Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Ποια μαγαζια το κανουν και ποιες γκομενες το δεχονται; Ποσο το χρεωνουν; Μπορει καποιος να το βρει στο κλασικο πακετο του Μεταξου / Φυλη; Οργανωνουμε το χρυσο νημα.
Φιλε με ενδιαφερει γκομενα που το δεχεται πανω της. Το να σε κατουρησουν ειναι το ευκολο της υποθεσης, εδω μιλαμε για το αντιστροφο. Σε Μεταξου το εχουν δεχτει με 30€ καποια στιγμη, αλλα μονο μια σαπια πριν κανα 3μηνο που δεν εχω ιδεα αν δουλευει ακομη. Δεν συγκρατησα ονομα.Τύπε άσε μια μπίρα στο μπαλκόνι να την χτυπάει ο ήλιος το μεσημέρι μετά πάνε στο μπάνιο κλείσε τα μάτια είναι το ίδιο πράγμα. Το αντίστοιχο του να τραβάς μαλακία αλλά σε golden shower.
Πέρα απο το τρόλ πάντως σίγουρα κάποια θα το κάνει αλλά αν δεν το διαβάζεις συχνά στις κριτικές είναι μάλλον λίγο σπάνιο. Το πιθανότερο είναι ότι αυτές που κάνουν στραπονάρισμα θα κάνουν και αυτό, οπότε αν δεν πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις ρώτα μία-μία τις στραπονατζούδες.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ συγνώμη βιάστηκα να βγάλω συμπέρασμα!Φιλε με ενδιαφερει γκομενα που το δεχεται πανω της. Το να σε κατουρησουν ειναι το ευκολο της υποθεσης, εδω μιλαμε για το αντιστροφο. Σε Μεταξου το εχουν δεχτει με 30€ καποια στιγμη, αλλα μονο μια σαπια πριν κανα 3μηνο που δεν εχω ιδεα αν δουλευει ακομη. Δεν συγκρατησα ονομα.
παιχτη σου εχω τη λυση με εγγυηση ποιοτητας και με κλειστα ματια.Ποια μαγαζια το κανουν και ποιες γκομενες το δεχονται; Ποσο το χρεωνουν; Μπορει καποιος να το βρει στο κλασικο πακετο του Μεταξου / Φυλη; Οργανωνουμε το χρυσο νημα.
Ίσως σε κάποιο στούντιο που κάνουν σαδομαζοχιστικά προγράμματα.Δυσκολα σε μπουρδελο....
Πω ρε τι μου θύμησες!; Άσχετο αλλά θα το πω. Στη Δεληγιώργη 30 είχα πάει πρώτη φορά με τρανς το 2005 νομίζω. Ήταν μια ξανθιά. Χαρά τη λέγανε νομίζω. Εκανε φοβερη πίπα. Στη πίπα έχυσα βασικά. Μέσα στη καπότα.Δεληγιώργη έπαιζε αυτή η υπηρεσία αλλά δούλευε με τραβέλια όταν πήγαινα εκεί.
Πολύ παλιά και Σολωμού. Δεν υπάρχει το μπουρδέλο αυτό.
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάλι καλά που σου πέρασε καπότα. Είχε θέματα με το υγειονομικό το μαγαζί αυτό.Πω ρε τι μου θύμησες!; Άσχετο αλλά θα το πω. Στη Δεληγιώργη 30 είχα πάει πρώτη φορά με τρανς το 2005 νομίζω. Ήταν μια ξανθιά. Χαρά τη λέγανε νομίζω. Εκανε φοβερη πίπα. Στη πίπα έχυσα βασικά. Μέσα στη καπότα.
1. Φυσικά και το ρυθμίζεις από πριν. Νερό, coca cola zero. Κι η μπύρα καλή είναι. Ή αν σου έρθουν τα κρατάς. Όταν νιώθεις πως θέλεις να κατουρήσεις, η κύστη σου είναι μόνο 25% γεμάτη. Συνεπώς χωράει ακόμα.Μαγκες ερωτησεις
- πως ξερετε οτι θα κατουριεστε εκεινη την κρισιμη ωρα; Το ρυθμιζεται απο πριν κατεβαζοντας υγρα;
- κατουρατε καυλωμενοι ή ξεκαυλωτοι;
- η γκομενα οταν την κατουρατε ή σας κατουραει που ειναι; Δεν γινεται ο χωρος χαλια μες το κατουρο;
- κατουρατε πριν ή μετα το σεξ;
Εχει καμια αγγελια να τη δω;Μονο η gilf Tανια τα κανει αυτα, ειναι στην πιατσα πλατεια Λαυριου ,σουλατσαρει εκει στην Eurobank,δεν το εκανα εγω,απλα μου ειπε οτι το κανει ακομα και στο προσωπο το δικο τηs ,αλλα οχι μεσα στο στομα.Εχει σπασει τωρα αρκετα, ειναι ξανθια Ουκρανεζα χρονια στην πιατσα,20 παιρνει αντε 30ευρω ,αν κατσει 1 ωρα.....
Πολύ πιθανόν...Μ. η γυναίκα δίνεταιΞέρει κανείς αν κάνει η Μπαρμπορα;