Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.371
- Πόντοι
- 31.628
παιρνω θεση για το συγκεκριμενο μονο ποστ....
ζηλευω τα παιδια με το φρι φακ , γιατι ειναι λογικο η κοπελα να γαμηθει στους συγκεκριμενους σαν την ειντζελ νταρκ...παιζεται η υστεροφημια της .... αν οντως παει να κοροιδεψει θα μας το πουν οι επομενοι
Καλό!
Anna-maria:
Εμφάνιση πρόσωπο: -9-
Εμφάνιση σώμα: -6- (ποδάρες, άκωλη, άβυζη, πάνω μέρος σώματος πολύ αδύνατη για τα γούστα μου), Ντυμένη πάνω στις γόβες φυσάει, γυρίζει κεφάλια κλπ. Γυμνή αλλάζει η εικόνα.
Επικοινωνία: -10- Μια χαρά αγγλικά
Γενική συμπεριφορά: -8- Κυριλέ, εξυπνούλα, κοινωνική (οκ, το ιταλικό το παίζει και καλά πολύ, τόσο πολύ που λες ότι δεν ισχύει, anyway, στα αρχίδια μας). Δεν παίρνει -10- γιατί ζητάει tip στο τέλος.
Σεξ: Εδώ υπάρχει θέμα. Την έχω δει δύο φορές. Την πρώτη, είχε τόσο drive και καύλα που νόμισα ότι γύρισε από ναυάγιο και είχε να δει χαρά στα μπούτια της κανένα χρόνο. Την δεύτερη, κοιταζόμουνα στον καθρέφτη μπας και έχω μουτζουρωθεί και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, μύριζα τον πούτσο μου μπας και είχε καμία μυρωδιά κλπ. Ήταν απίστευτα απόμακρη, ψυχρή και προγραμματάκι μπουρδέλο. Δεν έχω βαθμολογία για εδώ. (την πρώτη φορά πίπα χωρίς, την δεύτερη με καπότα)
Σχέση απόδοσης τιμής: -5- για τα παραπάνω
Επανάληψη: Όχι, είναι ρίσκο γιατί προφανώς πάει με τα κέφια της. Θα ήταν τιμιότερο, εάν δεν γουστάρει για κάποιο λόγο να δώσει αυτή άκυρο, παρά να σπρώχνει ένα ραντεβού για να τσεπώσει. Μην ρωτήσετε γιατί δεν το έληξα την δεύτερη φορά, λόγω της πολύ καλής εμπειρίας την πρώτη φορά, δεν περίμενα τέτοιο ναυάγιο στην δεύτερη.
Συμπέρασμα: Εάν θέλει, μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο. Εάν δεν θέλει (για οποιονδήποτε λόγο), φεύγεις με πολλά νεύρα.