά ίσως να μιλάμε σε διαφορετική βάση. Για να γίνω πιο σαφής εγώ όταν μπαίνω με Οποιαδήποτε κοπέλα και παίρνω χαλαρωτικό μασάζ σε μαγαζιά που δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω θεωρώ αυτονόητο πως η κοπέλα θα μείνει τουλάχιστον τόπλες άμα θέλει με το βρακάκι κι εσύ θα πιάνεις εννοείται για να έχεις ένα ωραίο happy ending. Στο συγκεκριμένο μαγαζί μερικές κοπέλες όσο και να την σεβαστείς δεν σέβονται αυτές εσένα και τα λεφτά σου. Εγώ παίρνω υπόψιν τις εμπειρίες και τις αξιολογήσεις από κάποια άτομα εδώ πέρα που φαίνονται τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια έμπειροι και σοβαροί Σε αυτό τον τομέα. Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερα απόθεμα μαγαζιών και μασάζ και προσφέρουν και πολύ παραπάνω πράγματα. Απλά γενικά στην επαρχία έχουν την τάση να θέλουν να Αρμέγουν χωρίς να δίνουν Καλές υπηρεσίες. Η χημεία παίζει πολύ ρόλο αλλά έως ένα βαθμό. Η αγενής συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με την χημεία
Συμφωνούμε... Είναι πολλές οι περιπτώσεις και ας μαθαίνουμε να προφυλασουμε και τους υπόλοιπους... Οτι πάντως γίνετε άσχημο να αναφέρεται και να μην προτιμούμε την εκάστοτε ντίβα

Mikesia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα , γνωρίζουμε αν μπορεί να πάει ζευγάρι να κάνει μασάζ ίσως και κάτι παραπάνω;

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Kαλημερα χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη .. εχουμε καμια πληρφ ποιες δουλβ σημερα να κανω μια επισκεψη

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
καλο θα ηταν να μην τα λεμε αυτα εδω μεσα,παιρνουν ματι κ οι ασφαλιτες κ ψαχνουν μετα,μην χασουμε κ αυτο που εχουμε σαν πολη.ηρεμα αδερφια.

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
καλο θα ηταν να μην τα λεμε αυτα εδω μεσα,παιρνουν ματι κ οι ασφαλιτες κ ψαχνουν μετα,μην χασουμε κ αυτο που εχουμε σαν πολη.ηρεμα αδερφια.
αδερφέ πιστεύεις πως δεν γνωρίζουν οι ασφαλίτες το site περίμεναν. προφανώς το μαγαζί θα εχει διασυνδέσεις και κονε γι αυτο και λειτουργεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom