OXANA - Απαράδεκτη!!!! Έγραψα και κριτική, την βάζω και εδώ.
Στα τόσα χρόνια που παίζω το παιχνίδι, τέτοια ΦΟΛΑ δεν την έχω ξαναφάει. Τα γράφω από το κινητό ακόμα στο δωμάτιο, τα’χω πάρει στο κρανίο.
Εμφανισιακά η κοπέλα είναι καλή. Πρόσωπο οκ, με τα απαραίτητα χείλια ροφού, και καλό σώμα με βυζαρες.
Μπαίνει στο δωμάτιο με ξινίλα. Money first λέει. Κάνω τη μαλακία και τα δίνω.
Πάει κάνει τσιγάρο χωρίς να ρωτήσει. Έχω αρχίσει και ψιλιάζομαι την ήττα. Αγγλίκα google translate.
Γδύνεται πάει για μπάνιο. Έρχεται γυμνή, ανοίγει καπότα, πάει να την βάλει. Τι κανείς; Ολόκληρη κουβέντα κάναμε, τελικά με ξινισμένα μούτρα αρχιζει μια μηχανική πίπα χωρίς, 2 λεπτά, μετά κάτι λέει στα Ρωσσικα πέρνει την καπότα την βάζει και συνεχίζει την πίπα. Έχω αρχίσει και βράζω.
Την γυρνάω την στήνω στα 4, αρχίζω doggy. Σκέφτομαι «τουλάχιστον θα γαμησω τις βυζαρες». Την γυρνάω ανάσκελα, πάω να καβαλήσω για Ισπανικό «Extra» μου λέει!!! Έχω μείνει μαλακας! Δεν παίζει να μην τελειώσω, πάω να γαμησω ιεραποστολικό που να μου σηκωθεί. Πίπα με προφυλακτικό, κάτι γίνεται, τον βάζω μέσα. Μου’ρχεται και μια ψιλό μπόχα. Μυρίζει!! Και πάνω που τραβιέμαι να χύσω στο σώμα της, κάτι λέει «Extra» πάλι, και φεύγει, και γω χύνω στα σεντόνια!!!
Πάει στο μπάνιο, εγώ πλέον γελάω, κάνει μπάνιο, “I go” μου λέει, στο μισάωρο μιλάμε, και φεύγει.
Αυτά. Πρώτη φορά στη ζωή μου πήρα πρακτορείο και τους έκανα παράπονα. Μιλάμε μεγάλη ήττα.
Παίκτες ΜΑΚΡΥΑ να πάει σπίτι της η μαλακισμένη!