Διαγραμμένο μέλος 241026
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 987
- Πόντοι
- 301
Ναι παίζει δες victoriaΤελικά εδώ πιπινι καλό παίζει;Για να ξέρουμε...
Ναι παίζει δες victoriaΤελικά εδώ πιπινι καλό παίζει;Για να ξέρουμε...
Εφόσον δεν έχεις σχέση γιατί απολογείσαι;Δεν ανέχομαι φίλε να πρέπει να πηγαίνω με τις ορέξεις τους να ψωνίζω από 5 μαγαζιά ενώ από 2 είμαι ευχαριστημένος, για να μην έχουν να πουν τη παπαρια τους.
Αυτοί είναι άχρηστοι άνθρωποι που υπονομεύουν ανθρώπους και μαγαζιά ή πολύ απλά πληρωμένοι οι ίδιοι γι αυτό τα βάζουν με αλλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έγραψα κάπου ότι είμαι Αλβανός ?
Είσαι εντελώς ηλιθιος bro, τσάμπα ασχολούμαι και μαζί σου . Στραβαδι
Μίλησε ο τύπος : Το glamour όλα τα γραφεία μαζί δεν το πιάνουν . Βγάλε τη σκουφιά σου βλαχεΕφόσον δεν έχεις σχέση γιατί απολογείσαι;
Στραβάδι εγώ που είμαι 15 χρόνια εδώ και εσύ μόλις δύο μήνες
Μόλις γράψει κάποιος κάτι κακό για το μαγαζί που προμοτάρεις κλαψομουνιάζεις σαν δεκάχρονο.
Αλλά χολή βγάζεις περίσσεια σε μαγαζιά που δεν σε αφορούν και έτσι και αλλιώς όπως λες δεν ψωνίζεις.
Nuk do të bëhesh kurrë Grek shqiptar
Μήπως είσαι εσύ Αλβανός?Εφόσον δεν έχεις σχέση γιατί απολογείσαι;
Μόλις γράψει κάποιος κάτι κακό για το μαγαζί που προμοτάρεις κλαψομουνιάζεις σαν δεκάχρονο.
Αλλά χολή βγάζεις περίσσεια σε μαγαζιά που δεν σε αφορούν και έτσι και αλλιώς όπως λες δεν ψωνίζεις.
Ντροπή σου αρχικά που κράζεις άλλες χώρες . Ρατσιστής και βλάχος δείχνεις πως είσαι .Εφόσον δεν έχεις σχέση γιατί απολογείσαι;
Τελικά εδώ πιπινι καλό παίζει;Για να ξέρουμε...
Ναι παίζει δες victoria
Όχι πιπινι δεν είναι αλλά είναι πολύ καλή και πολύ όμορφη. Δηλ αξίζει και σε πρόγραμμα και σε εμφάνισηΕννοείς την Viktoriya? Δεν την λες και πιπίνι.
Όχι πιπινι δεν είναι αλλά είναι πολύ καλή και πολύ όμορφη. Δηλ αξίζει και σε πρόγραμμα και σε εμφάνιση
Αυτή πρέπει να είναι 32-35Εννοείς την Viktoriya? Δεν την λες και πιπίνι.